Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volila bych taky Piráty. Ale ne proto, abych ty "provařený" naštvala, ale protože tam "páchnou" moc dlouho. A hlavně - chce to změnu.

6 1
možnosti
JP

J49a43n 14P19a31l38l39a46s

15. 5. 2017 22:46

Marie, změnu to chce - vizte Brexit a Trump. Ale tolik nových stran už tu bylo: US, TOP09, VV, SPD aj. A když se dostaly do parlamentu, co z nich zbylo? Jak se nespálit? Osobně čekám, jak se vyprofilují Realisté. Pokud mě zklamou, tak vážně nevím, koho volit.

1 0
možnosti
Foto

V rámci ,,korekt."(;-D) politic. boje ,,tradiční" strany funí do pampelišek. Ovšem, kam ,,chmíříčka" moho větry, atˇ čerstvé, či i až smrduté, zavanuty mohou býti, to si málokdo připouští;-)

0 0
možnosti
KK

A co Oni na to?

Vlezou k Pirátům a přeberou jim moc ...

0 0
možnosti
Foto

Vždy lze nalézti ,,programové průniky";-D

1 0
možnosti
Foto

Piráti mají dost blízko k Pražské kavárně (TOP09, KDU-ČSL), kterou zrovna nemusím

3 1
možnosti
Foto

Každopádně v zastupitelstvu Pražské radnice způsobili průvan, který tam už dlouho nebyl. Vždycky to bude lepší volba, než kterákoli ze současných parlamentních stran.

6 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 611x
Jsem mámou tří už dospělých dětí. Ráda fotím, toulám se přírodou. Mou velkou zálibou je výtvarné umění. Zároveň se snažím chápat souvislosti, proč žijeme tak, jak žijeme. A co můžeme měnit. I proto píšu tady na blogu, abych spoluvytvářela svět dle svých představ.

Profesně působím ve školství, je mi blízká alternativa.

Mail: vlasta.fisrova@seznam.cz

Seznam rubrik