Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Dalo by se říci, že po píchnutí do vosího hnízda se otevřela vrátka sršní armádě. Je to poněkud relativní a dá se to nahlížet z různých úhlů. Ale co je vlastně krása? Není to jen souměrnost obličeje, postavení kostí, velikost svalů a zformovaná postava. Ne nadarmo existuje takzvaný čtvrtinový předpoklad a ten je myslím velice výstižný. A jak pravil níže pan Roman, pokud do věci vstoupí další elementy, hodnoty se mohou snadno změnit. Jsou věci, nad nimiž lze polemizovat, s dalšími nic víc než souhlasit.

1 0
možnosti
Foto

souhlasím Richarde a dík za komentář;-)

0 0
možnosti
JS

I škaredej i krásnej chlap v sobě musí mít to neuchopitelný "něco", proč si ho někdo vybere a to samý platí pro nás baby ;-)

Já na kráse fyzické netrvám, protože krásnej je pro mě ten, koho miluju ;-)

2 0
možnosti
Foto

naprosto souhlasím Jani ale stejně jako v odpovědi níže Romanovi bych jen upřesnila, že nejde o kritéria výběru partnera ale jak nerovné požadavky jsou společností kladeny a obě pohlaví ve smyslu ideál krásy dík za přečtení a hezký večer tobě i škotelníkovi:-)

0 0
možnosti
RE

Krásnej chlap je relativní pojem. Spíš musí opravdu tomu protějšku "vonět" a ti dva musí k sobě správně sednout, což je fuška. Vo ženskejch nemluvim, tam to platí taky:) Jaru je samozřejmě pro mě nejkrásnější na světě:) Podle mě se to nedá obecně brát, já mám všechno "jinak":)

1 0
možnosti
Foto

souhlas Romane-co se výběru partnera týče je to přesně jak píšeš-já mám n mysli spíš to co společnost prezentuje jako prototyp krásy -třeba při volbě miss nebo v reklamě-na ženy je kladena mnohem větší přísnost a požadavky občas až neúnosné dík za komentář a pěkný večer s Jaruš;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik