Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a70n 23R51á92ž

1. 3. 2018 15:41

Pan Bělobrádek je, ostatně jako každý správný Lidovec, mužem pevných zásad, které může nalomit jen babišova nabídka ministerského křesla, raději dvou i tří, Lidovcům.

Nic nového pod sluncem!

13 3
možnosti
MC

Přesně, jak píše pan Havránek níže. Pan Bělobrádek je velmi charakterní a v politice přestože nejsem voličem KDU-ČSL musím konstatovat, že je jedním z nejférovějším postojem. Jestliže, již nadále se nebude ucházet o post púředsedy strany, tak strana velmi tratí.

7 7
možnosti

Připomeňme,že lidovci v nerozborném spojení s KSČ v NF měli mezi sebou i pana Kalouska,komunistobijce,který se ale nakonec chtěl i komunisty spojit.Proto ho lidovci ze strany vymetli a od té doby bloumá po sněmovně jako člen trpasličí strany.

12 2
možnosti
VH

Pana Bělobrádka považuji za jednoho z nejslušnějších lidí v politice...ale na lidovce je zvykem plivat...

16 16
možnosti
KP

Buďte opatrný s používáním výrazu plivat. Mne byl přííspěvek s použitím tohoto slova vymazán se zdůvodněním, že nepatří do slušné diskuze. Paní Janků nikdy nespí.

4 0
možnosti
Foto

Karma. Zásada, kterou od politiků už dávno znám, je účelovost argumentace a podle mě se jí nevyhnul vůbec nikdo, včetně všech nejvyšších ikon.

Rozdíl ale je, jestli se jí někdo dopustí jen párkrát za kariéru nebo je takovým bojovým praporem, bojovou zástavou po celou kariéru politika.

8 6
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik