Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Mně se Macronova vize líbí. Konečně skutečně evropský politik, který jasně pojmenoval priority a cíle a to v rámci celé Evropy, nejen vlastní země. Pokud má EU fungovat dál (mám pocit, že autor si to nepřeje), tak potřebuje nutně reformovat směrem k rozhodnosti a akceschopnosti. A vzhledem k tomu, že migrační vlna představuje velké bezpečnostní riziko pro Evropu, ja logické, že Evropa musí mít jednotnou migrační politiku, ostrahu vnější hranice atd. Jinak zůstane bezzubá a ohrožená. Co se týká ostatních aspektů Macronovy vize - obrana, měna, fiskální politika, myslím, že sjednocení Evropě, tedy nám, také prospěje. Jen mě mrzí, že toto nepřednesl žádný český politik. Jsem totiž dost velký patriot.

6 12
možnosti
KS

K52a94r81l13a 34S50u62c57h13á

6. 10. 2017 12:14

myslíte, že tomu Macron, co ho naučili nebo mu dali přečíst rozumí? mě se ten chlap začne líbit, až přestane všude chodit a fotit se se svoji babičkou.

3 2
možnosti
EH

Souhlasím, abychom my nebrzdili nějaké rychlíky (i když některé země jsou tam jenom ze zvyku) a jiní zase nebrzdili náš jaderný program a neřešili naší imigrační politiku. Buď budeme federace EU s diktátem z Bruselu nebo svébytná země se vším všudy a možností volného obchodu. Takhle napůl to nefunguje.

9 0
možnosti
ZB

Přihlouplé jako vždy...jestli jste si nevšml,tak Škodovka je součástí koncernu Volkswagen a pouze díky této německé firmě má uspěch na trhu a lidé pracujíci v této firmě nadstandartní platy.Pokud se EU přece je bude dělit na rychlejší část,Slovensku už se rve do dveří a my přece nebudeme hlupáci kdybychom ve společnosti Rumunu,Bulharu a Madaru zustali stát venku...tím spíš,že naše nyní výkonná ekonomika je závislá na uspěchu EU,to jest především německé ekonomiky...to strašení islámem už moc nezabírá,jeden bilý heterosexuální křestan v duchodu pozabíjel najednou víc lidí,než se podařilo islamistickým fanatikum v Evropě za poslední rok...

11 10
možnosti
PV

Vyjadrim se jen k tomu konci, motat besneni rodileho americana s dobrovolnym importem lidi z tretiho sveta vskutku prihlouple je, to jste si svuj prispevek zhodnotil dobre. Stejne tak Svedum by melo byt jedno, ze ted vedou v poctu znasilneni, kdyz i pred importem sem tam nejake meli, ne?

Kromtoho ani ty pocty vam prilis nejdou..

16 0
možnosti