Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SM

Klasika všetkých kultúrnych neomarxistov: urážať, dehonestovat, kriminalizovat všetkých, čo nezdieľajú ich víziu slniečkoveho sveta, v ktorom má každý z celého sveta neodňatelne (nezadatelne) právo na život v Európe. Každý, kto si zmyslí má právo na život z práce Európanov. Každý, kto chce, má právo meniť život v Európe na svoj obraz len s využitím výdobytkov, ktoré budovali celé generácie Európanov. A všetci ľudia budú bratia. Európania majú s radosťou vítať inváziu - inak sú to "kašparci". Vážený pán, autor blogu - rodiny, kmene i národy sa v histórii vždy bránili invázii na svoje územie. Niekedy sa neubránili, pravda. Ale dnes politické elity svojim národom doslova zakazujú brániť sa. A "kašparci" celkom právom nechápu, prečo by sa o výsledky svojho umu a svojej práce mali deliť s tými, ktorí pre svoje pozdvihnutie nerobili celé generácie vôbec nič. Vy to viete? Mám dať polovicu svojho majetku, ktorý som nadobudla dlhoročnou kvalifikovanou prácou niekomu, kto celé desaťročia chlastal, hral automaty a nasekal 12 detí? V tom vidíte , spravodlivosť? Tak je to správne?

16 1
možnosti
MK

Vidím jediného "Kašpárka" a to je ten, co napsal tento blog. A ještě přitom cinká rolničkama;-D:-P

16 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Aha, takže "Horner" je jen pseudonym. Ve skutečnosti jste Kašpárek. No to to trvalo, než jste se přiznal....

8 0
možnosti
PD

máte samozřejmě pravdu...Evropa jsou pusté pláně, kam se v pohodě vleze 10,20,50 milionů Afričanů a Arabů

10 1
možnosti
Foto

Zkuste se ho zeptat, kolik se podle něj vleze do Evropy migrantů. Neodpoví, nebo bude mlžit. Anebo řekne, že otázka není racionální. Kašpar.... ;-D

8 0
možnosti
JJ

Jsou Kašpárci a Kašpaři. Kašpaři budou páchat dobro za každou cenu až do úplného sebezničení.

Mimochodem, to přirovnání s Indiány a původními obyvateli opravdu sedí. Museli přijat kulturu nájezdníků nebo zemřít.

No a pro ty přizpůsobivější byly vytvořeny rezervace. Ale možná se vám tam bude líbit.;-)

18 0
možnosti
JK

Docela by mě zajímalo, jak by se český občan postavil k situaci: Budou u nás o polovinu levnější banány a pomeranče, jen bude potřeba odlesnit tam kdesi daleko kus země jako naše republika a vykázat indiány. Tak co, berete? :-)

0 1
možnosti
Foto

Ono se potom nelze ani moc divit , že čím dál víc Čechů přechází k fobíkům, protože argumentovat tu Byzancí nebo drancováním Ameriky , ehm, to je slušně řečeno argumentační prázdnota. A pokud to měl být nějaký humor, omlouvám se, tak jsem to nepochopil.

9 0
možnosti
Foto

On to podle mého (bohužel) myslí vážně....

5 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem něco napsat. Ale ono je to většinou zbytečné. Zvlášť otázky, na které neodpovídáte.... Takže jen bych rád napsal, že tady postrádám antikarmu. Zdraví vás český Kašpar Míček, co ameriku nedrancoval!

15 0
možnosti
TD

Já navrhuji dnešní datum, do minulosti se není třeba vracet, to je zase jen další Vaše demagogie. Ostatně, proč by za hypotetické hříchy milionu českých kašpárků, kteří podle Vás v USA vyvražďovali indiány, mělo trpět 10 milionů jiných kašpárků, kteří zůstali doma, nikam neemigrovali a nikoho nevyvražďovali?

Nějaké nabodávání na kůl ve starověku, ehm, jistě, to je argument jak fík. Ty dnes migrující národy v té době (a od té doby) jistě nic podobného nedělali, to jen ti zlí Češi, pardon, kašpárci.

Mimochodem, nemáte z těch kašpárků nějaký komplex? Ono se říká, že i malý může zahrát velké divadlo... ;-)

20 0
možnosti
ZH

Děkuji za první návrh datumu slovutný KašpáReku :-)

0 9
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,34
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik