Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Bondy byl magor, somrák a ultramarxista. A taky tak skončil...

Pár jeho dílek je zajímavých - např. "Muchomůrky bílé" geniálně zhudebněné Mejlou Hlavsou, ale na většině ostatních je znát, že měl ten mozek řádně prochlastanej...

9 1
možnosti
PB

Blábol známého pozéra. Na to, jak je starý, by si už mohl uvědomit, že umění není o sprostých slovech. Myslím, že většině rozumných lidí vadí, když slyší malé děti používat slova ja ku..., mr..., ču... apod. stejně často, jako slova "běžná". A ty děti to musely někde pochytit. Stačí, když mluví sprostě jejich rodiče, to to mají slyšet i ve škole?

16 0
možnosti
Foto

Trochu vedle. Se zákazem Bondyho souhlasí zase komouši, kteří ho pronásledovali vždycky. A punkerky Pussy Riot byly zavřené za "Bohorodičko, zbav nás Putina" a proto proti tomu leckdo protestoval. Ke všemu ještě Pussy Riot neznamená to, co se domnívá náš president, ale a) politické shromáždění feministek a b) protivnou ženu (v období periody)

6 6
možnosti
KK

Tu "báseň " jsem si přečetl. Co o tom napsat a nebýt smazán ?

8 0
možnosti
BK

R^, perfektní článek:-). Jen sama za sebe nemám pocit, že by měla naše společnost tak silný odpor ke katolické církvi. Ale to vycházím čistě ze svých zkušeností a života. Možná je to jinak. Ale "sevřenost" a tzv. "svatouškovství" to se vycítit dá;-). S Pussy Riot jste uhodil hřebíček na hlavičku. Tady byly obdivované jen proto, že mířily na Putina. To se pak velebilo i to jejich "péčko";-D. Konzervatoři vadil Egon Bondy? Hmmm, to by mě tedy zajímalo, jak by se postavili k otevřené korespondenci Honzy Krejcarové, básnířky a filosofky- a hlavně milenky a lásky Egona Bondyho, kterou adresovala právě Bondymu.......;-). To by je asi přímo kleplo;-D

0 5
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik