Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu psát, k čemu nelze mlčet. To jste si napsal jako krédo.

Jen výjimečně se vyjadřuji, snad z přehnané kolegyality, k článkům jinách blogerů. Ale u Vás udělám právě tu výjimku a zeptám se Vás přímo. Pokud jsou Vámi jmenovaní a s nimi i další již bezejmení ovšem s jiným názorem než Vy, Vámi označovaní jako lůzři - tedy ti, kteří nikdy ničeho nedosáhli a nedosahují, svůj život prohráli atd. pak mám oprávněný pocit, že používáte termín, jehož význam neznáte.

Ty, které jmenujete, zná celý národ. Proč? Vy naopak, pravděpodobně cítící se jako člen elity neboť na rozdíl od "lůzrů v hospodách" chápete pozitivní přínos uprchlíků pro budoucnost Evropy a v roce 2016 jste dokonce objevil robotizaci.

14 0
možnosti

Jeď, Doníku, jeď !

3 0
možnosti
AS

Tramtadadá! Je to tady, okamžik na který jsme celý večer čekali - vyhlášení držitele "Ceny České Televize" pro nejvíce uvědomělého Euroobčana! A vítězem se stává Jaroslav Šmarda za svoji příkladnou nenávist k Zemanovi, Trumpovi, Brexitu a za lásku k EU a Angele Merkelové. Gratulujeme!

Sice v tom textu bylo několik zajímavých myšlenek, se kterými by se dalo i souhlasit, ale celkově to na mne působí dojmem, jako by se veškerý mediální mainstream vy*ral panu Šmardovi do úst, ten to s poděkováním bezmyšlenkovitě přežvýkal a vy*ral ještě jednou v koncentrovanější podobě. Anebo pan Šmarda trolluje a v tom případě musím uznat, že se mu to daří náramně.

24 0
možnosti
JL

Hm....Tak Sanders prohrál a Merkelová pomalu končí.

3 0
možnosti
PS

P72e94t77r 34S44u56s46k67e

29. 7. 2016 13:52

JežíŠmarda, to jsem se vyděsil. Já jsem asi loser. ;-(

Ale pak mi došlo, že to se znalostí angličtiny máte jako s ostatními koníčky. A lose (tedy prohrát, ztratit) se tomu loserovi (ztroskotanci) podobá.

Jo, mám pocit, že prohrávám. Prohrávám s molochem, který si stále víc ukrajuje z toho, co si vydělám jako zaměstnanec i jako OSVČ (a vždy jsem vykazoval zisk). Že platím 2x zdravotní a sociální pojištění.

Že stále více peněz je přerozdělováno dle záhadných klíčů sektám typu Evropský tingl-tangl. Že mé děti už budou pracovat, aby každé uživilo bídně sebe a pak ještě dva další příživníky, kteří se práce štítí.

Ale možná máte pravdu, asi nemám patřičný rozhled. Průvodcoval jsem jen v šesti evropských zemích, dlouhodobě jsem pracoval jen ve dvou severoafrických.

Víto co? Žijte si ještě několik měsíců v iluzi elitáře, já zůstanu tam, kde jsem.

Třeba namíchnete ještě víc lidí a oni svůj názor vyjádří ve volbách.

24 0
možnosti
MB

Koukám, že ste ty lůzry pořádně vytočil ;-D

6 6
možnosti
JC

Naštěstí dokud máme demokracii, máme i my lúzři ve volbách hlas.

Proto také my lúzři na demokracii tak lpíme a nehodláme ji odevzdat Vám "lepším" lidem.

24 0
možnosti
MD

Tedy ja se nasmal. Neskutecne. Mate moje podekovani.

3 0
možnosti
JV

J63i39r33i 49V17r64a50b47e87c

29. 7. 2016 12:40

Velka karma !!At praskaci kvici !! To je fajn. !R^R^R^

1 3
možnosti
AH

koukám, že jste na stejné "intelektuální" úrovni jako autor ;-)R^

22 1
možnosti
JV

J57i64r70i 38V53r17a75b59e30c

29. 7. 2016 12:33

Ve srovnání třeba s německým, slovenským nebo americkým presidentem je ten náš také opravdový lůzr. Neumí se chovat a slovo morálka zřejmě nikdy neslyšel.

Zdroj: http://smarda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539903 10x podepisu !!!!R^R^R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1025x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik