Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Spousta lidí zleva, či zprava se rozhodla bez přemýšlení pouze na základě doporučení jakéhosi pisálka, kterého za svého určitého "gurů" považují.

Příkladem by mohl být blog, pana Vodvárky, zveřejněný těsně před volebním termínem druhého kola (a to konkrétně 24.1.2018 ve 12:25 hod), který vyšel právě zde pod jednoznačně úderným a překrásným titulkem "10 dobrých důvodů, proč volit Miloše Zemana".

A protože některé "blogery" a podobné pisálky, mezi něž určitě zmíněný autor též patří, bere řada čtenářů jako své ikóny a idóly, tak nad obsahem jejich výplodů se příliš nezamýšlí.

A tak prostě tito lidé uviděli onen zmíněný titulek a ihned si řekli:

"No pokud taková "blogerská" kapacita, jakou je pan Vodvárka našla 10 dobrých důvodů, proč volit Miloše Zemana - pak přeci ani my v pozadí zůstat nemůžeme".

A mnozí z těchto čtenářů, patrně aniž by další obsah blíže studovali, ihned od počítače vstali, či mobil odložili, řádně svátečně oděli se a bezodkladně do volebních místností spěchali, aby zde lístek M.Z. vyzvedli, do obálky vložili a do volební urny vhodili...

A teprve po sečtení a vyhlášení volebních výsledků, kdy zde zmíněný autor bědovati začal, si i oni čtenáři uvědomili jakého nepochopení a omylu se dopustili, jenže to už bylo pozdě "bycha" honiti...

A tak jsem přesvědčen, že takovéto blogování by zakázáno, či maximálně omezeno býti mělo na thématá, která veřejné mínění ovlivniti mohou pouze v míře nepatrné, jako je například počasí a podobně.

1 0
možnosti

I55v46o 67Ž20á95č34e60k

7. 2. 2018 9:38

Jasně, pan Vodvářka má ohromnou autoritu.

1 0
možnosti
Foto

Velmi výstižná grafika.

3 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik