Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Vy se musite divat? ja teda ne.

0 0
možnosti
Foto

To je fakt, že brát si účtenku kvůli třem rohlíkům nemá cenu, ale za to, nevzít si doklad od zakoupeného počítače, nebo vysavače, by nikoho nenapadlo... Na účtenky jsem byla vždycky dost nepořádná... Do pořadu Máte slovo bych nešla, nelíbí se mi hádky, překřikování a řevnivost.. Rv:-/

0 0
možnosti

Asi jste ten smysl účtenky tak, jak o tom mluvila ta paní ze Švýcarska, zcela nepochopila...

3 0
možnosti
MV

prijde mi normalni mit uctenku ke zbozi, ktere muze "kleknout" a budu ho reklamovat.

ale brat si uctenku za rohliky a mliko je k nicemu - teda...pokud clovek nema chut podporovat to, co loterie s uctenkama ma v umyslu - praskani na lidi. s tim opravdu nesouhlasim. to je ekl, stejne tak jako porad s pani Bilkovou takovy casto byva. (zazil jsem na zivo ve studiu a pral bych Vam zazit to skoleni, co lidi v auditoriu smi a nesmeji...)

5 0
možnosti
Foto

Marku, ta loterie fakt není "práskání". To by u paní Jílkové nefungovalo.

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem si vzpomněl, jak jsem asi před 10 lety "nabonzoval" prodejnu TESCO Skalka.

Nakoupil jsem a protože jsem takový "veřejnodomář", nechal jsem účtenku válet na stole. A manželka, když uklízela, tak na mě volala: "Jirko, můžu ty 2% olivového oleje vyhodit"? A ve mně bouchly saze.

Koupil jsem totiž láhev s viňetou, kde byly nakresleny olivy, ale popis už jsem nečetl. Poslal jsem to na ČOI, ti to přehodili na ČZPI (http://www.szpi.gov.cz/default.aspx) a ti vzali TESCO potěhem.

Protože, jak mi napsali, tak taková směska musí obsahovat alespoň 50% olivového oleje a tak s nimi zahájili správní řízení.

A ještě jsem si vzpomněl. Koupil jsem v Lidlu selskou šunku váženou, ale předbalenou, za asi 70,- Kč. Přijedu domů, koukám na účtenku a tam dvě ty samé šunky s identickou gramáží. Omluvili se a peníze vrátili.

0 0
možnosti
JK

A jak s tím souvisí EET ?

2 0
možnosti
VV

Moje ze vsech nejlepsi se na to divala. vzhledem k tomu, ze jsem byl ve stejne mistnosti, neco z toho jsem zachytil. prekvapilo mne, ze tentokrat to byla temer kultivovana diskuse. Mozna diky nekolika kultivovanym ucastnikum.

0 0
možnosti
Foto

Líbila se mi reakce té paní, co říkala, co žije ve Švýcarsku... Původně jsem už pořad Máte slovo sledovat nechtěla, ale včera to nebylo tak zlé, jako před prázdninami... ;-)

1 0
možnosti
VF

Máte dobrý žaludek. Já bych u toho pořadu nevydržela.

0 0
možnosti
Foto

Já taky ne, ale já to měl jako kulisu na noční.

0 0
možnosti
Foto

Velmi rozumné stanovisko.

0 0
možnosti
EK

Účastnit se té bonzácké loterie? Hanba by mě fack;-Oovala!

6 2
možnosti
TB

takový dotaz - jak účastí v účtenkovce můžete někoho bonzovat ? 8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 20,68
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik