Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nad dopisy diváků: "Ti vaši křesťani se tu rozlezou jak švábi, postaví všude mešity a pak vás ta sranda přejde, vy multikularisto!"

3 5
možnosti
Foto

a ještě doložit autenticitu dopisu :-)

1 0
možnosti
VM

Rád bych jako už mnohokrát připomněl jednu skutečnost. Fóbie je bezdůvodný strach z dějů, lidí, věcí atd.. Tedy aby šlo o fóbii, musí se jednat o bezdůvodný strach. To v tomto případě asi nepřipadá v úvyhu a důkazem toho jsou každodenní byť současnou propagandou silně cenzurované zprávy o chování imigrantů v Evropě a nejen tam.

pokud tedy někdo v této souvislosti používá výraz "xenofobie", pak evidentně nezná význam toho slova.

15 0
možnosti
HM

Tento článek je hrozně ubohý a hloupý, nevím proč by osobnosti jako je pan Halík a paní Šiklová nemohli vyjádřit k otázce uprchlík ..navíc tento blog napíše člověk který nesahá těmto váženým lidem ani po kotníky ..

antikarma Rv

2 32
možnosti
JC

Já s Vámi vůbec nesouhlasím.Rv

14 3
možnosti
PB

..... aktivizace kavárny, chceme-li kulturní a mediální fronty - event. "elit" nebyla Bruselem vypočítána pro krátkodobý efekt,- naopak, masáž o vzdělaných primitivech, ekonomickém růstu a demografických problémech starého kontinentu měla za úkol zmanipulovat veřejné mínění natolik aby s radostí VŠECHNY !(nikoliv pouze uprchlíky) migranty Evropa přivítala s otevřenou náručí ve jménu multikulti, humanity a bezbřehé solidarity, což v počáteční fázi krize částečně zabralo pouze v Německu a ve Švédsku,- nikde jinde !

...... konkrétně v ČR, v našem domácím prostředí "padla kosa na kámen" a to z jednoho prostého důvodu,- kavárna, média a též politici jsou zkrátka provaření a většina je právem za "elity" nepovažuje, protože jimi ve skutečnosti nejsou a nikdy nebudou. S takovým kreditem nemají šanci své osobní nadšení a utopistické vize vnutit národu, který po staletí poklonkování silným a agresivním konečně našel či nachází sám sebe !R^

20 0
možnosti
PM

Máte pravdu. To jednostranné vymývání mozku od "elity" má konkrétně na mě naprosto opačný účinek, než si ti "nadobčani" myslí. Ale to jsme se učili už kdysi na základce, že akce plodí reakci

20 2
možnosti
PK

P18a52v92e44l 74K82u80l98a

19. 2. 2016 13:49

Tak hlavně že to máte na koho svést ;-D;-D;-D

2 17
možnosti
Foto

A jak jinak si představujete, že se dá upozorňovat na to, že ne všichni uprchlíci jsou grázlové a islamisté? Nejhorší je totiž právě nálepkování. Rozdělení problému na dvě strany.... Buď si s námi proti uprchlíkům, nebo jsi s námi pro uprchlíky. Proč? V práci už se bojím vyslovit svůj názor na tuto problematiku, protože bych byl za sluníčkáře, i když jím opravdu nejsem.

Poslední dobou se obávám, že to tady sklouzává k takovému tomu, důchodci dostanou 40 korun přidáno, protože tu máme uprchlíky, nemáme práci, protože tu máme uprchlíky. Neumíme se postarat o své lidi, ale o uprchlíky ano.

Na druhou stranu je mi jasné, že stejně jako jsou grázlové v naší společnosti, jsou grázlové i mezi uprchlíky. Jaké je to procento, netuším. Možná, že frustrace a cizí prostředí způsobuje, že procentuelně bude více "grázlů" mezi utečenci.

Cesta je si to přiznat nejen u zastánců uprchlíků, tak i u odpůrců a pak se s tím dá něco dělat....

3 2
možnosti
PM

Ale proti uprchlíkům snad nikdo ani nic nemá. Problém jsou ty statisíce ostatních vetřelců, směřujících za nejvyššíma sociálníma dávkama. A tam už to s tím procentem grázlů je jinak, než v normální populaci.

15 0
možnosti
DK

Článek pravdivý.

Ovšem promiňte, autore, já se tedy každý den s civilizovaným Romem nesetkávám...

5 1
možnosti
JC

No když oni si ve své satanské pýše opravdu myslí, že jsou chytřejší, vzdělanější, zkušenější, mravnější atd. než my všichni ostatní dohromady.

16 0
možnosti

Za mě karma R^

Tohle moralizování od lidí typu Halík, Šiklová (nebo mnozí zdejší "inteligenti") beztak nemá žádnou hodnotu. Dělají totiž ze sebe něco, co nejsou.

26 1
možnosti
JC

Žel, má to hodnotu. Negativní. Ovlivňují novináře a politiky a ti nám pak kazí život.

10 1
možnosti
JH

Zašli dva hodnotní obdivovatelé: Havranek a Hermanek!!!!!!Gratuluji;-OR^;-O

1 19
možnosti
Foto

My děkujeme, pane Hejno. A doufám, že smím hovořit i za pana Havránka.

8 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)