Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Si vás měla čínská ambasáda najmout, abyste to vysvětlil místo té čínské vyslankyně;-D

9 6
možnosti

Vzhledem k tomu,

že jde o překlad její odpovědi, tak mám dojem, že k tomu velvyslankyně Čínské lidové republiky neřekla prakticky nic. Ono k tomu vyjádření, nelze mnoho říci.

Je zcela jasné a po událostech u nás, jistě pochopitelné.

5 4
možnosti

Pane Kopřivo,

holt, na světě se dějí i neuvěřitelné věci.

říkal mi jeden v hospodě, že paní měla průjem a než doběhla do 10 poschodí, protože nejel výtah, tak to měla v kalhotách.

5 4
možnosti
MK

Karma R^

Dobře to řekl pan Macháček v jiné diskusi: místo pragmatické, RACIONÁLNÍ diskuse jde spíše o, zvláště pak u některých, fandovství. Tak, jako budete těžko vysvětlovat fanouškům Baníku sporný zákrok jejich hráče, těžko racionálně některým lidem vysvětlíte, že nás kroky některých, tzv. antikomunistických a antizemanovských ikon mohou poškodit. Já jsem např. zvědav, jak to dopadne s tou Madetou a jejich dodavateli, mezi kterými jsou i drobní zemědělci. Uvidíme, zda je (a bude) Jurečkovo vysvětlení do budoucna relevantní.

Co se týče vlády, tak tam je to opravdu komické - dohodli se, že prý budou kroky vzájemně konzultovat (jak píšete), jiným slovy nedohodli se v podstatě na ničem. Podle mne je to jednoduché: buď prostě budeme s Čínou obchodovat a navazovat další vztahy, což samozřejmě zahrnuje určitý respekt (nikoliv SERVILITU!!!) jakožto k partnerovi (jako ke KTERÉMUKOLIV jinému!!!) a nebo se na to prostě vybodneme.

Mimochodem, ještě k té čínské deklaraci 4:

Jak řekl v Interview 24 pan Rychetský, tak i jemu se původně zdálo, že by bohatě stačilo vyjádření ministra zahraničních věcí. Poté, co mu pan Zaorálek vysvětlil bližší okolnosti, tak prý svůj postoj (Rychetský) korigoval. Z těch informací, které zatím mám, si myslím, že to profesionálně nezvládl právě pan Herman - muselo mu být jasné, k čemu to povede a že může vládu dostat do problémů. Přitom pan Bělobrádek neměl problém sejít se Dalajlámou neoficiálně a zachovat se jako profík. Proč totéž neučinil pan Herman?

13 7
možnosti
JV

J38i63r97i 21V59r85a25b50e10c

4. 11. 2016 18:33

Proč totéž neučinil pan Herman?

Proto,ze ma gule v gatich!!

1 7
možnosti
Foto

Upřímně, pokud to čína postaví tak, že buď se nesejdu s dalajlámou a nebo nebude obchod, tak radši se sejdu s dalajlámou. Už jen proto, že mi někdo nebude nutit to, co chce on.

8 6
možnosti

Pane Vladyko,

o tom, že Dalajláma od doby, kdy byl financován CIA, je považován za nepřítele Číny jsme věděli, než jsme chtěli obnovit spolupráci s Čínskou lidovou republikou.

Pokud nejsme schopni respektovat tuto skutečnost, kterou respektují i ostatní státy, včetně EU, které obchodují s Čínskou lidovou republikou, tak není žádný důvod, aby jsme se ucházeli o spolupráci s Čínskou lidovou republikou.

Nikdo nás tedy nenutí, ale naši politici se nesmí chovat, jako "nemyslící elity," pokud chtějí s Čínskou lidovou republikou spolupracovat.

Pokud nechtějí spolupracovat, tak je k té spolupráci Čínská lidová republika rozhodně nenutí a to je základ problému, protože potřebujeme exportovat a vydělávat, aby jste se i vy měl lépe.

6 7
možnosti
JZ

Jinak si myslím, že nejsme čínská kolonie a mámí svoji národní hrdost. Skuteční čeští vlastenci ji mají.

7 5
možnosti

Pane Zieglere,

běžte si diskutovat na svůj antiruský blog. Pokračujte si ve své záslužné práci. Já vám ty vaše blogy taky nelezu i když jsou někdy hodně trapné!!!

8 7
možnosti
JZ

Autor lže, že Tomio Okamura se v krajských volbách dostal před STAN. To je prokazatelně nesmysl. Viz http://www.volby.cz. STAN buď sám nebo v koalici s jinými stranami získal více hlasů než Okamurova SPD v koalici s SPO.

4 0
možnosti
PT

P93e20t53r 10T31o94m27e62k

4. 11. 2016 17:12

Autor zjevně miluje KOMUNISTICKOU Čínu.

9 2
možnosti

Pokud jste z článku nic jiného

nepochopil, tak vám to asi dostatečně "nemyslí."

Nic si z toho nedělejte, snad se to časem zlepší.

2 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PH

Vy si to pletete asi s Lidlem - zadarmo svíčky=hodně lidí - na Staromáku bylo

narváno,že jste nemohl ani zvednout ruce a turisti se tomu snažili vyhnout v bočních ulicích - je vidět,že jste tam nebyl.Navíc lidi přišli dobrovolně,nikdo je tam nemusel svážet autobusem.

11 3
možnosti

Takže, dle vašeho vyjádření si každý,

kdo šel na Staromák si vzal sebou svoje svíčky. Opravdu skvělý argument.

Nic si z toho nedělejte, ale kolik lidí došlo na Hradčanské náměstí?

No, hudba, ani pódium tam nebylo, takže asi hodně málo.

2 7
možnosti
Foto

Vždyť vy v podstatě obhajujete fakt, že nám má Čína kecat do složení vlády. Tady funguje pár let nějaká koalice, pak se čínská velvyslankyně a mluvčí čínského ministerstva zahraničí ohradí proti tomu, že se jeden z ministrů sešel s dalajámou, a pročínská klaka tu hned začne vykřikovat, že by jedna ze stran měla opustit koalici. Číňani to podpoří tím, že ministry jedné strany přestanou přijímat a někteří, včetně autora tohoto blogu, za to nemohou oněm našim ministrům přijít na jméno. To jsme opravdu tak slabí ponížení služebníčci, že si toto necháme líbit a ještě to obhajujete?

16 0
možnosti

Já nikoho nehájím,

pouze konstatuji, co tady dělají "nemyslící elity," a jaké to může mít, nebo má důsledky.

2 8
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"