Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vy jste ještě asi nepochopil,že odborník na vše paní Šichtářová ví vše nejlíp a má vždy pravdu.Zdejší "pravidla" asi znáte,kdo má vyšší karmu má také pravdu;-)Já sice nejsem odborník na toto téma,ale dám raději na názor učitele z dvacetiletou praxí než někoho kdo nikdy neučil...

3 0
možnosti
JN

Tak to jsem samozřejmě rád (bez ironie).

0 0
možnosti
Foto

R^ I bez Vaší polemiky s pí Šichtařovou s Vaším názorem souhlasím v plném rozsahu.J.A.J.

1 0
možnosti
Foto

Já naopak s paní Šichtařovou v mnohém souhlasím. Přijímačky nesleduji, zajímá mě středoškolská čeština - zásadní problém státní maturity je zkouška z ČJL. A protože z češtiny matujrují všichni, zasáhne ten systém všechny. Pěkný den.

4 0
možnosti
Foto

H59a34n21a 60V40l62k62o41v31á

22. 4. 2017 15:36

R^Myslím, že středoškolské vzdělání a maturita z rodného jazyka by měla mít jednotnou úroveň. Moderátoři či novináři se od jaderných inženýrů slušně odliší na následující vysoké škole.

I když některé školácké chyby vystudovaných novinářů mi taky hlava nebere.

Co se týká inkluze, plně s Vámi souhlasím, stejně jako množství učitelek, které znám.

Jako třešinku na dortu "moudrých" novinek ve školství jen připomenu nutnost hlásit se na školu podle spádové oblasti. Myslím, že k vychovávání stáda má tohle opatření slušně nakročeno.

4 0
možnosti
DB

Velmi dobře napsáno a již jsem vám několikrát řekl, či napsal, že vidíte věci dost dobře. I zde . I když bych si dovolil s několika vašimi komentáři nesouhlasit.

A tedy paní Šichtařová píše VĚTŠINOU NEPROSTÉ NESMYSLY, kterým ovšem podinformovaná veřejnost věří. A za druhé bych až tak nesouhlasil s inkluzí...tedy já to vidím asi tak jako vy , že záleží na druhu omezení žáka, pokud je fyzického charakteru, jako ony příklady , které jste popsal , je vše celkem v pořádku a nic moc se neděje, ale problémy nastávají s dětmi s vyšším mentálním postižením....s malým postižením jsem měl taky někoho a neměl problém, z Aj jsem nu nakonec dal trojku a tu si zasloužil .... uměl dobře...

Ale pokud vím, ministryně Valachová okomentovala inkluzi jako možnost danou rodičům si vybrat jakou školu chtějí...nevím, jak moc se toto zakládá na pravdě..ale docela bych jí i věřil.........a někde jsem se doslechl, že snad se to týkalo jen asi 200 dětí v republice....pokud máte lepší údaje, rád se na ně podívám.

A CO SE TÝKÁ ZKOUŠEK TAKÉ NEVIDÍM PROBLÉM..I V CAMBRIDGI JSOU ZKOUŠKY a peprné....neuděláš, letíš....

A podle mne je nutné udělat i přijímací zkoušky ale ty musí být bezpodmínečně spojené se změnou financování škol.....jinak by lehly na podfinancování....je nutné aby na Gympl chodily děti, které mají předpoklady studovat dále a nebyly tam jen na naplnění do počtu, aby ředitel mě dost na výplaty kantorům...to je katastrofa....

1 0
možnosti
Foto

Pro společnost by bylo docela prospěšné, aby lidé jako vy neměli možnost, skrze stát a tedy i za mé peníze, působit na druhé lidi svými názory a ovlivňovat míru a způsoby produkovaného násilí. Tuto možnost byste měl mít jen a jen za své vlastní peníze, které byste získal v rámci vlastního podnikání od svých zákazníků.

0 1
možnosti
Foto

Stát zná jen jeden systém vzdělávání a tím je Pruská kadetka. Nejlepší příprava pro lidi, které pak politici mohou snadno ovládat a nakukat jim kdejaký nesmysl.

K tomu patří i státní zkoušky se státními certifikáty jako je maturita, nebo vysokoškolský titul.

Protože vzdělání je opravdu velmi důležité, je třeba aby ho směl produkovat kdo chce včetně vydávání svých vlastních certifikátů. To znamená zrušení povinného základního vzdělávání. Nechme soutěžit mezi sebou všechny druhy vzdělání na které lidé přijdou včetně toho státního. Čas, zájem lidí a výsledky ukáží, které systémy vzdělávání jsou ty správné a pro lidi důležité.

https://www.svobodauceni.cz/

https://www.youtube.com/watch?v=5J8WdVjz60U&t=159s

0 0
možnosti
DB

pokud se dobře pamatuji, když Aristoteles učil Alexandra velikého ještě prušáci vůbec nebyli...............ale výuka ano.....

2 0
možnosti
PP

P11e65t18r 28P61i71l58n64ý

22. 4. 2017 15:22

!!R^!!

Velmi dobré!

Srdečně zdravím kolegu Nožičku.

P.P., středoškolský učitel v.v.

0 0
možnosti
JN

Také zdravím a děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,62
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik