Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

gratuluju k titulce a mam radost, ze nejde o politblog na tomto miste!

0 0
možnosti
Foto

děkuju Marku i já mám radost-hlavně z těch milých komentářů;-)

pěkný den ti přeju:-)

0 0
možnosti
JK

Vaše starosti bych chtěl někdy mít.;-D Co takhle jim do té televize napsat ??;-)

1 0
možnosti
Foto

to mě zas tak netrápí abych někam psala-prostě jen téma na blog-někdo píše o muslimech, někdo nás obrací na cestu Boží, tak já zas tohle no;-)

dík za přečtení a pěkná den:-)

0 0
možnosti
BV

Zralí muži jako biologický odpad?

Titul je samozřejmě poněkud předimenzovaný a provokativní, ale nedá se popřít, že s muži kolem padesátky se zachází skoro jako by překáželi. Třeba fotbaloví reprezentanti v tomto věku se na obrazovce téměř nevyskytují.

7 0
možnosti
Foto

ve sportu je to o výkonu a ne o vzhledu-to je něco jiného

ale třeba Jaromír Jágr v hokeji dokazuje, že když na sobě chlap maká, tak to jde

dík za názor a pěkné pondělí:-)

0 3
možnosti
KL

neni poptavka, neni nabidka

0 0
možnosti
Foto

právě tento blog naznačuje, že časy se mění a ženy už nebaví ty verbální sugesce že i povadlý šedesátiletý plešatec je sexy-to vymysleli chlapi kteří se neumí smířit se stářím ale jak roste kupní síla žen, bude i poptávka, věřte mi:-)

0 0
možnosti
TK

Dovolil bych si zpochybnit, že se u žen 50+ jedná o biologický odpad. Ten letitý nános chemie na jejich povrchu (vlasy, obličej, nehty, dekolt..) a někdy i silikon pod povrchem a v některých případech i přemíra hořké žluči brání nějakému rozumnému ekologickému využití. Proto budete muset ještě pár let alespoň pracovat u té pokladny, vařit prát žehlit.. ;-)

2 0
možnosti
Foto

jak kdo;-)

na vaření a žehlení jsou dnes placené služby

0 0
možnosti
Foto

Libuše, tak to se Vám moc povedlo. Perfektní název i obsah. Myslím, že toto ignorování žen kolem padesátky a něco po ní pociťují již celá desetiletí třeba herečky. Často si stěžují, že v tomto věku pro ně najednou přestávají být dobré role. Zadavatelé reklam v tomto případě škodí sami sobě, protože práve ženy padesátnice jsou v současnosti možná hlavní kupní silou. Žen v tomto věku je opravdu hodně. A všechny úplně normálně žijí, pracují, milují, odpočívají, sportují, nakupují... až si někdo chytrý uvědomí, jaká skulinka se tu pro podnikání přímo nabízí a čeká na zacelení, ten se bude mít :-).

1 0
možnosti
Foto

vystihla jste to přesně Zdenko-tohle všechno jsem se snažila vyjádřit ikdyž ne tak stručně a pregnatně jak jste to svým komentářem shrnula vy-dík a dobrou noc;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

zatím nejlepší reakce-dík za nakouknutí a pěkný zbytek neděle:-)

1 0
možnosti
JK

Správně. Kvóty na padesátnice do reklamy!

4 0
možnosti
Foto

spíš kvóty na pěkný mladý kluky -je jich k vidění žalostně málo ;-D

a i ženské mají právo potěšit svůj zrak nějakým estetickým svěžím objektem

1 0
možnosti
DV

D53a36v37i41d 82V28l75k

25. 3. 2018 17:30

Já mám ženy rád,protože jsou ženy,ne protože jsou mladé:-)

0 0
možnosti
Foto

správně Davide-jsi nejen šikulka co umí nádherný dortíčky ale jsi i moudrej chlap co ví jak správně lhát;-DR^

0 0
možnosti
VV

Hnusný nadpis, scestné myšlení, nezralá mysl.

2 0
možnosti
Foto

hloupý komentář nezralého diskutéra který očividně neví co je myšlení

0 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik