Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to vidím přesně naopak. Naše republika nemá jaderné zbraně a Václav Havel byl v nemocnici málem tak často, jako na Hradě.

To Zeman nestrávil v nemocnici ani den. Já si myslím, že, i přes zhoršující se zdravotní stav, kandidovat má a má být také zvolen. Co se bude dít pak, je opravdu ve hvězdách, že by dosloužil druhé období je nepravděpodobné.

Ale, vítězství v nadcházející volbě by jednoznačně bylo potvrzením jeho myšlenek a postojů a o to mně a mnohým dalším jde.

Až odejde, buď z funkce nebo vůbec, tak se o ten prezidentský post mohou klidně poštěkat akademik s bookmakerem a mnohými dalšími. Stejně takovou politickou osobnost, jakými byli Havel, Klaus a Zeman patrně nedokážeme najít.

2 5
možnosti
PS

P40e77t12r 87S78k84á87l40a

11. 10. 2017 9:15

Potvrzením myšlenek? Jaké máte na mysli? Mně tedy nepřijde jako dobrá myšlenka být v rámci Evropy potížistou s neskrývanými sympatiemi k Rusku a Číně (nic proti obchodu s nimi, nebrat si je ale za vzor pokud jde o jejich pojetí demokracie). Navrhovat materiální kompenzaci za anektované území také není myšlenka, kterou bych chtěl podporovat.

Ohledně pobytu v nemocnici je spíš otázka, jestli by neměl být tam místo toho, aby byl postrkován a přidržován u řečnického pultu.

5 0
možnosti
PK

Ano v poslední době je jeho zdraví viditelně horší, je to vidět i na jeho reakcích při rozhovorech s ředitelem Barrandova. Přál bych mu raději příjemné dny na jeho chatce, než zkolabování v přímém přenosu.

1 0
možnosti
Foto

Bojovník umírá v boji.

0 0
možnosti
VM

Já už si také všiml. Třeba mě kamenujte, ale Zemana jsem volil a s jeho postoji povětšině souhlasím. A bude-li kandidovat, podpořím ho znovu. Ale. není to tak dávno, co mi zemřeli rodiče a mám ještě v paměti to, jak se před smrtí začal měnit jejich vzhled. Mám obavy, že pan Zeman asi na prezidenta kandidovat nebude, případně že to nebude mít dlouhého trvání.

1 0
možnosti
ZB

Od voliče Okamury bych ani jiný názor nečekal...dědek je na umření,ale stejně ho budu volit.;-)Je fajn,že jste si alespon všiml,že je na tom Zeman hodně špatně,je tu dost fanatiku,kteří to nechtějí vidět....

1 1
možnosti
Foto

mně tolik nepoutá chůze ,ale výraz očí... tváře...výraz...nakročený někam do ticha...

komentovat to nebudu jinak: Vocilky kolem nakopat...soudný člověk už skoro pietně mlčí než by nadával,i když je zhusta proč, snad ho obejde i lítost-at jeho volič nevolič.

Skoro tu povím natvrdo, jak ho ráda nemám ,a to velmi, ještě méně ho mají rádi ty kolem a vpravdě se ukazuje jaké hyeny to jsou.

10 0
možnosti
Foto

Já říkám již dlouho, že Zeman po prvním kole, které vyhraje, odstoupí.

0 1
možnosti
Foto

Tak jo. Jaký je kurz?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články