Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také si lze položit základní otázku: Vrána k vráně sedá!

Agent StB? Spolupracovník StB? Ano jsou si blízcí. Proč asi?

Andrej Babiš neměl být ministrem pro svoji StB minulost. Proč jej Miloš Zeman nemohl nejmenovat?

On ten Prognostický ústav pod gescí KGB byl asi pěkné hnízdo!

:-)

5 1
možnosti
Foto

;-D Hnízdo bylo sice v SPK (stát.pl.komise), ale kdo to dnes ví:-( A kdo si vzpomene na výbuch v onom objektu ,,kdys";-)

1 2
možnosti
Foto

P63e17t83r 49O65m43e14l69k38a

26. 1. 2017 11:39

Pro mne znamenala Jazzová sekce velký zdroj informací a inspirace. Práci, kterou vykonala pro stovky svých členů i nečlenů je nezměřitelná. Za to patří dík především Karlu Srpovi a pro většinu lidí, kteří s Jazzovou sekcí přišli do styku je kauza "Srp" nepodstatná.

3 0
možnosti

Ano, souhlas. Ale pokud je podezření na udavačství, pak dávat mu metál, je od Miloše Zemana políček české společnosti a učinit ho členem Etické komise je výsměchem české společnosti! A v této věci není problém, zda skutečně udával. Stačí podložené svědectví!

9 0
možnosti
AM

Mně se na tom "líbí" ta typická zemanovština -- jelikož to jmenování podléhá kontrasignaci premiéra, v normální zemi by se tedy prezidentův návrh poslal premiérovi, ten by se k němu vyjádřil, nějak by se to dohodlo a AŽ PAK by prezident vynesl na veřejnost jméno. Ne tak v Zemácku. Tam prezident vynese jméno před kontrasignací (což je de facto vydíračka), a když se to premiérovi nelíbí, tak je jeho jednání navíc označeno za "chucpe", čili drzost.

Od Zemana naprosto vědomá akce...........

---------------------------------------

Mimochodem Srp se pro Novinky.cz vyjádřil: "Ať si z nás nechtějí udělat nepřátele nebo my je tak rozmázneme od Pitharta až já nevím kam. Nebudeme si brát servítky. Máme tu materiály proti každému a pro každého. Nejsme Ústav pro studium totalitních režimů."

Pro představu, co je to za člověka.....................

22 0
možnosti
Foto

A27l17e50š 70P90r39a56g33e27r

26. 1. 2017 11:52

Přesně, už uplynula dlouhá doba, byl... ale čím je pan Srp teď? Co zastupuje, kým je?

4 0
možnosti
JL

Sdílím váš názor, Pavle. Jazzová sekce, vykonala mnoho významných věcí. Byla to jedna z bludiček v tom temnu. (ještě mám některé jazzové bulletiny schované). To ovšem nic nemění na faktu, že Karel Srp, je pro Etickou komisi, zcela nezpůsobilý. R^

16 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik