Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Vážení diskutéři ! Já do auta, stejně jako do letadla. střízlivý nesedám ! Bojím se, že mně někdo, nikoliv mojí vinou zabije! Veselý řidič je na silnici nejlepší ! Nesmí být ani účastníkem nehody, to by byl problém! Jak dodávám, ve svém předsmrtném věku.....kdo tomu nerozumí, ať se do toho nepouští ! Psal jsem to už několikrát...jsme horší, než ti kolem nás, kde je povoleno 0,6 prom.? Takže...milí zásadoví abstinenti....souhlasím s vámi, ale .........Každý dospělý je zodpovědný sám za sebe! A pokud někomu ublíží, ať je potrestán, jak zákon káže ! !!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Němci takovému nápadu říkají Schnapsidee.

2 2
možnosti
MV

K tomu musim podotknout..Jet na kole do Stammersdorfu na Weintage.....tedy- jet tam je jeste v pohode.....ovsem ta cesta nazpet rovna se hazardovanim hlavne se svym zdravim.....chci pripomenout - udrzet rovnovahu na dvou nohach je o mnoho snazsi nez udrzet rovnovahu na dvou velmi uzkych kolech.....

2 0
možnosti

Pokud by to ve výsledku znamenalo, že když si takového opilce namotá Tatra do dvojmontáže, bude nutnost omýt auto tlakovou myčkou jedinou komplikací, kterou mu to způsobí, bylo by to myslitelné.

Jenže mám obavu, že bychom se spíš dočkali nové interpretace: "řidič je povinen předpokládat, že po silnicích III. třídy se motají nemotorová vozidla řízená nevypočitatelnými opilci"

11 2
možnosti
PS

P97e37t64r 56S26k14á31l37a

28. 8. 2016 11:28

Vy se po jednom pivu chováte jako nevypočitatelný opilec?

5 0
možnosti
PS

P88e32t23r 30S64k37á41l65a

28. 8. 2016 11:25

Karma jako vždy, když nepíšete o politice. Já bych nezpochybňoval ani těch 0,8 promile. Když to není problém pro řidiče v Británii, proč by to měl být problém pro cyklisty u nás. Ale z vlastní zkušenosti vím, že tři piva najednou pohodě na kole neprospívají. Tak si je radši nedám, pokud to není půl kilometru do cíle.

4 0
možnosti
JN

Souhlas a díky. Ohledně těch 3 piv - já myslím, že převážná většina cyklistů nevypije ta 3 piva na jedno posezení. Spíše je to tak, že si dá jedno a na další zastávce po 1 a půl či dvou hodinách jízdy další. A to je pak bez problémů.

4 0
možnosti
Foto

H95a19n21a 98V48l65k85o75v40á

28. 8. 2016 11:22

Pravdu díte. Ani ti, co jedou na týden "na kola" a po každých 30 - 40 kilometrech si dají jedno pivo (kdo nezažil, nepochopí tu rozkoš) ani vesničtí strejdové co jedou z hospody na kole domů si nic moc nedělali ani z hrozící pokuty při nulové toleranci. Pravda je, že na těch vesnicích to je často v kombinaci s chybějícím osvětlením a reflexními prvky. Celkem mne zarazilo v jedné diskusi zde, kde jsem se jako řidič povinných reflexních prvků zastávala, kolik jsem obdržela mínusů a argumentů o svobodě...

Víc než toho, že mne srazí přiopilý cyklista se bojím, že někde na Vysočině srazím neosvětleného a možná přiopilého cyklistu já.

3 0
možnosti

Nedělali si z toho nic, protože je nikdo nikdy nekontroloval.

0 0
možnosti
Foto

S alkoholem nesouhlasím.

0 1
možnosti
JN

OK - dva lidé, dva různé názory...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik