Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak Vám pěkně děkuju!! Běželáá óóvečka vzhůru do kóópečka a za ní bééranek, žalovat náá záámek ... Už to znám, budu si to kvákat celý den.

1 0
možnosti
Foto

To je prý jediné vysvobození: někomu to předat....;-D

1 0
možnosti
Foto

:-) ... První, co mi před pár lety s rozzářeným úsměvem oznámil ze sporťáku syn mé spolužačky, bylo "ty voe to se může stát"... ;-)

2 0
možnosti
Foto

A můj? Hrůza... :-( Když se vrátil první den ze školky - cosi doma provedl a já ho pokárala - pravil. "A já tebe, maminičičico, co stlčím. do záchoda a spláchnu)... A dnes je z něho slušný a zodpovědný pán, otec tří synů, inženýr. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Všechno se vyvíjí, děti jsou ve vývinu - i jejich zájmy... Ať si všechno pořádně samy vyzkouší, samy si vyberou - nekažme jim příkazy dětství. Z původního zájmu o popelářské řemeslo se z našeho dítěte možná stane hudební virtuos - a možná i naopak... A hodně toho (dobrého i horšího) pochytí ve školách, potažmo už v mateřské školce... Po rodičích se žádá hlavně trpělivost - a láska V My, co to máme již dávno za sebou, můžeme povídat...:-) (A dopadlo to dobře). R^

1 0
možnosti
JT

R^V rámci vytloukání klínu klínem, by možná bylo na čase začít zpívat a hrát "Máš má ovečko dávno spát", ale nejsem si jist, když má ten ukolébavkový reflex...;-D Jako vždy, když k Vám zabloudím, se bavím.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že písním o ovcích se teď pár dní budu muset v rámci duševní očisty vyhýbat. Zkusím měkoně. Už měkóóóně vyváááděěěějííí! Jo, to bude mnohem lepší! ;-D

Díky moc, jsem ráda, že se bavíte.

1 0
možnosti
DK
Foto

Kdepak, nejhorší jsou trpaslíci! Ti vám vlezou úplně všude a jak rychle se množí!;-)

1 0
možnosti
RE

Za mě tedy pořád lepší mašinka a flétna, než lux, mixér nebo řev mimina:-);-D

0 0
možnosti
Foto

Nevíte, o čem mluvíte, Romane! Flétna je mučící nástroj;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik