Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K lidem, kteří cokoliv tvoří v oblasti výtvarna jsem celkem benevolentní a je mi tudíž zcela jedno, co si pan Čech maluje. Jen mne tak napadlo, jak by asi vypadal rozhovor paní Drtinové s Jeanem Cabutem z Charlie Hebdo.:-)

9 0
možnosti
Foto

ať si maluje, co chce... svobodně ... fajn!.... minulý týden naživo předvedl sobě standardně na jedný předváděčce to, kam se nyní ubíráme v noblese... inu jak nahoře, tak dole...

0 0
možnosti
Foto

Mimochodem je zajímavé, že Drtinová pochybovala, že to co maluje Ringo, je umění. Ale o umění Pussy Riot nikdy nepochybovala. Pravda, malovat sprosté obrazy a strkat si chlazené kuře mezi nohy, to se opravdu nedá srovnávat :-) Aspoň, že to prezident pochopil. Když dostali Pussy riot cenu Václava Havla, pak je zcela i na místě medaile pro Ringa :-)

31 3
možnosti
JP

Pane Sarka, vy také čtete blogy pana Havránka, aby jste na něho mohl plivnout jedovatou slinu. Proč to děláte, proč si raději nedáte něco chutného k jídlu, nebo nejdete fandit svému klubu? Já se na ČT už nedívám, přečtu si rád, že dělám dobře.

11 1
možnosti
JS

J84a52n 54S17a74r44k86a

25. 2. 2016 8:39

Pane Pinkava, já neplivu, já se ptám ;-) A to samé se dá říci o panu Havránkovi, že kouká na určité pořady a jedince jen aby na ně mohl plivat, nezdá se Vám?;-)

1 3
možnosti
JS

J86a72n 90S37a57r18k56a

25. 2. 2016 7:53

Tomuhle se říká masochismus! Může mi někdo říct, z jakého důvodu by normální jedinec konzumoval něco, a to pravidelně, co mu nechutná, chodil se dívat na sebou nenáviděný sportovní klub, poslouchal dokola a stále muziku co nesnáší, koukal na filmy s hercem kterého nemůže vystát nebo neustále sledoval TV stanice, TV moderátory a zpravodajství které jsou podle něj neobjektivní a které/á nám lžou?!! Normální jedinec by přepnul na jinou stanici, dal si k jídlu to co mu chutná, šel by fandit svému klubu, pustil by si muziku svého oblíbeného interpreta a zašel by si do kina na film ve kterém hraje jeho oblíbený herec. Nebo se mýlím?8-o

2 7
možnosti
Foto

Kdyby normální jedinec měl tu normální možnost ono nenormální médium třeba normálně zrušit, tak to normálně udělá. Jelikož to, co by mělo být ve veřejnoprávním médiu normální, se normálně neděje a onen normální to normálně neovlivní díky nenormálním politikům, tak to prostě normálně kritizuje, což je jeho normální občanská výsada a zcela normální jednání. Naopak sedět a nechat si kálet na hlavu se zdá zrovna být nenormální. No, ne? Pro vás asi ne, pro vás je normální občan ten, který normálně sedí v křesle, chroupe brambůrky, zapíjí to lahváčem a normálně konzumuje zábavu, kterou mu establishment přihrne a nechá nepříjemné míjet. Hlavně nepřemýšlet, tedy normálně! To je vaše poselství. Normální poselství politikovo. Kdo vás volil?

16 1
možnosti
Foto

Ano, viděl jsem a bylo to až příliš okaté. Drtinová se snažila vžít do té hodné paní, co má srdce na pravém místě a tlačila Ringa do pozice rasisty. Že je Ringo buran, stejně jako Zeman, o tom žádná, ale už jsem o tom psal několikrát. I buran to může myslet dobře a upřímněji, než nějaká převlečená noblesa. ;-)

21 1
možnosti
Foto

Dovoluji si oponovat tomu příkrému hodnocení "buran". To znamená křupan, hlupák. Spíše bych řekla, že oba páni Zeman i Ringo jsou bystří i odvážní glosátoři, kteří se nebojí p o d s t a t u problému jadrně, srozumitelně a nekompromisně vyjádřit. Bráníme se přijmout pravdu ? Ale na to je nejvyšší čas - ne na pokrytecké kecy !

2 0
možnosti
PK

P35a28v12e88l 23K98r41á25l

25. 2. 2016 7:42

Hloupějšího člověka než je Ringo Čech těžko hledat,ale u nás se v posledním roce vyrojilo překvapivě veliké množství lidí s nízkým IQ

5 30
možnosti
JK
AM

Ano. A je třeba dodat, že pan národní umělec František Ringo Čech je v tomhle už dlouho názorově konzistentní. Vzpomeňme, jak tepal přistěhovalce už v 80. letech minulého století, např. v písni "Stavros Niarchos, boháč z Jevíčka", kde podrobil nemilosrdné kritice velkopanské manýry tohoto přistěhovalce, který se povyšoval nad běžné české sedláky tím, že si pořídil "žebřiňák s gumovýma kolama".

1 0
možnosti
Foto

Paní Drtinová, to je vaše noční můra, i kdyby bělala u městských sluźeb

3 7
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články