Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Jak můžete tvrdit, že jsou nemoudrá pouze proto, že s nimi nesouhlasíte. To co uvádíte, tak má paní Filipovská pravdu.

1. Pan Ovčáček skutečně inteligencí neoplývá. Ani nedostudoval žurnalistiku, neboť dostal nabídku "která se neodmítá", tj.redaktora Haló novin. A to skutečně svědčí o něčem.

2. Bašár Asád je diktátor, který funkci zdědil po svém otci a má na svědomí mnoho lidských životů bombardovaním oblastí jedovatými látkami.

3. Že se Rusku nedá věřit, to tvrdil již Karel Havlíček Borovský po návratu z Rusi v polovině 19. století.

23 5
možnosti
BM

Pane Petříku a Nováku. Byl Ovčáček redaktorem Haló novin? Byl. Je Asád diktátor? Je. A K.H.Borovský skutečně ztratil iluze o Rusku. To jsou fakta...

Místo minusování mi to vyvraťte...

17 1
možnosti
MK

Ten výrok Pavlíny Filipovské jsem dosud neznal. Jsem vděčný za to, že jste mě s ním seznámila. Myslím si totéž a lépe bych to sám vyjádřit nedokázal.

16 4
možnosti
TH

Jeji kritika vcelku sedi. Ma k tomu duvody. A mame taky svobodu slova.

14 3
možnosti
MV

Svoboda slova ale neznamena na druhe kydat svinstva,ze?:)

4 1
možnosti
JP

J57a89n 68P22a91v63l72í66k

15. 12. 2015 16:12

Neměla byste urážet blízké paní F. podsouváním veřejnosti, že by se snad mohli propůjčit k tak pitomému jednání, které jim doporučujete.

10 1
možnosti
PB

..... tak vod paní Filipovské znám enem "Včera neděla byla",- ..... nóóó, a potem už vlastně NIC !,- tak bych ju nechal vykecat, nééé V?!

7 0
možnosti
JL

Máte to vobšlehnuté z Anny proletářky. ;-D

16 4
možnosti
Foto

Velmi primitivní výrok pane Leinere. Jak souvisí Anna proletářka s mým textem k paní Filipovské? Ale opravdu konkrétně citujte moje věty a slova a udělejte rozbor. Pokud to nedokážete, pomohu vám. Nemyslete tolik na svou vlastní minulost, žijte jen a jen přítomností. Nevidím důvod proč se zabývat starými myšlenkami z minulosti, které vám z nějakého, mně nepochopitelného důvodu, uvízly v hlavě a stále je máte v podvědomí. Proto se mi váš štěk jeví zde v diskuzi dost hloupý a dost mimo mísu.

0 3
možnosti
JC

Děti slavných to mívají velmi těžké. Ne vždy to unesou. Zvlášť když jejich vlastní profesní karieru nastartovali jejich rodiče a oni jejich velikosti nedosáhli.

11 4
možnosti
VS

No, vono to je paní naozaj těžký, když prezident tak často mluví jako dlaždič[>-]

11 7
možnosti
SN

:-).....Mně dojala až k pláči, tato věta : " A čeho lituji? Že se odsunul můj milovaný Karel Schwarzenberg do politického důchodu. On mi rozhodně bude velmi chybět, protože to je podle mě šlechtic ducha. No a jestli má majetky a titul? Podle mě je knížetem morálky... !!!! " Já také tuto noc probrečím žalem nad ztrátou rytíře ducha....."knížete" Schvarncerberga ! R^VR^

12 10
možnosti
VR

Poplakej si dědečku, prý to není zdravé, potlačovat emoce...:-):-)

13 7
možnosti
BT

doufám že sama o sobě nechcete říci že jste moudrá

18 6
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy