Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte slovník jak komunisté v 50 létech. Slušnost je před příjmení psát i křestni jméno, titul nebo paní. Absencí tohoto oslovení vyjadřujete opovrhování této osoby, pokus o jakousi nadřazenost a vlastní buranství. Stejně tak to fungovalo v Rusku.

4 9
možnosti
PP

Ruská propaganda je určitě pokračováním té sovětské a o té je tlustá kniha "Dezinformace". A typická dezinformace je taková, že se vezme něco skutečného, pravdivého a na to naroubuje lež. Z poslední doby, jistá Izraelitka byla v armádě a existuje její fotka v uniformě. A k té fotce někdo dal lež, že zastřelila v Gaze Palestinskou zdravotní sestru. 1) Ta Izraelitka není v armádě 3 roky a ta Palestinka není zdravotní sestra.

6 0
možnosti
JM

J23i24ř73í 53M12í31k86a

10. 6. 2018 18:36

Ano, takové věci se šíří v různých tématech. Jen se dost politiků a spol., tváří, že jediný stát používající propagandu je Rusko. Nebo že by Rusko mělo patent na psychologickou válku.

Kritizoval jsem, že např. když někdo řeší, že v ČR byl Novičok, tak je vlastizrádce. Ne že by to nebyla pravda, ale cituji "nahrává to ruské propagandě" . A plošně odsoudit všechna alternativní média - od blogů po větší servery, že jsou to agenti Ruska nebo užiteční idioti.. často v dluzích a exekucích, kterým se hodí peníze od Ruska (tvrzení Alvarové), je jak z časů, kdy tu vládli Sověti.

Alt. média asi jako v každé době se spíš zabývají marginalizovanými pohledy, deficity hlavních médií. To jak se do toho kufrují Rusové je jiná věc. Nejde automaticky implikovat, že to všechno je vlastně jejich hra.

2 0
možnosti

Tohle je přesně ten důvod proč je ruská propaganda nebezpečná

1) Těžko se rozezná od pravdy. I díky tomu, že část z toho pravda je. Buď celá a nebo překroucená

2) Odhalování chyb/domnělých chyb/lhaní o chybách byla velice úspěšná strategie Ruska v dobách studené války. Proč měnit úspěšnou strategii?

3) Vytváří skupinky vyvolených, kteří si myslí, že znají pravdu. A jako takový jsou na stejném stupni jako jakýkoliv vyvolení, ať se jedná o jehovisty a nebo muslimské teroristy. Oni mají pravdu a zbytek jsou ovce. A svým zapálením dokáží přesvědčovat lidi, že na tom možná něco bude.

6 5
možnosti
MB

Uvědomujete si, že jste zplodil (nebo překopíroval) pouhou universální frázi, kterou lze narouboval na cokoli? Liší se to nějak od naší propagandy?;-)

To je prostě jen o propagandě.

9 0
možnosti
Foto

Vy jste živý dukaz toho,že nad Vámi ruská propaganda už zvítězila.Jaký lepší dukaz chcete...?

11 13
možnosti
MB

Zatímco vy jste se ruské propagandě ubránil ...neboť nic neotřáslo vaší jistotou, že Rusko je nadále komunistickou zemí, která hodlá vojensky napadnout Evropu..;-D

14 5
možnosti
AL

Už dlouho jsem nečetl tak povedený článek.

Zasloužená karma.

.

R^

19 9
možnosti
OZ

Povedené sdělení, Arnolde Amicusi:-)

1 0
možnosti
Foto

Argumentace Sorosem a podpora starých známých, vykazuje tento blog tam kam patří.

Autor dokazuje, že při troše snahy jeho žaludek zvládne překroutit cokoliv.

Jíma mne hrůza z takových manipulací, které pomalu sklouzávájí k davovému šílenství. Takto dochází k manipulaci davu a následným zvěrstvům.

Tento fanatismus, pokud se bude i nadále stupňovat, povede k násilí.

13 22
možnosti
Foto

Myslím, že skutečně nebezpečná je Vaše fanatická víra v totální nesmysly.

7 0
možnosti
Foto

Běžný člověk nemá jinou možnost, než tyto chytráky z ČRo platit což není problém. Problém je, že pak jako bonus musí ještě poslouchat jejich výplody. To je něco jako dvojí zdanění či potretání. Proti tomu je nutno protestovat, - buď prachy nebo kecy, člověk by neměl být trestán 2x za stejnou věc !

15 9
možnosti

Každý se chce dobře uživit. Čím hloupější kecy, tím větší gáže v neziskovkách.

16 6
možnosti
SN

:-)...................u mně....R^R^R^!![>-]

14 6
možnosti