Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jejda, ty barevné vajíčka se Vám, Zdeňko, opravdu krásně povedly. Také občas vařím vejce cibulových slupkách, někdy je ale obarvím i barevně, červeně, žlutě, zeleně. I červené vajíčko je symbolem Velikonoc. Dřív jsem malovala kraslice - voskem a barvičkami, ale je to hodně náročné... A ti koledníci? Vždycky si z ošatky vezmou malované vajíčko, ale přidám - li jim k tomu i pětikačku, nepohrdnou. Já to nepovažuji to za přečin, ani za porušení tradice. Však i v jakési koledě se zpívá - .... trojníček mi dejte, nic k se mě neptejte... ;-)R^ Veselé Velikonoce!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Mirko, za pochvalu. Jen těch rostlinných materiálů je letos pomálu. Kamarádka chtěla dát do nádivky kopřivy a v našem katastru fakt na žádné nenatrefila.:-) Je to zpožděné.

Aha, tak všude je to trošku jiné. U nás se drobásky běžně nedávají, ale začíná se právě množit trend, že vajíčka nic, odbydeme to penězma.:-(

Krásné velikonoční svátky přeji!!!V

0 0
možnosti
VV

Protoze jsou velikonoce, vzdy tem kolednikum otvira manzekla aby ji mohli slehnout. Pry se to patri. A kdyz ti kolednici dostanou vejce, tvari se ponekud kysele. Ovsem padesatikorunou nepohrdnou, A tak je schranime uz od vanoc.

0 0
možnosti
Foto

;-D Aha, ti jsou ale vykutálení, praštit a ještě za to inkasovat. Já bych je hnala ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 32,26
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik