Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Co je na Putinovi konzervativního? Jeho vzhlížení k SSSR a Stalinovi? Jeho etatizace celé společnosti? Jeho militarizace Ruska? Jeho potlačování názorové opozice?

20 6
možnosti
Foto

Aha, jasně, další pták s modrými křídly se srpem a kladivem na perutích.

20 3
možnosti
TG

;-)Jasná slova pracovníka kádrovacího oddělení.

6 13
možnosti
JS

J44a47n 25S86e93m89i40k

17. 9. 2016 20:53

"Po dominantní konzervativní straně Jednotné Rusko (strana, jejíž vznik inicioval sám Putin a jejímž předsedou je současný ruský premiér Dmitrij Medveděv) "

pisete ze jste rusista, tak by jsem cekal ze budete vedet neco o politicke scene Ruska. Oznacit Jednotne RUsko za "konzervativní stranu".... to mi naznacuje ze o tom nemate ani paru. Jednotne Rusko je strana bez ideologie, jde proste o mocensky kartel, nic jineho. Zarazovat ji do nejakych politologickych kategorii je asi jako snazit se vedecky zarazovat subjekt typu ANO.

" těm slavným miliardářům, které Putin nenechal ovládnout stát "

....a kdo myslite ze stat a ekonomiku ovlada? Samozrejme porad ti stejni miliardari jako za Jelcin. Tedy mimo tech trech znamych jmen co Putin na zacatku sve vlady zkrouhnul aby bylo jasne kdo je od nynejska hlavni vyberci vypalneho.

Dnes se proste nejvetsi cast penez z ruskeho nerostneho bohatstvi porad ztraci stejne jako za Jelcinovych casu do dvojjedineho systemu Olgiarchove- politicka klika kolem vladce v Kremlu.

To ze Rusko zaznamenalo velky ekonomicky rust za Purinovy ery nebylo tim ze by Putin "zkrotil oligarchy", ale proste tim ze za Putina raketove rostla cena vyvoznich surovin(viz ropa), takze mel Putin prumerne za sve obdobi 3x drazsi ropu nez Jelcin..... tedy bylo vice co rozkradat, ale zaroven zbylo i vice drobku pro obycejne lidi

18 7
možnosti
JR

J65a58r23a 86R31a95n79k

17. 9. 2016 22:11

Proc zadal Putin oligarchy, kteri zakoupili latifundie na Zapade a premistili sva konta, aby se vratili, ze na ne bude hodny, odkazu na media, ktera to uvadela, ale to asi nechcete;-)

4 5
možnosti
Foto

Asi jste nezaregistroval,ze Trump ma celosvetove nejvetsi podporu u prorusky a levicove smyslejicich lidi. Nevsiml jsem si take ze by doslo k nejakemu vyraznemu narustu jeho preferenci a asi mate kristalovou kouli protoze prognozy budou zverejneny az zitra naseho tedy USA casu. Ovsem i tyto prognozy jsou pomerne chabeve vypovedi protoze naostro to zacneaz po tv debatach. Naproti tomu, v Rusku uz je vse jasne. Jeste pred volbama, jako vzdy.

20 5
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik