Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... mňo, kdyby zabírali enem Británii,- voni už se usalašili v celej západní Evropě a ti šašci počmáraní jim to nejenom svoji politikou umožnili, ale voni si je tam dokonce zvali, - Merkel to enem vokopírovala. Kupodivu Británie je zemí, které se kvóty netýkají, obecně je odmítá (zkušenost + mají dlouhodobě splněno !) a nemíní se na toto téma v Bruselu s kýmkoliv bavit,- ..... jasný postoj a k temu hrozba vystoupení z unie,- a všeci držijou zobák, žádné apely, vydírání, sankce, výhrůžky a ultimáta !

17 0
možnosti
Foto

Lidé kteří si říkají stát to nebezpečí chápou, ale zatím se jim to hodí tak nic nepodnikají. Až se jim to hodit nebude potečou potoky krve a nebude to jen muslimská. Státní moc se obrátí proti všem svobodám, využijí dané situace a velmi rychle zavedou nějaký stupeň totality. Každý kdo se bude protivit nápadům vládců bude označen za veřejného nepřítele a takto s ním bude i nakládáno. Myslím, že řádně radikalizovaní jednotlivci pak začnou volat po nějakém konečném řešení a vládci jim ho rádi dopřejí.

6 0
možnosti
Foto

V zásadě souhlasím a kupodivu vaše „protistátní“ umanutost, kterou jinak povětšinou považuji za spamming, zde iniciovala věcný, rozumný příspěvek, tak za něj máte ode mne jedno bezvýznamné plus.

Drobnůstka spíše formálního rázu – napsal jste: „Lidé kteří si říkají stát to nebezpečí chápou,“ Kteří lidé si říkají stát? Pokud vím, tvrdil to o sobě Ludvík IV.

1 0
možnosti
PS

R^R^R^ Evropa nesmí padnout! Ale to se musí napřed rozsvítit politikům, kteří mají zodpovědnost . A voličům, kteří musí svůj názor předvést ve volbách, v průzkumech veřejného mínění a na mítincích. Jedině strach o své politické křesla donutí politiky jednat v zájmu voličů.

20 0
možnosti
Foto

Občas se tu najde někdo, kdo se snad chce zavděčit panu Cameronovi z Downing street a používá označení Daeš pro IS. Jenže to je špatně. Nic jako Daeš neexistuje. Dokonce ani v tolik populárním českém překládání všeho možného do Češtiny není možno slovo Daeš použít. Proč? Protože správný výraz je DAESH, který vznikl z arabského al-Dawla al-Islamiya fi Iraq wa ash-Sham a to Š se tam prostě nevyskytuje.

1 3
možnosti
Foto

ISIS, stejně tak ISIL a stejně tak DAESH jsou stejné názvy pro teroristickou skupinu odštěpenou od Al-Káidy. Teroristická skupina pod vedením Abú Bakr Bagdádího, když poprvé získala syrské území, tak místo původní názvu ISI, což znamená Islámský stát v Iráku si začala říkat Al Dawala al Islamyja fil Irag wa ́al Sham, což je v předkladu Islámský stát v Iráku a v Sýrii. Zkratka DAESH, nebo ISIS.

3 0
možnosti
KC

Bohužel, Evropa, kdysi tahoun světa, dnes připomíná vyčerpaného, vystrašeného a dětinského měkkýše odevzdaně čekajícího, až si na něm smlsne dravá mořská hvězdice. Zaslouží si takový vyčpělý konglomerát vůbec přežít ?

22 0
možnosti
SB

No to snad není možné!

4 0
možnosti
JJ

Před asi 20-ti lety jsem se svou bývalou ženou byl v českém! Kolíně a procházeli jsme se. Hned ve vedlejší ulici,kousíček od náměstí,plného lidí,stál ošklivý,starý a oprýskaný dům,asi tak pro osm rodin.Byla neděle odpoledne,léto,siesta.Před domem seděla na bobku malá cikánečka,asi tak šestiletá. Když už jsme ji přešli,najednou řekla "tudy se nechodí". Otočili jsme se, a najednou byla všechna okna obsazena svalnatýma chlapama v tílkách.Neozval se jedinný slovní projev,ale ty pohledy vidím dodnes.Myslíte si,že by nás v no-go čtvrtích dnes varovala nějaká holčička????;-(

31 0
možnosti
MK

Tak jsme koukli na hezky setříhané video jakési "britské křesťanské hlídky" (osobně mi to připomíná stejný extrém u fundamentálních muslimů, tj. "sharia hlídku", protože blázni se najdou v každé skupině), které bylo o tom, jak se snažili vyprovokovat konflikt - chce se mi věřit, že i přes dnešní nesnášenlivé nálady mají lidé stále dost rozumu a takovéhle blbosti nemají potřebu tleskat.

1 40
možnosti
Foto

J40a38k60u22b 38R77o94t20h

2. 2. 2016 18:01

Vy asi o sharia watch nic nevíte, že? :-/

14 1
možnosti
SB

Křesťané ve Velké Británii prosazuji, že Británie je jejich.

U nás například pan Halík říká "naši muslimští bratři".

17 2
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky