Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Obojí je špatně. Ta otázka je zbytečná a na obojí jsou jiné trestní sazby. Každý extremismus je špatný.

8 2
možnosti
LB

Ked môžu mohamedi hlásať, že zabíjanie neveriacich je dovolené, tak ja vyhlasujem, že zabíjanie moslimov je prospešné a nevyhnutné, hlavne ked sa cpú do iných krajín !

14 3
možnosti
RC

a pujdete bojovat proti ISIL, nebo mate jen reci jako pan Konvicka?

3 4
možnosti
TJ

Je potěšující, že i po osobních sporech, které jste spolu měli, jste ochoten a schopen hodnotit situaci nezaujatě. Ono nakonec stejně nezbyde, než táhnout za jeden provaz. Kromě těch špatných možností samozřejmě.

Osobně se domnívám, že se Konvička snaží udělat dobrou a nezbytnou věc. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. On dělá hodně a už dlouho, takže toho logicky taky dost zkazil. Jenže je otázka, jestli to šlo dělat jinak. A zda je možné při všem to okopávání kotníků občas nepřestřelit. Nicméně vždy to bylo jen slovně, nevím že by někoho napadl nebo ohrožoval. Z poklidu a závětří se to strašně dobře kritizuje, osobně mu také vytýkám mnohé, ale neměnil bych s ním ani za nic a respekt si zaslouží.

22 1
možnosti
MK

Ale přesně o tom to je. Moje ,jak říkáte osobní spory, nebudu přeci vztahovat do celospolečenské debaty. Ano, mám k němu výhrady, vadí mi co si myslí o křesťanech, ale tím to končí. 

Respekt si zaslouží za to, že jde s kůží na trh. Despekt za to, že občas mluví a pak přemýšlí. A pro mě jako křesťana je nepřijatelný i v dalších ohledech, ale pane bože.........Dejme mu slovo! Buď se znemožní anebo získá,bez ohledu na to, co si o něm kde kdo myslí, bez ohledu na to, co si myslí moje maličkost

11 0
možnosti
VC

No to je přece jasné že konvičkova slova. To jste neslyšeli Dienstbiera a Šabatovou

3 0
možnosti
RT

Plný souhlas s autorem.R^R^R^

10 0
možnosti
PT

P51e13t50r 39T11o69m61e31k

26. 11. 2015 17:47

Jak může být stíhán Konvička ať řekl co řekl, když není stíhaná Merkelová.

14 1
možnosti
RC

Merkel neni obcan CR. A pokud se nepletu, v CR neni mozne stihat ciziho statniho prislusnika na zaklade jeho cinnost/slov na cizim uzemi. Ale Americane to umi. Tak to muzete zkusit u nich.

2 2
možnosti
SN

:-)....Jasně a srozumitelně popsáno !  Valí se na nás hordy primitivů,(Syřany vyjímám), kteří jdou jen za lepším živobytím. V té nezměrné mase lidí jsou samozřejmě radikálové, kteří o sobě dobře vědí !  Spojení a domluva nemohla být nikdy jednodušší .  Moderní telefony, fb, to všechno jim hraje do ruky. Ti jednodušší, kteří je vítají se budou jednou divit! Bohužel..... my se také svezeme s nimi !  Za článek : R^R^R^

29 1
možnosti
Foto

P77e26t25r 35H12a38n31n87i90g

26. 11. 2015 17:23

Velmi nepříjemné je to, že se stíhá za slova. To jsme zažívali před časem mnoho let. Stíhat by se mělo za činy. A myslím si, že Konvička, co se činů týká nic tak nezákonného neučinil. Mimochodem takovou skvělou reklamu, jakou mu udělal státní systém by si BPI ani z části nemohl zaplatit. Tak trochu mi to připadá jako Rakousko Uhersko těsně před kolapsem. Samozřejmě s mnohými Konvičkovými vyjádřeními nemohu souhlasit, ale s vybudováním obžaloby za slovní, notabene politický projev, už vůbec ne.

38 1
možnosti
RC

Rika Vam neco trestny cin pomluvy? To je take "jen" pouziti slov.

A v souteznim pravu je dokonce nelegalni zverejnovani i pravdy o konkurenci (pokud se to nezmenilo).

2 9
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky