Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martine, kdybyste dokázal odložit ten uzoučký pohled omezený jakýmsi náboženstvím, dalo by se s něčí souhlasit.

Ale jak do toho začnete míchat Šéfa, dostanete se do stejné pozice, jako ti islamáci, jen na druhé straně. A to nevede k řešení.

1 2
možnosti
MD

Rikate, ze zadny 'sef' neni, tedy vy vesmirna NAHODO?

0 0
možnosti
MD

Islam jako 'filozofie' lidske spolecnosti, nemuze ve SLUSNE 'volne soutezi' s ostatnimi nabizenymi filozofiemi, tedy pohledy na liskou spolecnost a byti jedince, nikdy uspet. UKROKEM k despotizmu, nasili a nepripustenim diskuse O VESMIRU si dobyva tvrde sve misto na planete Zemi.Odporna to filozofie.

4 0
možnosti
Foto

Aby muslimové prohlédli, musel by se objevit nový prorok, který napíše úplně jiný Korán.

Jejich zatvrzelost ve víře si nakonec moc nezadá se zatvrzelostí některých našich věřících, která je jen zmírněná příslovečnou slovanskou leností.

Fanatik jako fanatik, vsjo ravnó.

Nakonec tu dojde k dělbě práce: my ateisté půjdeme bojovat, a katolíci se za nás budou modlit. ;-D

1 0
možnosti
MK

Pavle, vy ateisté svůj boj ukázali....Genocída ve Vendee, na Ukrajině, Holocaust. Za co vlastně chcete bojovat?

4 0
možnosti
PB

..... "starousedlíci" se bojí málo a těch, kerej by se to mělo týkaj nejvíc se bohužel nebojí vůůůbec, ale vůůůbec ničeho !

2 0
možnosti
KC

Martine, napsal jste to dobře, ale podléháte pověře, že islamisté kdysi prohlédnou. Neprohlédnou nikdy, aspoň ne ve většině. Opustit dogma, že oni jsou jedině ti správní, jim je třeba sloužit a islám prosadit bez výjimky na celém světě, je mýtus. Oni jsou ochotni bojovat jak pitbulové - dokud se hýbou, dotud budou trhat. Oni věří, že buď bude islám nebo nebude nic a nikdo. Kdybyste byl vychován jako král, kterému patří všechno a každý, těžko byste se odstěhoval do pastoušky a dřel o přežití jako jiní.

6 0
možnosti
MK

Hodně svatých naší církve jsou princové a opustili svůj řád , viz Antonín Paduánský,nebo František z Asissi , to jsou jen dva příklady, které mě v tuto chvíli napadly. :)

2 0
možnosti
JN

J68i29ř13í 58N66o40s69e53k

11. 1. 2016 17:26

Muslimové píšou Angele, že násilí na ženách není podle Koránu - psali to přesně 4!!!!!!

Kde jsou ti ostatní? (pokud odhlédneme, že Korán doporučuje a povoluje bití a ponižování žen úplně otevřeně)!!

10 0
možnosti
MK

R^ Je jasné, proč neuvidíme spontánní demonstraci muslimů proti násilí spáchanému ve jménu islámu. To, že uslyšíme odsudek imáma, nebo ve Francii muslim v první řadě vedle šéfů vlád, nic neznamená; v mešitě tento taktický projev pohodlně okecá.

Ale vyzvat, z části méně vzdělané řadové ovečky k odsudku formou demonstrace a pak jim v mešitě vykládat opak, to by asi nešlo. Proč? Protože téměř veškeré násilí páchané muslimy ve světě je podle platné a neměnné islámské nauky, která je v mešitách hlásána.

8 0
možnosti
ZV

Z42u53z39a84n52a 53V87a95s80s

11. 1. 2016 17:18

Dobrý článok. A súhlasím s autorom. Nech sa len boja. Boja sa právom. Pokiaľ budú prezentovať svoje pomýlené videnie sveta tak, ako to robia, je len logické, že sa boja. Mali by sme im vytvoriť také prostredie, kde im bude nepríjemné vraždiť, nenávidieť, nadradzovať sa, ponižovať ženy a nútiť deti k násiliu.

5 0
možnosti
Foto

Jeden problém by tu byl. Někteří si chtějí při rozdělování lidí na dobré a zlé zjednodušit situaci, a tak si ty hodné a zlé lidi rozdělí podle skupin. Čili třeba bílí jsou hodní, černí jsou zlí, dělníci jsou hodní a kapitalisti zlí, a nebo Němci jsou hodní a Židi zlí... atd. Potíž je v tom, že to nefunguje. Nakonec se stejně budeme muset vrátit k poctivému individuálnímu rozlišování - všechny zkratky, které se v tomto v historii použily, nevedly ani trochu k dobrému.

3 8
možnosti
MK

Lidstvo a civilizace přežili proto, že nerozlišovali. Za staletí si díky zkušenostem utvořili lidé celkem jednoduchou, ale fungující formuli a povědomí o těch ostatních a to jim pomohlo přežít.

9 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky