Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Mozna, jak se zminujete. Ona cinska averze vuci dalajlamovi ma bezne neviditelne (nepublikovane) koreny. Jejich rozkryti by bylo jiste zajimave. Nedelejme si o USA zadne iluze.

4 1
možnosti
JS

1) Bez ohledu na úroveň gramotnosti, neluxusu atd atd v Tibetu, stále to je ukradené území.

2) Bez ohledu na naší velikost nejsme vazalové Číny, ale měli jsme být obchodní partneři. Ovšem Čína chce vazaly, že?

3) Čínský scénář už si vyzkoušeli všudemožně....většinou z velkohubých slibů zbylo jen to, že Čína nakoupila pár prosperujících společností (tzn investice do budoucna, hrající pro Čínu a nikoho jiného) a tím obchodní kontakty skončili.

4) Každý poslanec, senátor, ministr atd atd by měl mít možnost mluvit a jednat dle své svobodné vůle. V opačném případe to je jen něčí loutka. Pokud se vám tak líbí diktatura, je dost zemí, kde každý od premiéra níž musí držet hubu a krok, aby nepoškodil nejen obchodní vztahy své země. Nějakou si vyberte dle svého úsudku a pak dejte vědět jaké to je.

9 2
možnosti

Pokud chcete být rovnocenný,

tak nemůžete urážet partnera.

Každý poslanec, senátor, či ministr by měl především sloužit svým občanům a České republice. Teprve pak své vůli.

3 4
možnosti
ON

O24n57d47ř33e36j 23N14ý70č

4. 11. 2016 14:09

Koukám že vám vadí pravda. Tak jinak který politik káže nenávist proti Číně? Žádný. Uražený čínský lid to je jako z rudého práva stejně jako vaše snižování počtu lidí na staroměstském náměstí. Opět jako z rudého práva. Když se hrdý Zeman postavil americkému velvyslanci tak to byl hrdina a bojovník za hrdou naši zem. V ohledu k číně A třeba k její velvyslankyni je to pravý opak. Když oni nám toho Zemana ti čínani platí že. To pak jde hrdost někam.

9 2
možnosti

Nebudu vám váš názor vyvracet,

ale našeho presidenta, s ohledem na jeho stanoviska, rozhodně nikdo neplatí.

3 5
možnosti
ZB

Duvod nezná ani čínská velvyslankyně,jak by mohl znat Jurečka?Jistě nejsme velmoc,to ovšem neznamená,že nemužeme mít rovná záda a místo toho lést trapně někomu do zadnice.To si má snad nechat ministr zakázat setkání s hlavním představitelem jednoho s největších světových náboženství,které nejen hlásá,ale i praktikuje mír a to nejen v duši?Čína v Tibetu ničí jednu starou a pozoruhodnou kulturu a proti tomu je třeba protestovat.

8 2
možnosti

Důležité je, že lidi chápou moc dobře, proč byla Jurečkova návštěva zrušena.

Můžete mít rovná záda, ale taky respektovat svého obchodního partnera.

Opakuji: Ten hodný starý buddhistický láma,

měl dle amerického tisku obdržet od CIA přes milion dolarů na svoji separatistickou činnost. Divíte se, že ho Čínská lidová republika považuje za nepřítele státu?

3 6
možnosti
SN

:-).....Pane autore ! Lépe by už to napsat nešlo ! Gazdík a Jurečka a hlavně...."laicizovaný" kněz Herman v tomto případě největší škůdci této republiky. Nebylo to z Hermanovy hlavy. V politice se nic neděje náhodně ! President, jako jeden z mála tvrdých odpůrců dovozu nepřizpůsobivých v Evropě vadí, proto musí býti svržen ! K jednomu bylo celé divadlo se "strýcem" Bradym a setkáním oponentů proti vládě, s níž jsou v koalici, dobré! Víme kdo na které straně stojí, lidé nejsou hloupí ! A Gazdíci a jim podobní mají po žížalkách! R^R^R^

13 8
možnosti
Foto

Jé, Vás jsem už dlouho neviděla.

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JL

Velmi nebezpečný buddhistický starý láma (jenž je inkarnací jednoho otravného boddhisattvy hlásajícího soucit, který zastupuje zaostalý tibetský lid v počtu 10 milionů, jenž by mohl být zneužit západními imperialisty k separatismu a sabotáži budování socialistického maostického kapitalismu a kapitalistického komunismu, ohrožuje Čínu, která disponuje 1,3 miliardy obyvatel. To ví každý blbec, i Jurečka.

5 1
možnosti

Ten hodný starý buddhistický láma,

měl dle amerického tisku obdržet od CIA přes milion dolarů na svoji separatistickou činnost. Divíte se, že ho Čínská lidová republika považuje za nepřítele státu?

4 5
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"