Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V88í29t 11Ž53í82l40a

27. 10. 2016 8:52

Nebyl bych tak přesvědčený, že zrovna česká media jsou nějak unikátní!!

Zkuste se schválně podívat do cizích novin, úplně stejné kecy o jejich "aférkách". Slováci řeší korupci v pojištovně, němci stávku letušek a zbytek světa řeší tak nejspíš prohru AC Milán :-):-);-)

1 0
možnosti
AT

Já bych ze zpráv vyškrtl i předpověď počasí, protože je to zcela marginální problém ve srovnání s musulmany na našich hranicích

3 1
možnosti
OK

Morální problém vyplývající z kauzy vyznamenání je zásadní. Když už tak pořád bijete na poplach před islámskou imigrantskou hrozbou, bylo by se dobré zamyslet nad tím, zda je vůbec ještě co bránit před barbarstvím nájezdníků. Zda ještě tato společnost sdílí hodnoty, na nichž byla vybudována.

2 3
možnosti
SB

To si pište, že je ještě co bránit.

Před tím, co se na Ev ropu žene nyní, by bylo co bránit i v případě, že by tady probíhaly nejtvrdší Gottwaldovy represe. I ten Gottwald by byl mnohem přijatelnější než islamizace Čech, Moravy a Slezska.

7 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik