Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marto, a už se tady zase královsky bavím. Od prvního písmene do konce. Dalo by se to, co jsi napsala také říct tak, že všeho moc škodí. I té hygieny. Oni jsou ti Italové vlastně takoví mývalové, že?;-D

(p.s. jablka jím, a pucuju odjakživa tak nějak jako ty. A jak dlouho tady jsem?!:-P)

Tobě patří dík za lidsky veseloR^ V

4 0
možnosti
Foto

Haha, Maruško, mývalové... tak to je je přesné. Italský mýval sodou se mýval... díky, zlatá holkaV

1 0
možnosti
MV

kraaaaaaaaaaaaaaasny! a taky jim i ohryzky a kdybych moh, tak i stopku - tu ale blbe travim... zdravim pod hory a krasno preju

2 0
možnosti
Foto

copak stopky, Marku, ty se vzpříčej v hrdle nebo někde po cestě, a je po hehe... díky moc, ať ti tvé pero stále krásně a hodně píše a ohryzky nezaskakujou (až je budu chroustat, tak si vzpomenu), ahooj

0 0
možnosti
MP

R^Tedy kromě toho, že čtu s debilně blaženým úsměvem na tváři, přidám jednu praktickou poznámku: U mne v kuchyni hraje obdobnou roli ocet. Všelijakou zeleninu(všechny natě, květák, brokolici apod.), která by mohla být úkrytem slimáků, housenek, mšic a další havěti, namáčím v octě. Housenky pak plavou pěkně dotuha natažené, neboli štajf, mravenci už ani nekraulují, mšice taky po smrti..... Asi vyzkouším i tu sodu, ale u jablek mi kolikrát stačí to oleštění o svetr a třešně neřeším vůbec:-)

4 0
možnosti
Foto

tady náš český ocet jaksi nevedou, maximálně (kromě balsamikového) jablečný, ale ten nemá ty patřičné grády (a vinný jakbysmet), leč zkusím nějakou smrtonosnou směs dostupného octu i sody, a to by bylo, aby nebylo, Maruško, žejo:-)

0 0
možnosti
JS

;-D;-DR^R^R^ děkuji, další báječný kus z Vaší dílny :-)

3 0
možnosti
Foto

já to tam venku ale vážně nevěšela:-)) ;-) (a díky moc)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8560x
Dle MUDr. Plzáka typ "hospodyně, říznuté intelektuálkou", žijící s rodinou v podhůří italských Dolomit, se srdeční slabostí pro rodnou Telč. Díky vám všem, kteří mě čtete, jsem na jaře v roce 2017 získala Blogerku roku 2016 a Blogerku desetiletí. Jsem autorkou knížek:

- Italské jednohubky (2017 - Mladá fronta)

- Italské dvojhubky (2018 - Mladá fronta)

- Po italsku do hubky (2019 - Mladá fronta)

- Z mého severoitalského deníku (2020 - Ikar).

- Italské trojhubky (2021 - Ikar)

- Italské mentolky (2023 - Ikar)

Tímto vám všem, kteří jste mě četli a čtete, opravdu ze srdce děkuji, protože vy za to můžete. GRAZIE!!!!

Mějte veselé a láskyplné dny. Vaše Marta

kontakt: marta.kucikova@gmail.com

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy