Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

A jakej drakonickej trest navrhujete pro plukovnika KGB V-V. Potina?

1 8
možnosti
Foto

Odjakživa se politici chtěli zavděčit svým voličům a své názory potlačovali, pokud nebyly v souladu. Ptám se, co najednou způsobilo, že se na Západě chovají opačně? Vysvětluji si to štěnicemi, které byly nalezeny v jejich obydlí a pracovnách. Musí mít nůž na krku a chovat se jako něčí loutky.

6 0
možnosti
Foto

Doslova mne vyděsil velký článek na Forum24, což je médium Pavla Šafra, který doporučuje Miroslavu Němcovou na prezidentku, je na straně Bakaly, Článek s poukazem - sdílejte než to smažou: http://forum24.cz/sdilejte-nez-to-smazou-okamurovci-maji-v-blesku-zavrene-dvere/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Probakalovské Forum24 dělá z Okamurovců hrdiny, které mají zákaz na Blesku. Jak tomu mám rozumět?!!!

Že by zase další hromosvod pro naštvané voliče, jako byly Věci Veřejné, a které za sebou zanechaly miliony naštvaných voličů.

Samozřejmě, že Blesk nedá prostor ani ROZUMNÝM, ani Patriotům, ani Republikánům Miroslava Sládka, ale o tom ani slovo.

2 1
možnosti
Foto

Vážený pane Patto. Vřele s Vámi souhlasím. Dodávám jen, ale pokud by zároveň nebyla zajištěna výchova rodičů k odpovědnosti za výchovu, dle vzorů, jak byla vychovávána naše generace, kdy děti MUSELY poslouchat autority - rodiče, prarodiče, učitele, starší občany, když je napomínali za chování např. v tramvajích atd. Ne jako nyní, kdy potetovaná matka rychle běží s třeba šestiletým dítětem k jedinému volnému sedadlu v tramvaji, aby se tam nedostala belhající se stařenka o holi a aby tudíž její šestiletý či osmiletý rozmazleneček, kterého bolí nožičky, si mohl sednout. Tak takhle NE, to by bylo kontraproduktivní. Povolili jsme šrouby až příliš a tudíž nám teď společnost nedrží a kymácením se řítí do propasti. To jsou mé dnes už vlastně "radikální" názory, které byly po staletí normou. A je mi jedno, jestli nás ROZUMNÉ budou za tyto názory peskovat. Berte to, jako "hlas volající na poušti". Předseda ROZUMNÝCH Mgr. Petr Hannig

11 0
možnosti
Foto

oprava: "Hlas volajícího na poušti"

0 0
možnosti
Foto

OK, ale jak řešit legální migraci!? Španělsko, Francie atp jich přijmou miliony, zlegalizují jim pobyt, EU jim za to vyplatí peníze, a pak se ty miliony legálních migrantů dají v rámci Schengenu do pohybu...Toto je třeba legislativně ošetřit a okamžitě!

20 0
možnosti
Foto

To, legislativně ošetřit nelze. Ostatně, to byla jedna z příčin Brexitu, kdy roli nežádoucích imigrantů hráli občané zemí EU jihovýchodně od nás. Legálně s nimi Velká Británie neuměla nic udělat.

8 0
možnosti
JD

Souhlasím s p.Oplem,kdysi se za překročení hranic střílelo..dnes k nám může kdekdo přijit aniž to policie postřehne..no binec,aby se něco změnilo jsem pro aby všechny strany uvažující jako SPD T.Okamury se spojily a dostaly většinovou sílu uspořádat v naši zemi pořádek,jinák se nehneme z místa

9 1
možnosti
Foto

I18v83o 48P96a79t81t53a

4. 8. 2018 11:02

To je všechno hezké, bohužel jde o hru na jednostrunný nástroj. Kdo řekne za A, musí říci také za B! Tím za B je dostatek dětí v populaci národů Evropy. Není to problém, který z toho dělají sociologové a ekonomové. Stačí ze strany státu dva kroky. 1/ Uznat dítě jako plnohodnotný společenský subjekt (nikoliv objekt sociální péče, jak nám tvrdí sociologové). Dítě jako investici do budoucnosti a tedy hodnou řádného daňového odpočtu pouhých 50 % (!), nákladů na výchovu, jak tomu u nás bylo do 31. 12. 1992. 2/ Dát do pořádku účetnictví (!) ve státním důchodovém systému! Díky tomu následně nastolit místo falešné zásluhovosti ve státním důchodovém systému zásluhovost skutečnou. Ručím za to, že do tří let a 9 měsíců bychom přestali hromadně vymírat (v roce 2017 jsme vymírali tempem 108 nenarozených dětí denně).

12 1
možnosti
Foto

Požár se benzínem nehasí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik