Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Chtěl bych z celého srdce poděkovat p. Mikuláškovi za jeho pravdou prozářená slova.

Slova, která by si měl přečíst každý správný vlastenec.

Ano, i mě otravovali Sorosovi zaprodanci, že je to ostuda, tihle malí ubozí čeští rasisté. Jenže to oni sami jsou ta zhouba, která se chystá zničit původní evropské národy.

Takže volám s panem Mikuláškem -- ne, ne ti dobří vlastenci, pokojně vyjadřující svůj názor, ale to ty, multikulti neomarxistická špíno, jsi na vině!!!!!!!!!!

2 1
možnosti
Foto

V zásadě máte pravdu, i když vás to asi nepotěší.:-)

2 0
možnosti

jen jestli byste autore neměl začít napřed sám u sebe a přestat s tím dělením lidí na "sluníčkáře" a xxx. Teď mne napadá, jak říkáte té druhé části společnosti? Myslím těm, co pro vás nejsou sluníčkáři.

Osobně mi to připadá trapné, dělit lidi na nějaké sluníčkáře a ty druhé, samozřejmě z vašeho pohledu normální. Stejně tak mi připadá trapné dělit lidi na bílé a černé. Nebo bílé a žluté, nebo snědé a nevímjaké.

5 4
možnosti
Foto

jestli někdo označuje druhou frontu, tak jsou to především "sluníčkáři". Byli by mi ukradení, kdyby mne neděsilo, že právě oni jsou státem protežováni. Přijde mi to podivné až podezřelé.

3 5
možnosti
Foto

To je nějaký komický číslo?8-o Koukám, že situace je daleko horší, než by si jeden mohl myslet, tedy podle čtenosti a karmy (podle autora-jednoho člověka se to nedá posoudit, ale) - k tomu se snad nedá nic ani říct - leda snad: "Vem si prášek, uleví se ti". A karmovačům a ostatním pomatencům z diskuzeRvRvRvTady se už vážně všichni zbláznili? Omg.;-D

11 10
možnosti
Foto

Naštěstí se ti co vás a vaše mírně hysterické příspěvky znají řídí svým názorem a ne vašimi emotikony;-)

7 6
možnosti
Foto

Češi nejsou rasisté, věřím že většiné z nás nevadí do které rasy dotyčný patří, ale to, jak se chová.

Tím chci říci, že nemáme rádi příživníky, proti takovým se vymezujeme a je úplně jedno jaké barvy je jejich kůže, zda je bílá, nebo barevná.

Reakce k modelům, které použil Lídl, to jsou reakce lidí, kteří nejsou spokojeni s přílivem migrantů do Evropy a určitě se netýkají rasové nenávisti. Být tento leták dříve, nikdo by ho nekomentoval.

13 5
možnosti
Foto

Část Čechů zcela evidentně rasisti jsou.

Čím jiným konkrétně vadil ten model než barvou pleti?

6 4
možnosti
Foto

Nuže, níže diskutující entity, které ba se rády cítili jako součást neexistující "pražské kavárny" jaksi záměrně nepochopily o co ve článku jde.... Nejde o černocha na letáku, na ty si myslím, že jsme dávno zvyklí a mně osobně by nenapadlo se nad ním pozastavovat (ušetřete si své jednoduché manipulace, paní Jandová - už jsem vám jednou odpověděla).

Autor píše o umělé a násilné "výchově" k multikulturalismu a jejím někdy až absurdním projevům (např. pohádce o Sněhurce s "vadnou" bílou pletí....)

15 5
možnosti
Foto

pardon ....by se...

0 0
možnosti
Foto

Mně to nedá, toto je z vašeho minulého, pro změnu údernického blogu:"

Když jsem diskutoval s opravdovými levičáky i pravičáky......"

Schválně jsem zpětně projela pár diskusí pod vašimi články a nikde jsem nenarazila na jediný váš příspěvek. Tak se chci se zeptat, kde diskutujete s těmi lidmi ?8-o

5 7
možnosti
Foto

Vy nejste rasista, vy jenom nemáte rád černochy a cikány, co?:-)

5 7
možnosti
ZK

S vašimi hnědými postoji z vás opravdu musejí mít v ČSSD radost.

9 6
možnosti
JV

Ubohý člověcě !! nee, bytost!

6 6
možnosti
Foto

;-€tak pokud s tím nemáte problém, s nějakými černochy, tak se podle toho chovejte., milý Adame Korouhev.. a nemějte je ani tady!... Vám je na zvracení? Vám??? nebudu to dál rozvíjet

Kńourání, jak proti nim nic nemáte, hra na dobrého a pak je Vám na zvracení.?

..... pokusím se kulantně., vidět to holt nemůžete.. Třicet , čtyřicet, padesát let se v Paříži a ve všech světových metropolích na letácích objevují různé rasy lidí, a nejen, nikdo s jinými rasami nemá problém v reklamách, v úřadech, v práci.... prostě chodí po ulicích... lidi jako jste Vy dělají z českého národa (k jeho škodě venku ) zpátečnický vemena, co nechtějí patřit do Evropy jednadvacátého století... jako by nestačilo, že nám uteklo dost z toho dvacátého. Rv

17 11
možnosti
EH

Raději budu zpátečnické vemeno, co nikdy nezažije teroristický útok. Nějak mě totiž nenapadá, co ty rasy přinesly do Evropy progresivního kromě omezení svobody z důvodů tlaku na zvýšenou bezpečnost. ;-)

11 8
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik