Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Káji, to je parádní pohlazeníčko dušičky V

2 0
možnosti
Foto

Dášo děkuju moc, teď nějak nestíhám, ale psaní mě moc baví, hlavně to vzpomínkové V

0 0
možnosti
JS

Paní Slezáková, proč nepíšete častěji? Vaše blogy mně vždy pohladí po duši. Karma. R^R^R^

7 0
možnosti
Foto

První co si přečtu po ránu - Váš komentář a hned se mi chce zpívat ,,den je krásný, den je krásný." Jirko strašně moc děkuju za super komentář a taky za karmu. Já jsem dřív psala častěji, ale pak jsem začala chodit do práce - hlídám děti a řeknu Vám, že jsem večer tak vyřízená, že sednu k nějakému filmu a jsem ráda že jsem ráda ;-D Takže mi na psaní zbývají víkendy, což občas někam jedeme, no znáte to. Ale hlavně jsem poslední měsíc připravovala mé první ,,dítě,,;-) Do blogu to prý psát nemůžu, ale sem snad jo. Zítra jde moje první kniha do tiskárny, takže mám ooooobovskou radost a moje mamka s tátou doufám taky V Krásnou neděli Jirko a ještě jednou díky!

3 0
možnosti

Kájo, tak snad mi tě přinesl ten Mikuláš! :-) Je to dva dny, co jsem vzpomněla, kde ses ztratila. Zdá se, že se máš dobře a to je fajn. Užívej si advent, a zase si trochu zavzpomínej - moc hezky se to čte.V:-)

3 0
možnosti
Foto

Maruško ahooj, jak se máš holka moje zlatá? Ja se ztratila, protože mi za týden vyjde kniha, tak jsem měla kvapika ;-) Jinak vše při starém dobrém, takže si nestěžuju ;-) A jak ty? Koukáš na Hradčany?:-)

1 0
možnosti
PU

P20e60t86r 11U50h36e87r

6. 12. 2015 5:56

Ahoj Káji, krásně popsané svátky. U nás, díky Bohu, čerti pořád chodí a na ty prcky to zatím funguje :-) Včera to ten náš menší musel absolvovat třikrát, takže teď stačí říct čert a je hodnej :-D

3 0
možnosti
Foto

Péto děkuju :-) To máš kliku, že u vás chodí, tady by to fakt čerta chtělo ;-D Ten pětiletej, co ho hlídám, tak to je fakt síla. Vždycky si říkám, jak je to možné, že já bejvala parchant, ale tohle bych si nedovolila ani omylem. Jo jiná doba ;-)

1 0
možnosti
Foto

:-) děkuju, nějak se mi po tom Mikuláši tady v Itálii zastesklo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!