Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

reklama je buď dobrá, nebo špatná.

Ale vést o ní polemiku jenom proto, že se někomu nelíbí, považuji za zbytečné.

0 0
možnosti
Foto

sypu si popel na hlavu, to patřilo do jiné diskuze.

1 0
možnosti
Foto

Pane Kindl, děkuji Vám za váš blog. Tyto svinstva je potřeba neustále připomínat. Prosím, mohl byste napsat zdroje, je možné, že ne všechno jsem četl, rád si doplním informace. Samozřejmě karma.

15 0
možnosti
Foto

J41i75ř40í 58K18i10n87d55l

22. 12. 2015 15:53

Pane Radovane, čerpal jsem to z knihy, kterou jsem si půjčil v knihovně. V té knize je toho daleko víc hrůz než jsem napsal. Knihu naspala osoba, která se zabývala pátráním po osobách z USA. Já si do počítače naspal jméno autora a jméno knihy. Teď jsem vám chtěl vyhovět a zjistil jsem, že v počítači mám uvedeno Pramen : a dál nic. Já nevím jak jsem to dokázal, ale je to jméno knihy a toho, kdo to napsal umazal. Vím, že je to ještě někde v zápisníku,ale je to neuvěřitelné, já jej nemohu najít. Slibuji, že někdy po svátcích půjdu do knihovny a zjistím jméno té knihy. Pokud budete mít zájem sdělím vám ji. Já dost čtu a pamatovat si jména knih to je můj problém.

7 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 14,77
  • Průměrná čtenost 1577x
Jsem absolvent střední školy, který se zajímá o historii. Čtu knihy zajímající se zejména historií, které píší historici. Zejména mě zajímá historie Židů.

Seznam rubrik