Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KARMA.

Líbí se co píšete, čím dál víc.

Jsem potěšen, že používáte ověřitelná fakta a nevymýšlíte si. Toho dokladem je i to, že NIKDO z vašich odpůrců a oponentů nedokázal NIC z obsahu této řady vyvrátit.  A tak se snaží relativizovat (jinak a jindy možná, ale takhle ne), ti těžkopádnější pak míří na vás a nebo píší nesouvislé nesmysly. Oni by totiž NIKDY tyto vaše texty nepřijali. Nikdy. Ne proto, že by nebyly pravdivé, to je ani nezajímá, ale proto, že zveřejňujete negativní skutečnosti o Zemanovi a jeho okolí a to se jim nehodí do krámu. Ani teď ani jindy.

11 0
možnosti
VM

V89l22a56d45a 47M34u23s41i29l

11. 12. 2015 10:42

No jo. Tady v  diskuzi  zazniva   ze  v  touze púo  moci....atd...

  Ovsem  ja  jsem  slysel  expresidenta  Vaclava  Havla....Ono  Vvas strasi nezamestnanosti, ale nebojte se..

1 0
možnosti
MD

Kdybyste s tim prisel jindy, pod jinym nazvem, i pristup trochu pozmenil, by z toho 'necouhalo', pak mozna. Ale takto jen..

mezi kamarady a prateli ruzneho ucelu to tak uz chodi, ze spolu promluvi, sklenky vypiji. A pak i nekdo mirne zakolisa. Kdyz vsak zustane clovek sam, zustane mu jen pero, spatne skryvana zast a hodiny na stene ztichleho pokoje, je neco spatne.

1 1
možnosti
PK

P27a19v77e54l 90K53u52l36a

10. 12. 2015 13:37

"Kdybyste s tim prisel jindy, pod jinym nazvem, i pristup trochu pozmenil, by z toho 'necouhalo',.......A BYLO TO O HAVLOVI........pak určitě ;-D

2 2
možnosti
JV

J15i32r12i 32V42r59a46b70e37c

10. 12. 2015 12:35

Co dostanete, když zkřížíte Miloše Zemana a Babišovy peníze? Donalda Trumpa. !

4 2
možnosti
Foto

Donald Trump je snad jediný z amerických kandidátů na prezidenta, který si ještě zachoval zdravý rozum.

0 0
možnosti
SN

:-)....Milý autore, časy se mění a lidé s nimi ! Ještě vzpomeňte jeho babičku, která fandila Franz JOsefovi !  Na presidenta nemáte, i když vypočítáte všechny jeho hříchy do pátého kolena. Buďte tak laskav, a jmenujte jeho lepšího zástupce !  RvRvRv

3 7
možnosti
JV

J18i48r22i 63V39r24a88b78e41c

10. 12. 2015 12:38

I Hurvinek by byl lepsi.

10 2
možnosti
VS

Bohužel vás musím zklamat. Nikdy taková strana nebyla. Pouze z důvodu většího množství republikánských stran se jedné říkalo: sládkovci. Oficiálně žádný takový název neexistoval.

2 0
možnosti
MS

A měli tento složitý název:

Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa (SPR-RSČ)

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že u nás (tedy v ČR) existovala (nebo možná ještě existuje) i strana Republikáni Miroslava Sládka, není Zemanovo příjmení v názvu strany zas až takové světové unikum, jak z něj děláte.

1 3
možnosti
SB

A také poté, co bývalý primátor Prahy Jan Kasl prohlásil, že ODS je zkorumpovaná, a odešel z ní, založil stranu Demokraté Jana Kasla.

Mimochodem: Kasl je přímo prototypem takových politiků, kterým vžd budu věřit ještě méně než jiným politikům. Asi tak dvanáct let byl v ODS, nechal se tam zvolit do vysoké funkce (primátor Prahy je v podstatě na úrovni ministra), a najednou ze dne na den tu stranu označí za bandu lumpů a on že je čistý jako slovo Boží. I kdyby osobně čistý byl, tak ať mi neříká, že o lumpárnách v ODS nevěděl tehdy, když se za tu stranu nechával zvolit do křesla primátora. Prostě bylo před volbami, on věděl, že jeho pozice v rámci ODS je slabá, a tak si myslel, že změna dresu mu pomůže zůstat nahoře. Ale že by po dvanácti letech najednou začal být tak úzkostlivý, že mu zčistajasna vadilo to, co předtím jako vrcholný politik musel vidět denně, aniž by kvůli tomu podával demisi, to ať říká někomu naivnějšímu, než jsem já.

Ale tento příspěvek je na téma "politické strany, v jejichž názvu je jméno politika". Tak dodávám, že ještě existovala strana Demokraté Jana Kasla.

0 0
možnosti