Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Taten titulek měl být :

Miloš Zeman je NEkompetentní a porušuje Ústavu!

Ať si těch pár měsíců ať si odkulhá a pak - objímat stromy na Vysočině!!

6 0
možnosti
MD

Celou tou demisi nedemisi to komisar Mourek (Sobotka) 'přeťápl'. A fesak Hubert (Zeman) a volici mu to daji 'sežrat'.

0 5
možnosti
MB

Vyjadřuji se opakovaně - jsem přesvědčen, že po 27 letech od revoluce , je naše scéna zralá na změnu. Macron, 40 let - zajímavé by bylo co by mu Miloš pravil, co by je spojovalo ... Lidsky !, se prezidentovi divím, proč je ochoten své stárnutí stále nabízet v přímém přenosu. (Vůbec nezesměšňuji). Ukazuje se, že jeho bližní klaka - bezprověrkoví, členové čínského týmu - Tvrdík, Nečas, Paroubek aj. tvoří spletenec velko zájmů kapitálu. Národu pak nabízeno ... Miloš je součástí uplynulého - Piklí, bonmotuje, machinuje. Jsem přesvědčen, že tuto cestu je třeba již opustit a zcivilizovat se ... Druhá možnost, je skončit na invalidním vozíku, který Ovčáček neúnavně bude tlačit , hle oběť národa a jeho lepšího blaha ... :-)

2 1
možnosti

Každý nebo alespoň většina z nás jednou zestárne tak, že se neobejde bez větší či menší pomoci svého okolí a poukazovat na tyto projevy stáří je jen ukázka vlastní ubohosti. Mnohem důležitější je, že to má Miloš Zeman stále srovnané v hlavě a jak je vidět, jeho názory velká část veřejnosti kvituje. A to že na své cesty do zahraničí s ním cestují i zástupci podnikatelů a dalších subjektů je zcela normální - na rozdíl od dřívějších "cestovních kanceláří" V. Havla pak má taková návštěva alespoň nějaký praktický smysl.

2 3
možnosti
Foto

K66a32r50e16l 37C90a37c96h

18. 5. 2017 7:16

Všichni, co tak hluboce nenávidí Miloše Zemana by měli pochopit, že prezident není žádná loutka, kterou je možno vodit na špagátku, ani automat, který bude pracovat podle nějakého naprogramování. Naštěstí je to člověk se zdravým rozumem. V takových chvílích, kdy premiér vlády jedná zcela chaoticky a nezodpovědně, zachoval chladnou hlavu a všem aktérům téhle s odpuštěním klukoviny dal nejprve otcovskou radu (tím myslím to, že jsou si sobě odsouzeni volbou a připomenutí podzimních voleb s varováním, aby si předčasně a zbytečně neznemožnili možnost budoucího koaličního vyjednávání) a pak jim ponechal čas na to, aby sami přišli s řešením, které bude alespoň trochu schůdné. Žádné porušování ústavy v tom nevidím. Za článek karma - také to tak vidím.

4 14
možnosti

Tak řekněme si to otevřeně - nejen Sobotka, ale i Babiš postupně přehodnotili své ultimativní postoje - Babiš nakonec souhlasí se svým odvoláním a Sobotka nominoval na MF člena hnutí ANO - ve hře je totiž mnohem víc - výsledek v parlamentních volbách. Jenomže na tom co se dělo nemůže profitovat nikdo - klesne podpora ČSSD, ANO, ale i Miloše Zemana (který ale zatím nemá vážného protikandidáta). Takže by na tom mohla vydělat opozice - ta se ale namísto nastínění nějaké lepší vize stále uchyluje k prostému žvanění na úrovni tlachů a nepodložených drbůRv

2 0
možnosti
Foto

Nejkomičtější je, že Zeman nemá doposud žádného relevantního protivníka do lednové volby.

1 4
možnosti
VK

Když ho miluješ, není co řešit. Ani ústavu.:-P

8 0
možnosti
Foto

Ústava nedoznala žádné újmy, Vašku.

0 4
možnosti
LW

Další ohýbač ústavy. Článek 74 ústavy přesně stanovuje: "Prezident republiky odvolá člena vlády, jestliže to navrhne předseda vlády." Předseda vlády navrhl odvolání člena vlády a prezident podle ústavy musí odvolat. Nejedná se o žádné povolení, ale o akci, kterou musí prezident provést. Dle Vaší logiky by se mohlo stát, že už nebudeme mít žádné volby, protože prezident se nemusí řídit ústavou ohledně vyhlášení voleb, protože je to dle Vás jen doporučení. Vzpamatujte se.

5 3
možnosti
Foto

A říkal snad někdo, prezident Zeman nebo snad já, že ministra Babiše neodvolá?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.