Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D16a46v40i40d 57V75l75k

23. 1. 2018 11:19

Přátelé to by jeden nevěřil, jak takový blog o absenci diskusí může rozproudit košatou diskusi. ;-D A podotýkám , že slušnou.Já si toho vážím, že i když se mnou mnozí nesouhlasíte tam mi nenadáváte a takhle by to mělo být i pod těmi ostatními blogy. My jsme totiž na sebe na těch sociálních sítích zbytečně hnusní. Kdyby jsme se pohádali na živo, třeba v hospodě, tak si to vyříkáme a žijeme dál, ale když spolu nebudeme diskutovat tak nás to ještě víc rozdělí a já jsem přesvědčen, že přesto, že si mnozí z Vás myslí, že jsem magor, když volím Drahoše, tak to není o tom , že bych byl Váš skutečný nepřítel a to je hlavně proto, že spolu mluvíme,nebo si píšeme. Je to blbý, když se zabetonujeme ve svých postojích. Takže já Vás mám rád i když volíte Zemana, protože jste moji sousedi, spoluobčané, krajani máme společnou vlast, historii a budoucnost. A děkuji ,že si mě přečtete i když se mnou nesouhlasíte.

Snad to nevyznělo moc pateticky;-)8-o

13 0
možnosti
Foto

Moc patetické to, Davide, nebylo. Spíš upřímné. Není to moje diskuze, nesleduji ji tak detailně. Ale kromě pár výjimek je to zatím nanejvýš na pár žlutých karet.

A tak by to mělo být.

1 0
možnosti
Foto

P40a19v40e56l 78V11á32v15r76a

23. 1. 2018 11:17

tak daleko, abych nečetl co je bez unožněné diskuse většinou nejdu. ale jednoznačně souhlas, že by to mělo být pravidlo a že bez otevřené diskuse je autor nedůvěryhodný.

6 0
možnosti
Foto

Ale ano. Nicméně to není výsadou "Zemanovců". Ale, možná, že několika z nich ruply nervy. A tomu lze rozumět.

0 0
možnosti
JU

J94i73ř50í 70U43r75b19a20n

23. 1. 2018 11:12

Do kamene tesati:-) I když se snažím blogy bez diskuze nečíst, občas to přehlédnu a otevřu, občas mi to zvědavost nedá, co ten blogerův mozek (raději bez přívlastku:-)zase dokázal zplodit. To hlavně v případě zmíněného pana Čermáka...

1 0
možnosti
DV

D56a74v73i24d 32V38l81k

23. 1. 2018 11:20

Ale ten je parádně zaťatej co?;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

R^hodně lidí blog pod nímž není diskuze ani nečte-já třeba to tak dělám-autor ignoruje názor čtenářů? Tak oni by měli ignorovat jeho:-)

7 0
možnosti
Foto

Každého věc. Co kus, to originál. Každý, mě nevyjímaje;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Vlku, myslela jsem, že si prezidentskou kampaň strkáte za klobouk?

Každý bloger má právo otevřít, i neotevřít diskusi. Prostor pod blogem je v tomto smyslu v jeho rukou. I já jsem mnoho let neotevírala diskusi - kvůli útokům diskutérů a ochraně soukromí svých blízkých.

Všimněte si jedné věci - voliči Drahoše se ověšují plackami, voliči Zemana často mlčí. Přemýšlejme, proč.

Tento Váš článek je pro mě na hranici etiky. A také v něm popíráte vlastní tvrzení. Pěkný den.

6 7
možnosti
DV

D69a33v18i89d 72V88l73k

23. 1. 2018 10:34

Děkuji za Váš názor. Myslím ,že jsem pro nikoho z kandidátů neagitoval, napsal jsem jen svůj názor, že by si každý měl stát za svým názorem, co je na tom prosím neetického? Jinak nelze psát blogy s vyhraněnými politickými názory bez toho, že byste ohrozila své soukromí a soukromí svých blízkých. Politika je celospolečenský zájem a veřejně deklamované politické názory zejména v období tak vyhrocené doby jako je tahle kampaň jsou věcí veřejnou. Takže pokud by někdo chtěl chránit sebe a své blízké logicky by asi nepsal tento typ blogu. Pěkný den.

8 2
možnosti
Foto

Mám své zkušenosti z Lidovek, tam se diskuze nesměla a ani to nebylo možné, zavřít. Někdy to bylo utrpení, bezmoc a než něco obzvláště silného na žádost blogera administrace smazala, tak už zpravidla nebyl blog aktivní. Jsem ráda, že se zde dá příspěvek smazat a diskuse, tedy pod mými články probíhá slušně, mažu jen stalkera. Jsem rada, že si zde lidi mohou vybrat. Ti co píší o svém kandidátovi na prezidenta svůj výběr snad nemusí obhajovat. Prostě si ho vybrali... Myslím, že žádné argumenty ty rozhodnuté nepřesvědčí... Těším se, Davide, na vaše humorné články.

2 0
možnosti
Foto

Lehce se, Naďo, mýlíš. Bylo zakázáno diskuzi zavřít, ale bylo to technicky možné (musel by se zaplatit SW man aby systém přeprogramoval).

Vždyť jeden, teď mi to jménu uniká, emigrant do USA, diskuzi neotvíral a tak ho vyhodili.

0 0
možnosti
KP

Nemate pravdu pane Vlku. Nedavno zde uverejnil Mudr.Šimek nechutny blog o nemocech prezidenta Zemana. Jeho na dalku vyrobena diagnoza presvedcovala pripadne volice aby si dobre rozmysleli zda opravdu chteji takovou lidskou trosku volit.

Chtel jsem se Mudr. Šimka v diskuzi zeptat, jak se srovnava lekarska etika s jeho clankem. Bohuzel to nebylo mozne. Diskuzi neotevrel. Asi se mu nelze divit ponevadz mohl vcelku opravnene ocekavat, ze řada čtenaru se bude chtit vice ci mene slusne zeptat na totez co ja.

Nedomnivam se ale, ze neotevirani duskusi pod clanky davajici najevo prizen prezidentu Zemanovi jsou projevem zbabelosti ale spise znechuceni nad takrka 100%

predvidatelnosti obsahu prispevku. Jiste jste si vsiml jako ja, ze na blogu idnes se vyskytuje skupina ctenaru jejichz jmena a prispevky se objevuji pod kazdym blogem

ktery se nejak kladne ci zaporne dotyka prezidenta Zemana ci kandidata Drahose.

Zatimco usmrceni kralika profesorem Drahosem je nam predstavovano jako dukaz nesmirne sikovnosti pana profesore, tak v pripade, kdy by totez udelal prezident Zeman , bychom byli zcela jiste svedky protestu ochrancu zvirat a statecni blogeri by nas v nescetnych prispevcich informovali o vrahu Zemanovi.

Rada lidi s beznou inteligenci proto pod sve blogy nedava diskuzi. Je znamo, ze nejvic nastvete onu stale stejnou skupinu oponentu tim, ze je ignorujete.

1 0
možnosti
DV

D76a47v94i12d 78V91l72k

23. 1. 2018 10:22

Já netvrdím , že je to jen o Zemanových příznivcích ,ale prošel jsem blogy asi za 48 hodin dozadu a jednoznačně to vyznívá jak jsem napsal. Jinak pane Pěnkavo je smutné , že se tady řeší nemoci a zdravotní stav kandidáta, ale nemají náhodou voliči a daňový poplatnící právo vědět, jestli kandidát na úřad placený z jejich peněz bude schopen ho vykonávat?? Já myslím že mají a prezident by měl být zdravý na těle i na duchu, jak kdosi psal a osobně si myslím , že by měl mít maximálně 70 let.

1 0
možnosti

Vy se divíte? Nechat na sebe plivat "slušnými" přívrženci druhého kandidáta, na to nemá každý žaludek. Nevšiml jsem si, že by přívrženci Zemana byli tak agresivní.

3 1
možnosti
DV

D13a76v67i56d 69V56l87k

23. 1. 2018 10:17

Myslím , že je to zcela vyrovnané. Příznivci Drahoše jsou mladší a poněkud lépe to snáší.

1 0
možnosti
Foto

Tzv.(!) diskuze jsou ,,kořením". Ovšem čeho. Sociální sítě jsou jen virtual. život, nikoli jeho každodenní realita, A v tom jsou nějaké blogy pouze marginálie. Pro někoho skoro smysl jeho života, pro jiné zábava, mnohdy ale i nářky, či ventilace vlastní frustrace. Jak u koho. Nejednou však jde i formu exhebicionizmu, spojenou s potřebou se kamsi zařadit, tedy mezi ,,ty své". O touze po uznání ve virtual. houfu ani nemluvě;-D Kdys jsem přirovnal tzv. diskuze ke korespond. ,,člověče nezlob se", blogy pak i ke světlíku pana přednosti(Ostře sled.vlaky - Hrabal). A to, co se zde nazývá diskuzemi, ve skutečnosti žádnými diskuzemi není. Mnozí by se ve skutečných diskuzích ani neškrtli. Ovšem za klávesami je kde kdo až KING;-D To, že někdo diskuzi neotevře, to je právo blogera. Nejen Vám ovšem vadí téma. V tomto případě až konkretní, tedy M.Z. Je to směšné, když někoho označíte za zbabělce, a ještě ke všemu jej nemůžete virtuálně ,,seřvat", mnohdy až dehonestovat, ergo v tom, co se nazývá diskuzí, ač to žádnou diskuzí ve skutečnosti není;-) Je ovšem každého věc, zda dá přednost. virtual. životu, či se vrátí na zem, tedy do realityR^ A špíček na konec. Ještě ,,pár dnů zbývá. Do MDŽ;-D A jinak, naštěstí i na těchto stránkách stále zbývá pár blogerů, ba, tedy někdy i ,,diskutujících", kteří mají opravdu co nabídnout, i sdělit. Od poučení, až po zábavu, ač chápu, že jak pro koho;-)

5 0
možnosti
Foto

P.S..oprava hrubice:,,SVĚTLÍK PANA PŘEDNOSTY". (Snad jsem neskazil opravou někomu radost;-D)

0 0
možnosti
PM

Obvykle bývají v diskusích (kdekoliv, u mě konkrétně na FB) pod kandidáty příznivci obou. Já svého kandidáta obhajoval a diskutoval slušně i s oponenty. Bohužel reakce oponentů byly vždy urážlivé až vulgární. Poté, co mi stará bába odněkud z Napajedel napsala, že jsem "sráč" a měl bych si nafackovat (za to, že jsem vyjádřil podporu panu Drahošovi), jsem veškeré své diskutování ukončil. Jsem si jist, že mnozí blogeři neotevřeli pod svými agitacemi diskusi na základě osobní zkušenosti s tím diskusním hnojem, který v otevřené diskusi roste rychle a exponenciálně. Některé bych rozhodně nepokládal za sraby, spíš na ten hnůj nemají žaludek....I když, na napsání pro/protikandidátského blogu žaludek mají, že....:-/

3 0
možnosti
AT

Vás rozhodí anonymní výkřik nějaké staré báby z Napajedel? Vždyť stačí nereagovat, ne? :-)

Poslední vaše věta je dost výstižná. Diskuze nepovolují nejčastěji autoři .... no slušně řečeno: "kontroverzních blogů", kteří ví, že by je diskutéři roznesli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,38
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik