Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Děkuji všem za výhrůžky, děkuji i těm co se výhrůžek zdrželi a hovoří zde mírně od tématu. Děkuji nakonec i netvůrčí ultrapravici za to jak zde dokazují argumentační neschopnost. Stále se ještě nikdo nevyslovil co chce islamofobní parta dělat s balkánskými muslimy? Nikdo neupozornil na zemi, kde panuje mír díky ozbrojení obyvatelstva? Nikdo neupřesnil, kdo je falešný a pravý pravdoláskař??

0 9
možnosti
MS

S balkánskými muslimy se musí vyspořádat tamní společnost a nikdo není povinen udílet jim hraběcí rady. Zbytek Evropy má právo rozhodnout, koho z nich a za jakých okolností k sobě pustí.

"Ve všech projevech se vynáší karta ISLAMISMUS = ISLÁM. Nejvíce to mrzí v případě pana Tomského, který jako teolog musí vědět, že je to zásadní rozdíl."

V případě pana Tomského děláte neoprávněnou generalizaci nebo lžete. V rozhovoru pro ČR se vyjádřil:

"Politický islamismus je extrémní výhonek jisté kultury. Kultury, která není schopná utvořit z poddaných občany. Politici se klaní před koránem stejně jako my před těmi lidskými právy, to je velmi podobné. První problém je, že ty extrémní výhonky extremismu jsou zakořeněny v sektářském koránu."

http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudominulosti/_zprava/humanismus-preferuje-lasku-k-lidstvu-pred-vlasti-dojedeme-na-to-rika-alexander-tomsky--1548245

.

Než budete nad někým vynášet soudy, napřed se důkladně seznamte s jeho názory, abyste se zase neztrapňoval.

7 0
možnosti
MS

Podhoubím islamismu je islám, nikoliv křesťanství, budhismus, hinduismus či ateismus.:-P

7 0
možnosti
MK

RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

Nebudu komentovat, hned by se někdo postaral, aby mně smázli.

Naopak Vám, pane pomýlený Hornere, mohu jen poděkovat, že jste mně jmenovitě vystavil do Vaší opozice; tam se mně líbí. S Vámi nechci mít společné ani jedno písmenko. A vím, že je nás mnohem více a ani státem vyhazované peníze nás všech na sluníčkový program Vám nepomůže.

10 0
možnosti
Foto

Tak ze vsech, ktere jsem tu zahledl, jste tady jediny hlasic vy ;-D

0 1
možnosti

Existuje jediný účinný prostředek proti násilí.

Ještě tvrdší násilí.

4 0
možnosti
MS

Alexander Tomský dlouhodobě zastává názor, že je potřebné zastavit či přinejmenším podstatně omezit muslimksou imigraci do Evropy. To je smysl jeho věty o zaraženi islámu. Vede ho k tomu dlouhodobá zkušenost s touto komunitou v Anglii a jinde v Evropě.

"„Studie prokazují“ (která?), dočítáme se dále, „že přistěhovalci zakládají firmy a dopouštějí se méně těžkých zločinů než domácí populace.“ To je jistě pravda o Polácích v Anglii, ale řeč je o Sýrii, o Africe a Afghánistánu. A co ona velká ghetta v Malmö, Amsterdamu i Paříži, kam se policajti bojí strčit nos. Polovina vězňů v Anglii a ve Švédsku má muslimský původ, ač většina nejspíš ke své škodě nikdy nenavštívila mešitu."

http://blog.aktualne.cz/blogy/alexander-tomsky.php?itemid=25884

.

Z 5 let starého chatu

http://www.reflex.cz/clanek/dokument/42835/nepoustejme-do-ceska-islamske-uprchliky-radi-alexander-tomsky-v-chatu-se-ctenari-reflexu.html

"Stačilo by už další přistěhovalce nepřijímat. Evropa nepotřebuje negramotné dělníky a přijímá jich z celkového počtu přistěhovalců 85 % ... Nikdo nechce vyvolávat zášť a nenávist. Stačilo by přistěhovalectví zarazit, ale politická "elita" nechce. ... Úspěšná integracie je, tak jako ta donedávna nejúspěšnější v Americe, závislá na síle kultury a patriotismu hostitelské země. ... V chudinských čtvrtích vládnou gangy, permanentní válka, drogy, zločin a většinou ti mladíci pocházejí z rozpadlých rodin. Chybí otec i jako model a nahrazuje jej vůdce gangu Soužití možné je - v Londýně jsou čínské a indické, polské a ruské čtvrti. Problémové jsou jen některé kultury - jako tenhle Karibik."

9 0
možnosti
JS

Problém lidí, jako jste Vy, je v tom, že vidí všude kolem sebe nepřátele. Celou společnost, ve které žijete, považujete za nepřátelskou. Jste přesvědčen, že Váš pohled je opravdu realistický?

Libujete si v roli jediného spravedlivého mezi všemi. Kdekoho už jste odsoudil jako nácka, mininácka nebo islamofoba, ale skutečné zločince, kteří zabíjejí lidi, pro ty ve svém článku vlastně nemáte ani slůvko kritiky.

Podle Vás islamismus není to samé co islám. Jenže největším morálním vzorem islámu je Prorok Muhammad. Tento muž nechal zavraždit nebo nařídil popravu více než jednoho tisíce lidí, a to nepočítám padlé v bitvách. Předáky přepadených křesťanských a židovských sídel nechával mučit, aby prozradili, kam před přepadením ukryli obyvatelé svůj majetek. Své nepřátele, které nezabil, zotročil. Bral si všechny ženy, kterých se mu zachtělo, včetně ženy svého adoptivního syna, a tento svazek si dokonce nechal v Koránu posvětit samotným Allahem, který se na něj dokonce zlobí, že si kvůli touze po ženě syna své ženy dělal výčitky: "Vždyť jsi přece můj Posel!".Vzal si také ženu-dítě, a to v době, kdy jich měl už asi deset. Podívejte se do Koránu, jaké principy a hodnoty jsou tam považovány za svaté. Pokud existuje nějaký protiklad moderního pojetí lidských práv, pak je to Korán doplněný Sunnou (Sbírka výroků Proroka), bez níž se výklad Koránu prakticky neobejde. Každý muslim, který hodlá praktikovat pravý a autentický islám, se musí vrátit k nejvyššímu morálnímu vzoru islámu (v islámu přesně - nejlepší člověk, jaký kdy žil), tedy k Muhammadovi. Muhammad svým skutečným i domnělým nepřátelům neodpouštěl – když na ně nedosáhl, proklel je, když na ně dosáhl, zabil je. To, co dělají muslimští teroristé kdekoli na světě, nejen v Evropě, je v dokonalém souladu s autentickým islámem. Naše štěstí (zatím) je, že většina muslimů nemá na pravý islám žaludek. Je to stejné jako s nacismem. Všichni nacisté nezabíjeli své bližní, to ale neznamená, že nacismus není vražednou ideologií.

19 0
možnosti

Vic jak do poloviny ten blábol nedokážu přečíst. Je fajn, že jste se představil. To třípísmenné přízvisko k Vám fakt padne.

Včerejší Události jsem viděla, a tak není co jiného dodat. Snad jen..... jak lze vše lehce překroutit. (TomskýxRakušanová)

6 0
možnosti
MR

Myslím, že v řádu měsíců se budete za podobné názory stydět. Bude to velmi ošklivé, protože je tak ochotně prezentujete. Právě pro tohle tak moc miluji demokracii a svobodu slova. Dává každému možnost znemožnit se přímo před očima veřejnosti. Tak hodně úspěchů:-)

11 0
možnosti
FJ

Dovolím si s Vaším názorem zásadně nesouhlasit.

Dle mého názoru jsou muslimové obětí islámu již 15 století a my se v současné době stáváme jeho další obětí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 833
  • Celková karma 23,75
  • Průměrná čtenost 968x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik