Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vida. Tak děkuji za diskuzi.

A nic vtipnějšího už vás nenapadne?

1 1
možnosti
BT

chcete něco vysvětlovat a máte v tom sám guláš, nomenklaturní komunista je kravinismus, existují i nomenklaturní kádry které nejsou komunisty, např. kardinál Tomášek

dále k StB, estébák je slangové slovo které do sebe zahrnuje jak ty kteří to měli jako zaměstnání tak ty kteří jim donášeli a přitom nebyli zaměstnanci StB, dle mého čistě osobního názoru tak práskač, donašeč, agent je morálně daleko větší špína než ten kdo ho úkoluje ale můj názor je ovlivněn rodinnými zkušenostmi s krysami co práskaly za odměnu či z podobných nízkých pohnutek

Arafata není nutno srovnávat s teroristou Arafat byl terorista jenže stejně jak oni vámi jmenovaní reformí komunisté se změnil a on přešel od ozbrojeného boje k jednání a to že poprvé formuloval to že vznik palestinského státu není vázán na zničení Izraele jinak Nobelovu cenu za mír nedostal samostaně

3 0
možnosti
Foto

Jen nějaké drobné dotazy:

1. Kardinál Tomášek byl nomenklaturní kádr? Čí nomenklaturní kádr?

2. Jásir Arafat byl teroristou - s tím se dá souhlasit.

Ale co M. Albright, která byla strůjkyní humanitárního bombardování Srbska, ve kterém umírali srbští civilisté, byla ničena civilní infrastruktura, jako mosty, komunikace, automobilka, což jsou učebnicové příklady terorismu.

Jak se k M. Albright a vedení NATO postavit v tomto případě, kdy páchali zločiny ještě horší než Arafat?

1 7
možnosti
Foto

Zas takovej vliv nemám Hermánku, ale když lidi jako vy, prokazatelně nejen evidovaní - a nikoliv jako zájmová osoba, ale spolupracující - jako informátor, dokonce s krycím jménem nadávají někomu, například Havlovi - dělá se mi šoufl, a když sprostě urážíte diskutérky, když je posíláte kamsi, tak se pak nedivte - máte jen to, co si na "beton" zasloužíte. A že si neustále nabíháte na vidle, že máte hroší kůži - to je taky jen vaše kolo. Dobře vám tak, říká se, každému co jeho jest - a vaše je tato ostuda, tato nálepka - jste komouš se vším všudy, jste bolševik myšlením a byl jste spolupracovníkem StB. Tečka - měl by jste občas mlčet, a spíše zpytovat svědomí, než urážet slušné lidi, či dokonce si otírat tu vaši nevymáchanou tlamu a Havla a o lidi, kterým nesaháte ani po kotníky. RvStyďte se. A jen maličkost - odpuštění si zaslouží pouze lidé, kteří zpytují svědomí, přiznají vinu a snaží se změnit. A to vy každopádně nejste, vám stejně jako i jiným, jen roste hřebínek, s rostoucí nenávistí a rozdělením národa, ke kterému bohužel přispívá i prezident Zeman - blbá nálada nejen že neskončila, z hradu je dnes a denně vehementně podporována. :-/!!

21 1
možnosti
Foto

Estébák není nadávka. Je to pouze konstatování určitého zařazení. Nic víc.

8 1
možnosti
Foto

Co Vy všechno nevíte?

0 0
možnosti
SB

Ono je dost relativní i třeba slovo "rusofil". Já jsem ten poslední, kdo by Rusko měl rád. Dokonce se přiznám, že se někdy škodolibě raduji i z věcí, z kterých bych se radovat neměl, pokud dopadnou na Rusko. Ani to nemohu nahlas říkat nebo psát, protože to zachází opravdu až tak daleko, že ta ostuda, která by za to na mne dopadla, by byla oprávněná.

Přesto jsem za rusofila mnohdy označován jenom proto, že jsem dost ostrý kritik EU. Ani trochu se mi nelíbí bruselský byrokratický aparát, považuji za naprosto hloupé vyhazovat peníze za biopaliva a dostávat za to dotace, snažit se za každou cenu integrovat někoho, kdo v Evropě žije již několik stovek let a ještě se neintegroval, a především považuji za zhoubu Evropy to masové přistěhovalectví z afrických a asijských zemí.

Pro některé lidi však je pojem "kritik EU" totéž co rusofil.

Přitom pravý opak je pravdou. Aby se Evropa ruské agresivitě ubránila, potřebuje k tomu zdroje. Armády i tajné služby spolykají hodně finančních prostředků. Evropa, která ty finanční prostředky vyhazuje za výše uvedené hlouposti, se nemůže Rusku ubránit. Když mě zvedají ze židle ty bruselské nesmysly, je jedním z důvodů právě to, že tohle Evropu oslabuje celkově, a když ji to oslabuje celkově, tak ji to oslabuje i před Ruskem.

Přesto jsem byl již několikrát za rusofila označen. Avšak i nadále budu tvrdit, že si nedovedu představit, že by se Putin bál našich žlutě kvetoucích polí s biopalivy nebo naší fotovoltaiky a už vůbec se nebojí, že by Evropu před Ruskem bránili přistěhovalci.

3 3
možnosti
Foto

citace Vašich slov mluví o Vašem nabobtnalém stylu za vše: Za mých mladých let jsme nebyli tak blbí jako je dnešní mládež a nejen ta...Merkel žvaní...:-/

No,víte, vůbec mi po přečtení připadá, že toho víte nějak podezřele mnoho.

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JP

Ukázka naprosto chybějící sebereflexe .

8 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.