Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Toto programové nadbíhání voličům obsahuje základní chyby.

"Doly se zavírají, a tak je nikdo nepotřebuje." - logická blbost, je to totiž přesně naopak.

"Ponechání statisíců lidí svému osudu, bez pořádné pomoci, bez vidiny lepší budoucnost..." Jsou z nich bezdomovci, vypukl hladomor, nemají zdravotní péči a případně sociální pomoc? Komunisti za 40 let zničili trh, vyhnali a zničili inteligenci, pokřivili mezilidské vztahy, většina továren měla zastaralé technologie a vybavení a produkovala překonané neprodejné výrobky. Po revoluci jsme neměli české skutečné manažery a obchodníky, zbyli jenom k straničtí kádři a jejich rezervy, prominenti (spolupracovníci StB) na PZO a armáda vesměs málo vzdělaných a propagandou zmanipulovaných dělníků. Po revoluci se právě otevřela vidina lepší budoucnosti a ti aktivní ji dnes žijí, dokonce i ti líní se mají dnes o mnoho lépe. Dnes máme za komunistů nepředstavitelnou možnost vzdělání i na zahraničních prestižních školách a uplatnění v oborech, které socialistické plánování ani neznalo.

Za všechno špatné mohou neziskovky a zejména Člověk v tísni. To je stejné prohlášení, jako že za všechny zpackané zákony může senát a zejména konkrétní senátorka. Jestli máte konkrétní ucelený návrh systému dotací, příspěvků, darů a sociální pomoci, tak sem s ním, resp. předneste ho na plénu a prosazujte ho u všech politiků. Vykřikování, co je všechno blbě ještě nikdy nic nenapravilo.

Ten předposlední odstavec o důstojnosti chudáků co dřeli je neuvěřitelný blábol, na tuhle propagandu snad neskočí ani chovanci z Bohnic. Když vás to trápí něco s tím dělejte, vy jste přece proto byla zvolena, politika je řemeslo stejně jako havířina, ten kdo je pořád jen "cyp, nemože to robiť".

11 4
možnosti
JS

Tyto prava migrantu posvecuje nova rezoluce OSN. kterou se chysta podepsat v marockem Marakeschi (na podzim letosniho roku) i nase vlada. Migrace je podle teto zpotvoreniny totiz ZAKLADNIM LIDSKYM PRAVEM. To znamena, ze neni vubec zadny rozdil mezi ilgalnim migrantem a puvodnim obyvatelem zeme, ktery cely zivot pracoval. (Duchody, socialni podpory, naroky na vzdelani, lekarskou peci atd....).Sledujte prosim, co z toho bude a jake lzi kolem toho vyprodukuji nase media.

21 0
možnosti
PB

Paní Kabourková, byt, který nájemníkovi nepatří mu nelze prodat (odejmout mu ho) a to z toho důvodu, že mu prostě nikdy nepatřil. Je to jednoduché i na realizaci i na pochopení. Nechápu, proč by měla být ohroženou skupinou v bytové nouzi zrovna ta skupina obyvatel, která pobírala deset a více let dvou násobný průměrný plat. Pokud už ten, který bere 35 000kč měsíčně a bydlí v chráněném podnájmu si neumí za 10-20-30 let zajistit vlastní bydlení, potom kdo už? Byty OKD patřily vždy OKD, takže se můžeme bavit o tom, kdo okradl ČR, ale nikdy ne o tom, že by někdo okradl jejich nájemce. Se zbytkem souhlasím a proto karma.

0 2
možnosti
Foto

I když mám omezené intelektuální schopnosti, tak s tím, Petře, bych tak úplně nesouhlasil.

1. Ta skupina obyvatel nepobírala plat, ale mzdu. Třeba ve fabrice mívali dělníci třídy D a byly placeni podle výkonu, ale technici třídy T a byli placeni víceméně fixně.Takže to, že horníci vydělávali "balíky" bych já jim za tu dřinu tedy nezáviděl. Byla to MZDA, co dostávali.

2. A byty? Nevím, proč "chráněný podnájem". To mi hlava nebere. Ale pravdou je, že Bakala slíbil byty obyvatelům levně prodat, což nedodržel. Jako krádež se to dá pojmenovat stěží. Jak podvod už více.

9 0
možnosti
Foto

Proč vypichuje autorka jen Člověka v tísni. Podepsaly to desítky organizací včetně Nesehnutych. A proč znění manifestu takto účelově zkresluje? Se vsim sice nelze souhlasit, ale tohle je totalni pokroucenina. Píše se tam o právech imigrantů s trvalým pobytem a příspívacích do sociálního systému, z něhož ale nemohou, když přijdou o práci, čerpat o tom, že těmto pracujícím migrantum klade stát zbytečné obstrukce, neplní přijaté závazky a nemá zájem o integraci. Řeší se zde stvka jiných věcí, které moudře autorka smlčela, protože to není in. A nebyla by za to karma.

4 6
možnosti
LB

Text této kandidátky do Senátu je kompilací polopravd a podpásovek, určených těm, které fakta až tolik nezajímají a slyší na jednoduchá a úderná hesla. Nedala si nejmenší práci s tím, aby si relevanci svých tvrzení ověřila. Stačilo by, kdyby si například zjistila, jakým způsobem je společnost Člověk v tísni financována, že v Česku žádné peníze nedostává, tu desetinu svého rozpočtu si musí řádně vysoutěžit ve výběrových řízeních vyhlášených státními institucemi na konkrétní zakázky. Mj. by si mohla zjistit, jak vysoký kredit ČvT ve světě má.

Obviňovat Sobotku za privatizaci OKD je laciné. V době, kdy se stát zbavil majoritního podílu v OKD, byl Sobotka na brněnských právech. Na hornické byty se v privatizačním projektu zapomnělo, to je fakt, ale je v silách ministra znát každý detail složitého a obsáhlého projektu? Nezbývá mu, než důvěřovat úředníkům, kteří tu věc mají v gesci. Ostatně jak velké procento obyvatel Česka mělo možnost si koupit byt za babku?

A tak bych mohla pokračovat. Na základě tohoto populistického blogu si dovedu živě představit, jak by autorka fungovala na pozici senátorky...

Domnívám se, že poté, co byla propuštěna z funkce ředitelky Správy účelových zařízení ČVUT, především hledá pohodlný pelíšek.

Před takovými politiky nás Bůh chraň!

5 1
možnosti
PF

P30e63t46r 26F51i20a75l16a

29. 7. 2018 22:48

Možná až se do Evropy nahrnou všichni lidi z Afriky a předáme jim to tu, mohli by jsme zkusit v Africe založit nový stát, bude tam asi docela volno. Bude to chtít hlavně nějakou technologii na získávání vody.

11 0
možnosti
PN

S tím nepočítejte, populační přírůstek je v Africe větší než emigrace. Mezi Saharou a Kalahari je vody dost, jenom ty konce trpí suchem.

7 0
možnosti
LV

Hlavně chcete senátorské peníze. Vaše tlachy není třeba číst, je to stupidní výcuc Okamurovsko-Zemanovské rétoriky.

6 29
možnosti
JK

J28a67n 62K17o46z17á61k

29. 7. 2018 23:16

Nějaký argument, co je na tom stupidní, by jako obyčejně nebyl. S tím už u levičáků počítat nemůžem. Jak dlouho vám vystačí, plivat hlouposti?

20 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Nejlépe mě vystihuje moje motto:

"Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem." (T. Baťa)

Seznam rubrik