Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Moniko , velká karma za Vaše info . Tohle se nikde nedozvíme , vydržte !!!

Ještě by mě zajímal Váš úsudek , do kdy jsou to schopni italové vydržet , zdá se mi , že jejich naivita je nekonečná .

30 0
možnosti
Foto

Pane Kaštovský mě to hlava nebere už 4 roky. Máme tady rozsáhlou bigotní skupinu v čele s imámem Bergogliem - ti ještě chtějí v rámci dobra a lásky nastavovat druhou tvář a nedochází jim, že tady jde už o krk. Sociální centra se urputně perou za nelegální migranty - tak je jasné, že kdo je závislý na omamných a psychotropních látkách, bude bránit své dodavatele ... tady mě to nepřekvapuje.V itálii s vysokou mladickou nezaměstnaností ( cca 40%) jich je opravdu hodně. Pak jsou zde lidé, tak jako všude, kteří si myslí, že se jich to netýká ... Nastává politické umírání levice, která je zde spřažena s bankéři a lobby ect ... tak v imigrantech vydí své voliče, protože místní lidé pomalu začínají prozírat ... a aby toho nebylo málo, tak se objevilo Hnutí 5 hvězd, které se s Demokratickou stranou postaralo o Mare Nostrum - začátek přivážení nelegálních imigrantů, namísto ochrany hranic ... Toto hnutí mění názory jako ponožky ... tento týden momentálně dělá jako , že je proti invazi, ale minulý týden odhlasovalo s vládnoucí stranou zákon ,, O mučení", který bere pravomoce policistům a nedovoluje vzhostit nikoho do zemí, kde by mohl být mučen ... to znamena 3/4 světa ... afrika, arábie in primis ... takže stále pracují pro podporu imigrantů ... Jako bychom už neměli práva civilizované společnosti v ústavě. Tak to je materiál, který zde máme .... Sice je zde i mnoho lidí, kteří mají dobrý smysl a vědi oč tu jde ... ale stále zde chybí to aby se opravdu lidé spojili a vykročili všichni najednou ... Nechápu na jakou tragédii ještě všichni čekají !!!

17 1
možnosti

Informace,

které naše sdělovací prostředky nejsou schopny poskytnout. Super!

Vypadá to, že se nám ten další příděl Muslimských uprchlíků dle schválených kvót patřičně zvedne.

Karma!

22 0
možnosti
MR

M92i63l66a59n 17R67a38d63e11k

12. 7. 2017 17:22

Sami mladi muzi v plne sile. Nebude v Italii za nedlouho nedostatek zen? A kolik se jich jeste do Italie vejde?

22 0
možnosti
JS

Do Italie uz moc ne. Ale EU je rozhodnuta tuto lidsku tsunami rovnomerne rozdelit po cele Evrope. S patou kolonou levicove anarchisticke luzy (viz. Hamburg) a radikalnim islamskym podhoubim se jim to podari. Tato vec je ztracena. Pokud ma nekdo rozum, odvahu a prostredky-jedinym resenim je zavcas zmizet.

16 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik