Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93a25n 11P67r47a27ž49á10k

19. 12. 2016 10:15

R^Paní produkční zřejmě neumí pořádně česky a plete si slova "produkovat" a "opisovat." Respektive "krást." Doufám, Zuzano, že to Zuzku Hubeňákovou moc nenasr,,,štvalo a vzala to s humorem:-)

1 0
možnosti
Foto

Obě jsme se, Honzo, divily hroší kůží produkční...

4 1
možnosti
Foto

Dokonalé. I jeden můj text koluje interneten už více než 20 let. Čas od času se vynoří a mě už přestalo bavit psát, že jsem jeho původním autorem. Navíc jsem jej datloval v době, kdy se běžně psalo bez háčků a čárek, takže se z pana Zálešáka stal pan Zálesák. ten text je vtipem o třech chlapech, kteří se baví o tom, jak ne/můžou odhalit nevěru svých manželek. A já jsem do něj vložil několik příjmení svých tehdejších učitelů.

To, že tento text koluje internetem a já nejsem uveden jako jeho autor, je mi vcelku šumák. Ovšem dojalo mě, když vyšel v kultovním časopise Trnky Brnky - opět bez uvedení autora. ;-)

2 0
možnosti
Foto

...tak to, Martine, patříte k legendám!

3 0
možnosti
MV

něco/nekoho nepredelas

0 0
možnosti
Foto

Marku, ale namíchlo mě to...

1 0
možnosti
JS

R^:-) Zuzko, dobře Vy!:-)

P.S.: mě se jednou stalo, že mi přišly moje vlastní verše textovkou jako novoroční přání;-D Tak jsem nelenila a tomu dotyčnému napsala, že když už posílá moje veršíky smskou, ať je alespoň neposílá mě ;-D Přišla mi odpověď "když to já už zapomněl, že si to napsala ty." A člověk se musí jen smát, když je "použit" k obecnému poveselení :-)

4 0
možnosti
Foto

tak to je síla...mně se to ještě nestalo, asi jsem dostatečně nezlidověla...

1 0
možnosti
  • Počet článků 430
  • Celková karma 29,82
  • Průměrná čtenost 1255x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik