Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Autore, buď jsi dostal zaplaceno, nebo máš krátkou paměť.

4 1
možnosti
DV

D46a14v50i82d 82V78l84k

8. 1. 2018 12:36

Myslím, že Vy vůbec nechápete, jaký máme politický systém. A pořádek si doma udělám sám, já nad sebou žádného fízla a drába nepotřebuju. Jinak ministry neodvolává premiér ani je nejmenuje. Fascinuje mě jak se Vám rozvztekleným, zuřivým a nerudným seniorům furt stýská po vládě pevné ruky.8-o

8 5
možnosti
ZB

Prozatím jestli je někdo zuřivý a agresivní, pak jste to vy!

3 2
možnosti
TH

Přání otcem myšlenky... se tomu říká.

0 0
možnosti
AM

Komu není rady ....

0 0
možnosti
ZB

Politické strany dají vládě ANO důvěru ve druhém kole, a bude to nejspíš vláda koaliční. Každá politická strana se snaží obhájit svoji politiku před svými voliči, proto také ani neočekávám, že vláda ANO získá důvěru v první kole.

2 0
možnosti
RC

To ma byt nejaka ironie?

4 0
možnosti
PK

Jak by řekl klasik: "Pro hlupáka, každý hloupý."

4 0
možnosti
PK

No asi bude na čase hledat jiného premiéra z ANO...no a soudy budou trvat tak 10 let,takže AB bude ke své spokojenosti z toho politického bahna uvolněn;-D

1 0
možnosti
OR

Podceňujete hrozbu neomezené samovlády Babiše, proto ANO ne! a propos Ústavní smlouvu EU podepsal už premiér Gross.

3 0
možnosti
Foto

Jste prostitutka tohoto estébáckého gaunera a zločince????

6 7
možnosti
ES

Pane Šimíčku,asi nevíte o čem píšete.Tak že p.Babišovi zatím nebylo prokázáno že s STB spolupracoval, a i kdyby je to 40 let a nás nezajímá co dělal před 40 lety ale to co dělá teď pro nás a ČR. Pokud někdo zajistí ČR stabilitu ,euro bude za 20 Kčs a platy budou jako v Německu,tak ať to zajistí třeba pKájínek,nebo třeba krokodýl nám je to jedno,nás zajímá budoucnost Vy hňupe. Jo a jak jste přišel na to že je gauner. To by pak museli být gauneři všichni podnikatelé a bysmismeni a bohatí lidé,a hlavně Vy.

2 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"