Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Pane Janota, na Váše mínus zareauji tady a trochu to otočím ... stále tady tvrdíte kolik těch "příjmám" je, pomalu už budete mít svou vlastní hymnu "Až nás půjdou miliony", co když je vše jinak? Co kdy já budu mít spíš strach z toho, že jako nesluničkáří mi nepomůžete vy? Je vás tolik ... když se podívám na nedávno zde uvedené video jak na silnici objíždějí auta ležícího chodce ... co když v těch autech seděli zrovna sluníčkáři a říkali si "to je určitě konvičkovec, okamurovec, bartošovec i jiný ovec, jedeme dál" Hmmm? A co fčil s tím, co?

PS: Pane Janota, abych byl upřímný, mi je nějaké IVČRN ukradené, nechápu je, stejně jako nechápu Vás ... republika se nedokáže postarat o vlastní lidi, zdravotnický personál utíká pracovat do zahraničí, záchranné složky škemrají o nové a lepší vybavení, ti co se starají o postižené lidi pomalu chodí bez výplat domů, Jedličkárna musela škemrat u sponzorů o nový autobus aby mohla vozit děti na výlety a podobně ... a tak bych mohl pokračovat do nekonečna ... co se nejdříve postarat o vlastní lidi a pak si tady vy sluničkáři a konvičkookamurovci poměřujte své pindíky ... dejme nejdříve peníze tam, kde jsou vážně potřeba a né aby naši lidi strádali a jiní si žili na jejich úkor, myslím, že těch kteří náš systém zneužívají je tady víc než dost. Nemyslíte?

7 2
možnosti
JR

J24a13r25a 92R84a63n93k

22. 12. 2015 2:52

Pane Vaclavku, neznam stat, kde by nebyli bezdomovci, tady je to temer in, vetsinou to neni proto, ze by o vse prisli, ale alkohol a drogy jsou casto duvodem, pak mentalni choroby s nimiz by meli byt nekde v leceni, ale vetsinou neberou ani medikamenty. Tady stejne dostanou podporu, jenze ji rychle spotrebuji, vsude dostanou jidlo zdarma. Kostely davaji teple snidane a odedy a vecere tez (nekteri si pro ne prijedou autem). Presto zde nikdo stale nenariká.....

1 1
možnosti
ZH

Ano, člověk ve skutečné nouzi má jistě pomoc dostat. Podobně, jako ji dostal ten zmlácený žid od samaritána. Ale člověk, který nouzi jen předstírá, potřebuje leda nakopat...

10 3
možnosti

Ono i příliš dobra škodí. Z nevinného roztomilého děťátka vychováte rozmazleného spratka, i dobrou čokoládou, pokud je jí příliš, si zkazíte žaludek, a to nebudu raději mluvit o dobrém pití. Daly by se najít i další a mnohem lepší příklady.

6 3
možnosti
MK

Jó dělejte si humanismus dle vašich představ, ale prosím za své, v souladu se zákony této země a ne na úkor druhých. Jó a až to s váma na ulici sekne, tak pokud budete "uprchlík" či sociálně vyloučený, tak tu pomoc, aniž byste měl uhrazeno zdravotní pojištění, tak ji od těch v úvodu jmenovaných určitě dostanete. Pokud jste běžný občan, pro mediálně nevýznamný tak se pomoci od těchto lidí nebude tak žhavá. Spíše vám pomohou vaši oponenti tzv. extrémisti;-O

6 4
možnosti
MK

RvRvRv No toto je super blábol, to se hned tak nevidí. Člověče, Vy neposloucháte rádio, nečtete atd., Vás může vyléčit jen muslimské násilí v rodině - řečnické konstatování, nepřeji to ani úhlavnímu nepříteli, natož jen hodně pomýlenému.

Např. okazuji (abych to nemusel zde znova opisovat) na můj poslední článek; odkaz není samoúčelný, ve stejném duchu se už vyjadřují němečtí politici - přísnější kontrolu syrských uprchlíků.

U Vaší chvály neziskovek jedna chvála chybí; a to dost podstatná: všichni občané daně platící se na těch státních stamiliónech pro Vámi vynášené do nebes PODÍLEJÍ !!! Lze tedy konstatovat, že při rozdělování chvály Vám objektivita poněkud schází!!

9 8
možnosti
VP

Můj ty smutku ... a když to s Vámi venku sekne, budete se ptát kdo Vám tu pomoc poskytl nebo zavolal? A co když to bude zrovna ten "zloduch"? To na něj zavoláte "odstup satanáší"? Nebo si fakt myslíte že všichni ti lékaři a záchranáři jsou stejného "vyznání" jako Vy? Co chcete lidem tady namluvit. Že už od školky budou mít děti místo mrkviček a domečků sluníčko nebo přeškrtnutou mešitu? Že ten kdo s Vámi nesouhlasí, je prostě póvl který Vám nezavolá ani tu sanitku? Máte zajímavý názor na lidi ... takový neotřelý, nesouhlasíš s příjmáním uprchlíků, jsi můj potencionální vrah, páč mi neposkytneš pomoc když jí budu potřebovat ...

9 2
možnosti
JR

J57a66r67a 70R78a47n98k

21. 12. 2015 23:21

Moje lekarka ze Syrie, prisla s rodinou v 80. letech, v dobe, kdy vezeni byla plna diky coup stareho Assada a pres 60.000 Syranu tehdy prislo behem nekolika let do Kanady. Bohuzel se prestehovala, byla vynikajici a vypadala jako kazdy z nas.:-)

4 2
možnosti
PM

P94a19v28e40l 88M33a41c93h

21. 12. 2015 22:39

Vazeny pane autore. Pomoci ano, ale ne za cenu toho, ze v budoucnosti budou zivoty lidi v zemi ohrozene ci ztracene. Mel byste se vice zajimat o tento problem a trochu studovat cile islamu a islamistu. Samozrejme ze ne vsichni muslimove tyto plany podporuji, ale tech, kteri rozsireni islamskeho zakona v zemich kde ziji je obrovske mnozstvi. Podle mnohych agentur venujicich se verejnemu mineni chce az nekolik stovek milionu muslimu zakon saria v zemich kde ziji. Bohuzel asi pisete o necem o cem vite velice malo.

6 3
možnosti
Foto

O právu šária toho vím dost. A jak tak čtu váš příspěvek určitě toho vím více než vy. Ale to je způsobeno zdrojem informací. Co se islámu týká, není příliš dobré spojovat jej s islamismem. Je to dost kontraproduktivní. Doporučuji zejména nastudovat simorální zásady islámu. Než začněte hovořit o cílech islámu.

1 7
možnosti
JB

Jsem daňový poplatník ,vlastenec který miluje svou rodinu a svou vlast kterou by rád zachoval pro svoje děti,takže z dnešního pohledu xenofob,rasista a nácek,ale i přesto vám přeju klidné prožití vánoc...možná posledních díky vám a spol....Rv

8 3
možnosti
Foto

Nic proti lidem, kteří milují svou rodinu a svou vlast. Jen dávám přednost lidem, kteří milují i jiné rodiny a jiné vlasti. Když sečlověk chová, vyjadřuje a účastní aktivit xenofobů, rasistů a nácků nemůže se divit, že je tak označován. Nejspíše to bude proto, že je xenofob, rasista a nácek.

3 3
možnosti
LC

Pokud ty sluníčkáři dělají svoji bohulibou práci za peníze daňových poplatníků, pak nemusíte mít při opouštění svého bytu obavy. Všichni kolem vás jsou sluníčkáři, solidaritou prodchnutí občané.

6 2
možnosti
EP

E22v69ž29e92n 52P63o85l38á22k

21. 12. 2015 23:05

Na tohle on odpovědět nedovede, jen mínusovat.

3 1
možnosti
JS

Autore, až budete mít doma jednoho bezdomovce, tak vám začnu věřit. Jinak jsou to obvyklé kecy v kleci. ;-D

8 5
možnosti
Foto

Děkuji. Věděl jsem, že jsem na něco zapomněl. Mezi důvody průměrného českého tmáře a zlosera proč napomáhat jsem zapomněl uvést oblíbený důvod, když je vám ho tak líto, proč si ho nevezmete domů. Dobrý důvod se vždycky hodí.

3 6
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.