Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P80e72t72r 48H63a74n32n84i26g

24. 1. 2018 10:46

Zcela souhlasím s hodnocením debaty, ale pominul jste jednu velice závažnou věc. Já jsem znám, že celkem umím vystupovat z bubliny a nejsem slepý k faktům. Jsem jasně deklarovaný příznivec současného prezidenta Zemana vzhledem k jeho nekompromisnímu stanovisku nepřijímání imigrantů u kterých hrozí radikální islamismus a tudíž teroroismus. Ta závažná věc je to, že poradci J. Drahoše zřejmě zapomněli na jednu důležitou věc. Není třeba čekat, až se sál vybouří. Nekouskovat odpovědi a mluvit plynule i přes potlesky či hluk nesouhlasu. A to J. Drahoš nevěděl a tudíž jeho odpovědi byly z hlediska formy nekompaktní. Co se týká obsahu, to nehodnotím, neboť jak jsem uvedl, jsem příznivec M. Zemana, co se týká jeho stanovisku k migraci.

8 2
možnosti
AL

Pane Hannigu, když jsem vás slyšel diskutovat s Veselovským a slyšel Vaše názory, dovolte mi, abych smeknul.

Kéž byste za pět let kandidoval opět.

R^

8 2
možnosti
Foto

Sledovat tyto debaty považuji za psychickou samohanu. Psát o nich "zasvěcené" texty pak už sklouzává na divan Chocholouška a pro "moudré" debatní příspěvky nenalézám termín zde nesmazávaný.

Jen tak dál....

4 3
možnosti
Foto

Nevidím důvod mlčet a nepokecat si na aktuální téma. Až hu uvidím, najdu si nějakou jeskyň a tam budu mlčte do aleluja

2 0
možnosti

Měl jsem z J. Drahoše podobný dojem při konfrontačních debatách (vždy 4 kandidáti proti sobě) na ČT, kdy ho dostal do úzkých i P. Hannig, který má rovněž minimální politické zkušenosti. M. Zeman je sice z mého pohledu tak 4 nejhorší od konce (z původních 9 kandidátů), nicméně J. Drahoš mě svými postoji a názory bohužel vůbec nepřesvědčil, že by byl schopen tento úřad zastávat lépe než současný prezident:-(

8 2
možnosti
Foto

Přesně vystihujete moje pocityR^

1 0
možnosti
VE

Nejlepší z kandidátů byl Topolánek. S velkými politickými zkušenostmi a jasnými vizemi. Ale to by kampaň musela být delší aby to lidi víc viděli

1 0
možnosti
Foto

Sám od ní vlezl tak pozdě. Ale u spousty lidí je nevolitelný.

2 0
možnosti

Neohrožená sebejistota (tzv. buldozer) může být a většinou i je poznávacím znamením psychopata. Hodnotit jen podle toho kandidáta je tedy silně rizikové a tím spíš záleží na tom, co dotyčný říká. Když umí sebejistě plácat nebo rovnou lhát, není na tom (mimo Rusko a jeho satelity) vůbec nic k obdivování.

Bohužel, velkou volební sílu má tzv "intelektuálně nesmělá" část obyvatelstva a těm muselo vystoupení Zemana jistě velice imponovat. To bylo ostatně vidět na řevu jeho příznivců. V těchto předvolebních akcích a debatách jsou argumenty, pravda a fakta až na úplně posledním místě. Včera např. Zeman zvládl i na tak krátkém formátu sedm lží. Ti co především chodí k volbám se řídí téměř výhradně emocemi, jak je jim kandidát sympatický, jaký je rétor, co jim (většinou lživě) naslibuje, a hlavně jim sdělí přesně to, co chtějí slyšet. V tom je Zeman buď jak buď veliký "mistr".

Ačkoli budu v pátek samozřejmě volit Drahoše, musím uznat, že ve smyslu výše napsaném, včera Zeman v této debatě Drahoše zcela jasně převálcoval.... jinak to ostatně ani být nemohlo...

4 3
možnosti
Foto

Ano, Petříku. Já jsem intelektuálně nesmělý a proto se mi Zeman včera líbil.

A teď tu o Červené karkulce, prosím.

3 1
možnosti
MB

Nadpis blogu máte dobrý - Nejslabším článkem kampaně Drahoše je Drahoš. Buďte férový - Dopište tam - A nejostudnějším článkem týmu jeho protivníka - Je Miloš Zeman ! Bude to takové, vyvážené ... :-)

5 3
možnosti
Foto

Díky. U té debaty mne napadlo, že pan Drahoš měl být po pěti letech jistou přijatelnější alternativou za pana knížete. Však ho podporují stejní lidé. Nicméně, s veškerými výhradami vůči panu knížeti, ten byl v debatách o několik levelů výše než pan profesor. A to navzdory špatné artikulaci a potížemi s mikrospánkem. Je zvláštní, že si tato zájmová skupina nedá větší práci s hledáním a vychováním vhodného kandidáta.

14 2
možnosti
Foto

Tady nepomůže žádná výchova. Tady pomůže přímý střet s protivníkem. Rudá armáda se také naučila bojovat s Němci, až získala patřičné zkušenosti za cenu těžkých ztrát. A to předtím cvičila jak mourovatá.

1 0
možnosti
Foto

Na obhajobu pana Drahoše je třeba říci, že evidentně vycházel z těch informací BIS o vměšování Ruska do rozhodování našich voličů, které mu po volbách do Sněmovny převyprávěl možná trochu jejich výsledkem rozčarovaný pan Sobotka.

5 4
možnosti
IK

I56v50a 51K28r38i93š78t82o33f

24. 1. 2018 10:34

Pokud něco tvrdí, musí to mít prověřené=.

2 0
možnosti
Foto

Rád bych viděl, jak byste se Zemanem zatočil Vy. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já jsem soudný, pane Dvořáku...

11 0
možnosti
JH

Souhlas, bylo zábavné sledovat jak antizeman občas zoufale lapal nápovědu:-)

2 2
možnosti

Tragické.

V sobotu večer ...

1 0
možnosti