Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Hezké, jak se všude šíří video z napadení dvou číšníků v Praze sedmi cizinci tmavší pleti.

Zajímavé je to porovnat s videem z napadení dvou pracovníků ochranky skupinou mladíků v parku, které se brutalitou útoku tomu prvnímu přinejmenším vyrovná.

Obě dvě videa zveřejnil Týdeník Policie na svém FB profilu v rozestupu cca 6 hodin. Rozdíl v počtu sdílení je ovšem propastný. Prvním videem jsou nacpané všelijaké skupiny podporovatelů Zemana a plyšáka Okamury tak, že praskají ve švech jako Pavarotti. Po tom druhém neštěkne pes.....nula....

Už dlouhou dobu mně přijde naprosto pokrytecké od všelijakých rádoby vlasteneckých bandiček včetně SPD a jejich podporovatelů, jak hlasitě upozorňují na problémy současné migrační vlny v Evropě a před obdobnými problémy zde v ČR zavírají oči. Pachatelé totiž nemají tu správnou barvu kůže nebo víru a nedá se z toho vytřískat politický kapitál. Od rasismu se samozřejmě distancují a populisté to prý také nejsou.

Sestavují politické programy, pořádají demonstrace a chrlí do světa svá stanoviska, kde jedině oni vyřeší migrační krizi a zachránit tak od hord násilných migrantů náš národ!

Ten národ, ve kterém domácí násilí (včetně sexuálního) zažila každá třetí žena! Slyšeli jste od někoho z nich, že by přišel s tímto tématem? Těžko, domácí násilí není politicky ani mediálně vděčné.

Mimochodem, zásadní roli hraje u domácího násilí alkohol.

Co na to vlastenec? Chce nulovou daň na pivo...:-/

21 20
možnosti
Foto

Ty problémy ale vůbec nejsou obdobné. Protože u těch "ne domácích" je v Evropě určitá "nadhodnota" a o tu jde především.

Prostě, "obohacuje" nás jen určitá skupina lidí.

15 4
možnosti
PB

..... žeby konečně to vobohacení ?!,- tady čtu vo tulipánech, kerý mimochodem jako by z oka arabovi vypadli, jak v Práglu zmasakrujou pingla a někeří fantasti tady čeří vodu nějakým sjetým Ivanem, jehož na kauci propustil ČESKEJ soudce, nikoliv Putin či Zeman (stejně tak teho pohlavního loudila z Kataru)!,- ..... asi nějaká nová, neznámá, nakažlivá "glosařská" nemoc,- žejo;-D ?!

4 3
možnosti
VS

Nic moc. Máte tam jen "Prágl" a "teho". Proč vlastně nepíšete hovorovou češtinou a urputně se snažíte o nějaké moravské nářečí, když vám to zjevně není vlastní?

4 0
možnosti
NM

...zase je tu něco nezdravého a to v informovanosti veřejnosti...já znám jen"v případě,že poznáte někoho na záznamu tak volejte naší krimilinku nebo 158" ale naše slavná media potom mlčí a ani nepoví npř.národnost...max. je to cizinec a potom se diví na reakce čitatelů a zase jednoduchá věc zastaví se diskuse pod určitým tématem což vyzní jako ochrana pachatelů...nepochopím to!!!!

5 2
možnosti
JL

Novinářům bylo zakazováno informovat o etnickém původu pachatelů už za ministra Jana Rumla, prý je to rasismus. Takže když v Praze okrádala pasažéry tramvají pořád jedna partička jistého etnika, všichni je znali od vidění, ale noviny o tom nepsaly. ;-D

8 0
možnosti
PS

P71e13t94r 36S64k16á58l80a

24. 4. 2018 13:44

Tím "hlavně, že tu žádní nejsou" jste chtěl říct co? Nikdo přeci nepopírá, že sem jezdí turisté. A že jsou mezi nimi i nejrůznější hovada.

30 9
možnosti

...Třeba ta vraždící ruská....

10 3
možnosti
AL

Opět skvěle napsáno.

A opět vysoká karma i čtenost.

Je to přímá úměra - skvěle napsaný blog = vysoká karma i čtenost.

Rád navýším (opět) karmu.

R^

22 17
možnosti
VK

Jako obvykle jen autorova snůška plků, nyní s xenofobním tónem.

Škoda, že nelze udělit i negativní karmu, asi by to dopadlo jako s Vaším příspěvkem, sečteno podtrženo by se žádná karma nekonala Rv.

5 8
možnosti
PJ

P33e28t54r 42J14í40l31e54k

24. 4. 2018 13:21

Událost to byla ošklivá, to je pravda. U nás v Poličce před Vánoci ukopali na náměstí kluka k smrti. Jelikož se toho dopustili místní bílí občané, nikde ani zmínka o této události - vraždě.

22 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
21 4
možnosti
PP

P31a14v96e69l 56P89o38n95e29c

24. 4. 2018 15:04

Osm zadržených Nizozemců jistě není dostatečný vzorek pro relevantní závěry. Na druhou stranu, těžko lze zpochybnit prohlášení německého statistického úřadu DESTATIS za rok 2016, podle kterého mělo 11% cizinců na svědomí 41% procent znásilnění, přitom kulturní kořeny jednoho milionu nových německých "hostů" nejsou velkým tajemstvím.

13 1
možnosti
JK

hlavně se udržet v hlavním proudu!

4 0
možnosti
TV

Ctete media, poslouchate politicke figurky u nas ci ve svete? Ale no tak...

6 7
možnosti
MV

sem si rikal, kdy se vyjadrite

14 2
možnosti
RP

A držte si čepice, pojedem s kopce ! ;-D

Ještě že ta moje vesnice je absolutně nezajímavá.

4 0
možnosti
DT

To si myslela řada lidí v Bavorsku taky. A dnes se diví...

34 4
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik