Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Je to již delší doba, co jeden z diskutujících napsal, že mnohým z nás již ateismus leze na mozek tak dalece, že hledají Boha v někom jiném... Pan Čumpelík jej našel v panu Babišovi a bude se za něj bít i kdyby provedl cokoliv... Zajímalo by mě, zda si autor někdy nepoložil otázku, proč ostatní strany nechtějí spolupracovat s panem Babišem... Důvod je přitom jednoduchý... Mají obavy z toho, že by mohl být pan Babiš odsouzen a tudíž by po případné spolupráci mohly tyto strany být obviňovány ze spolupráce se zlodějem... a přiznejme si, že pan Babiš jim to neulehčuje...Jenže pro Vás je to jednoduché... odmítáte si připustit jakoukoliv pochybnost... a Vaše diskuze s panem Flaškou tomu plně nasvědčuje... Už jen Vaše slova "to Čapí hnízdo je pitomost oproti zájmům občanů a České republiky."... Nevím, zda je pan Babiš vinen či nevinen, ale Vy už máte jasno... i kdyby byl vinen, tak Vám to nevadí... Vy už v něm vidíte svého "Boha"...

17 2
možnosti

Pane Keislere,

žádný Bůh není a já nehodlám dělat Boha z pana Babiše, přesto, že tam kde ho vidí církve, žádný není. Bohem je příroda, která rozhoduje o narození i o smrti, takže se modlete k přírodě, nikoliv v kostele dle církve a nikoliv k Babišovi ani k vám.

Politické strany a hnutí se chtějí dostat do vlády, ale nic dobrého by z toho nebylo, leda koaliční slepenec, ale toho jsme si tady užili dost. Není nad to, si ozkoušet i něco jiného.

Mimo to jsou tu závažnější problémy k řešení a proto potřebujeme vládu s důvěrou.

4 4
možnosti
Foto

je s podivem, proč lidé zavrhnou jednoho darebáka a druhého dosadí na trůn8-o

7 1
možnosti
VD

Co je na tom nelogického?

Jednoduše, každá změna, aby prošla a byla akceptovatelná, tak musí nabídnout určitou naději a přinést něco nového, lepšího a co odstraní to dosavadní, nechtěné.

Tomu se říká pokrok. bez toho žádná změna není možná.

:-)

2 0
možnosti
MB

p. Čumpelík, občas to zde píšu, děd znárodněn pod taktovkou Babišových rodičů a jim podobným lumpům. Když jsem četl o nadšení kolem r. 1948 - nechápak jsem. To vše minulo. Naivně jsem se domníval, že lidé typu A.Babiše budou chodit tiše kanály, porotože svým členstvím a dokonce agenstvím - to svinstvo podporovali. Vy, z fota - rozumný člověk s věkem, zde opět blbne. Vážně, co Vás k tomu vede - proč se v době svobody tak znemožňujete? Kde berete odvahu a přesvědčení sdělovat, co je pro národ správné a užitečné ? Opět se kácí lesy, opět třísky ? ... :-)

27 0
možnosti

Pane Bučku,

jsme na tom stejně, dědovi to znárodnili taky. S tím nic nenaděláte, to byla minulost.

Nehodlám z toho jásat, ale ani už nadávat na komunisty. Bylo to tady prolezlé donašeči, prospěcháři, tajnými, StB-áky, milicionáři, včetně církví. Opravdu by jste se chtěl v tom hrabat? Já nikoliv.

Opravdu si myslíte, že to dnes není prolezlé? Opravdu vám nevadí zavádění cenzury a sledování lidí přes kamery a IT. Opravdu vám nevadí, že místo politruků, vychováváme politology?

Nevím, jak vy. Byl jsem u toho v roce 1968, 1969 i v listopadu 1989 a následně. Viděl jsem toho dost a tak mi dovolte trochu té odvahy, sdělovat své názory.

Nebo by jste chtěl vyhodit z práce, jako komunisti?

Nemáte šanci, jsem už v důchodu a dost dlouho.;-D

2 6
možnosti
KB

K81a58r77e70l 60B81o90k

7. 1. 2018 19:24

To prohlásil kovaný komunista.

9 0
možnosti
Foto

ANO, Babišova vláda by nám dala šanci udělat pořádek a nahradit koaliční rozhádanost a neschopnost, smysluplným rozhodováním ve prospěch nás všech. Tak jak to bylo do roku 1989.

2 1
možnosti

Pane Krausi,

ani jednobarevná vláda Andreje Babiše si nemůže dovolit všechno. Pokud to nebude v pořádku, tak připadá v úvahu hlasování o nedůvěře vládě a premiér Andrej Babiš bude muset podat demisi své vlády, což je ten rozdíl oproti času před rokem 1989.

Což ovšem předpokládá, že tu důvěru bude mít.

3 3
možnosti
Foto

Silná menšinová vláda ;-D;-D;-D, která má stejný charakter jako vláda ve většinovém volebním systému.;-D;-D;-D;-D;-D Kam vy na to chodíte?8-o

14 3
možnosti
ON

Vy to vážně chcete vědět? Já radši ne. To by zas byla perla;-D;-D

3 0
možnosti
MK

Jasné stanovisko, že hnutí ANO by mělo převzít vládu?

Nic takového nevidím. ANO získalo necelých 30%, to znamená, že více než 70% voličů ANO nechce. Pokud ANO s tímto volebním výsledkem nedokáže sestavit většinovou koalici, nemá ve vládě co dělat.

13 1
možnosti

Pane Kando,

výsledek voleb se odráží v počtech poslanců v Poslanecké sněmovně. No a bez ANO, tam žádnou funkční vládu nedáte dohromady.

Tak co chcete? Přemýšlejte, co je pro občany a Českou republiku potřebné.

4 5
možnosti
Foto

Stát Česká republika a tedy ta parazitická kasta co tomu velí, potřebuje silnou vládu. Lid v podhradí naopak tu nejlínější a nejslabší.

1 0
možnosti

Pane Kšíre,

zajímavý názor.

1 0
možnosti
MB

Nevím kdo a v jakém zájmu koho - má vyslovovat důvěru - nedůvěryhodnému a s rodinným klanem, stíhané osobě. Jeho otec Štefan, byl podobně trestně stíhán za hospodářské delikty, zachránila jej amnestie. ANO !, jablko daleko nepadá ... http://forum24.cz/neuveritelna-historie-babisovy-rodiny-kontroverzni-neni-zdaleka-jen-andrej/ :-)

17 0
možnosti

Pane Bučku,

nevíte ještě něco dalšího?

Mně jde o zájmy občanů a České republiky a to je mnohem důležitější, než staré drby a fakta.

1 10
možnosti
ZH

Babiš je naopak nejslabším článkem, který nás přivede do velkého p... maléru. Tento prolhanec dělá jen to, co se mu zrovna hodí, takže dokáže během dne změnit názor o 180 stupňů. Jako příklad může sloužit, že v roce 2013 zásadně odmítal registrační pokladny a tvrdil, že je třeba podnikatelům ulevit od povinností. Po volbách silově zavedl ještě horší věc - EET a kontrolní hlášení, tedy udělal pravý opak toho, co sliboval. A líp rozhodně není - tedy nikoliv v důsledku činnosti ANO v předchozí vládě.

Takže je tu naprosto reálná hrozba, že EU opráší dřívější nápad zrušit dotace "neposlušným" zemím. Na to dotační podvodník uslyší a okamžitě otočí.

Takže Babiš NESMÍ získat důvěru, je cestou do pekel.

20 1
možnosti

Pane Hlinko nestrašte.

Pokud to půjde do pekel, tak se bude hlasovat o vyslovení nedůvěry vládě a Andrej Babiš bude muset podat demisi vlády.

Pokud ji nebude mít, nebude o čem hlasovat a bude si dělat, co chce!

2 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"