Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Je smutné, když lidé v roce 2017 chtějí aby Český prezident byl hezký, mluvil slušně a hlavně kýval našim a evropským politikům. Takový pan Zeman není a proto si ho spoustu lidí oblíbilo. Všechno co udělá je pro odpůrce špatně a tito odpůrci nám chtějí diktovat jejich morálku?? Také nemají patent na rozum.!

5 15
možnosti

Prezentovaným nesmyslům nerozumím! Prezidenta kývala přece nikdo nechce! Bohužel, dnes si myslíme všichni, že máme patent na rozum. Ale při protichůdných tezích jeden ten rozum nemá, že?

:-)

2 0
možnosti
KT

On to asi nejlépe řekl premiér Sobotka - u Zemana dochází k rozpadu osobnosti.

Fyzické i mentální chátrání nečekaně nabírá na rychlosti a s tím i schopnost sebekontroly a strategického uvažování. Je otázkou, v jaké kondici se dožije termínu prezidentských voleb.

Pro mne bylo velice poučné sledovat společnou tiskovou konferenci rakouského prezidenta a Miloše Zemana. Ačkoliv se oba narodili ve stejném roce, Zeman působil nejméně o deset let starším dojmem. Pomalá, unavená a obsahem plytká mluva, bonmoty kterým se směje už jen on sám, samolibost hodná "rudého dědka" Zdeňka Nejedlého. Všimla jste si, že prezident Van der Bellen se Zemanovým slovním špásům ani jednou neusmál a Zemanovu část tiskovky přetrpěl s kamenným výrazem ve tváři?

Nicméně, podle mne ale Zemanův stav náramně vyhovuje Hradní chásce - dokud žije, mají myši pré.

10 4
možnosti

Velmi správné postřehy! Destrukce osobnosti Zemana je velmi rychlá díky souboru chorob a nekázni pacienta! Mám obavu, že se voleb nedožije...

3 3
možnosti
JG

J44. 36G59r46o92h

29. 6. 2017 0:37

"Proč by presidentský kandidát přirovnal půl roku před volbami předsedu vlády ke svini?"

Trošku jste si výrok Zemana upravila, řekl toto:„Když ve vztahu, který fungoval skoro čtyři roky, vyhazuješ partnera čtyři měsíce před volbami, tak se chováš jako svině,“ komentoval to Zeman pro TV Barrandov.

3 6
možnosti
KT

Nu, a mění se tím něco na skutečnosti, že se Zeman chová na veřejnosti jako hulvát ze "čtvrté cenové" ?

9 3
možnosti
Foto

Mě by zajímal účel těchto stesků. Kdybyste mu fandila, tak bych se nedivil. Ale takhle?

2 4
možnosti

Mám obavu, že se již prezidentských voleb nedožije...

:-)

6 4
možnosti
Foto

Skutečně máte obavu?

2 4
možnosti
Foto

Zeman využívá tu skupinu lidí kteří ho opakovaně volí a zároveň jí hluboce pohrdá. Je to pro něj jen tupá masa, která slouží k dosažení jeho osobní moci, naplnění jeho ega. On si užívá své nadřazenosti a zároveň si je jist tím, že to tupé stádo dokáže kdykoliv ukočírovat, manipulovat. Stratil již dávno zájem o inteligentní lidi, u těch mu je jasné, že se úspěchu nedočká. Proto rozeštvává tuto společnost, za účelem svého mrzkého zisku. On nežije pro budoucnost pro nějaký cíl, on jako každý závislý si chce jen užít ať to stojí co to stojí. V té chvíli kdy přijde o funkci, ztratí jeho život smysl,

Bude, co se týče osoby prezidenta, líp až tam bude někdo jiný než tato smutná kreatura.

Krásné prázdniny, nádherné léto Vám přeji.

18 4
možnosti
JV

Ty voliče KSčM a přátele Ruska má jisté.

5 0
možnosti

Paní Hano, díky Bohu, že si ji podřezává a stane se pro většinu nevolitelný. Je hrozné jak se chová a mluví, ale tragické je, že to téměř polovině voličů nevadí a že i lže!

18 3
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Šmejkale,

děkuji za Váš názor :-)

Souhlasím s Vámi. Na jednu stranu bych si přála, aby se současný president Miloš Zeman tak znemožnil, že se zcela stane pro lidi nevolitelným. Na druhou stranu se pokaždé děsím, když pana presidenta vidím, co řekne. A nesmírně se za něj stydím.

Zažila jsem čtyři presidenty naší Zeměn - Gustáva Husáka, Václava Havla, Václava Klause a Miloše Zemana. Ale ten nynější je opravdu chodící katastrofa!

H. R. Šiander

6 3
možnosti
JC

To opravdu nevíte? Protože cílí na úplně jinou skupinu voličů, než jste třeba Vy, nebo já. Proto používá slovník této. skupiny

4 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Cajthamle,

děkuji za Váš příspěvek.

Ano, nelze než souhlasit. A je to smutné.

Jen stále ještě s nadějí doufám, že v našem českém národě se v nás, Češích, objeví někde hluboko zakopaná hrdost, důstojnost a čest, která odvrhne tento povrchní styl politika, kterým je Miloš Zeman.

Hlava státu by měla reprezentovat, ne zahanbovat, být důstojná, úctyhodná a ne trapná a směšná. ;-(

H. R. Šiander

3 1
možnosti
AR

Dobře napsán skutečný stav s prezidentem. Pokud on bude trochu při rozumu, tak už ze zdravotních důvodů by měl oznámit, že ruší svou kandidaturu pro prezidentské volby.

10 0
možnosti
Foto

Pane Rečku,

také jsem se domnívala, že ze zdravotních důvodů už Miloš Zeman kandidovat na dalších pět let nebude. Ale zdá se, že jsem se mýlila. Možná nezbývá, než aby zasáhla vyšší moc. Stát se může cokoliv.

H. R. Šiander

4 3
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,40
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->