Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putin v ruské televizi řekl, že Su-24 v Sýrii byl "jako součást našeho boje proti terorismu. Ale dnešní ztráta je bodnutí do zad od kompliců teroristů." To jsou i na zuřivého skrčka z Kremlu docela silná slova, protože nazvat Turecko komplicem teroristů není zrovna diplomatické vyjádření. Zejména když je Turecko druhým největším odběratelem ruského plynu a Rusko teď potřebuje prodávat co nejvíce surovin, protože ropy se mužik nenají.:-)

15 13
možnosti
Foto

To sou ale moudra. Kam na to Luboši chodíš? Do Anonymních?

6 4
možnosti
LC

Tohle dílo ani nebudu komentovat, zbytečné, ale zeptám se vás, pane Procházko. Už jste si naplánoval tu poznávačku, co jsem vám ordinoval v září, v rerakci na to jak jste vyanalyzoval, že uprchlíci Evropu změní lépe než si myslíme, jak Evropa vyjde z té imigrantské šlamastiky posílena.

6 1
možnosti
Foto

Když vniknuli cikáni na cizí zahradu s cílem krást, tak soudy odsoudili majitele za to, že jednoho zastřelil. U letadla, které snad ani v Turecku nebylo, se to smí?

2 4
možnosti
SS

Nastesti v Turecku neplati vase zakony a rozhodnuti vasich soudu.

4 0
možnosti
EP

Pane Procházko prosím nepište co si myslíte a ještě lépe nepište raději vůvec nic. Vaše charakteristika, kterou jste se pyšně sám charakterizoval  obsahuje vaše studijní úspěchy, když uvádí co jste všecno "vystudoval".

Váš blog  také potvrzuje, že jste politolog sociolog, prognostik a hlavně žvanil. Daleko horší je ovšem to, že příliš odkopáváte skutečnost a potvrzujete, že dnes je mnoho vzdělanců, kteří rozum nepobrali a i kdyby vystudovali ještě více škol, tak jsou nedotčeni. Netrapte se. Marnost nad marnost a zase jen marnost. A myslím to upřímně. Kde nic není ani čert nebere.

30 9
možnosti
MP

Nikdo Vás nenutí číst mé blogy, ale je hezké, že jste tak dlouze vypsal, jak se Vám nelíbí ;-)

4 5
možnosti
MK

p.Procházko,plusovat a mínusovat v diskusi pod vlastním článkem....dost ubohé.

6 1
možnosti
MP

Něco stojí za komentář, něco za plus nebo minus. Uniká mi, co je na tom špatného;-)

2 5
možnosti
PM

P75a88v87e62l 18M38a61t43a91s

24. 11. 2015 21:22

O budoucnosti Sýrie by neměl rozhodovat ani Západ ani Rusko, ale Sýrie sama, ne? 8-o8-o8-o

Nebo snad není suverénním státem?

14 0
možnosti
RH
LS

L81i75b62o49r 58S65y53n39e15k

24. 11. 2015 21:19

Mluvíte, jako Turecký vojenský analytik, nebo minimálně, jako Alibaba a 40 loupežníků, který rozhodl o tom, že dost bylo ruských letadel u hranic Turecka. Dolů s nimi. Ale jste obdivovatel Kalouska a podobných stvoření, tak co se divím.

22 9
možnosti
VM

Jenže letadlo sestřelili Turci,což není věrohodný člen NATO,pokud je Vám milejší stát,který nedostatečně bojuje proti ISIL než stát,který s islamisty bojuje,netvrdím,že bez chyb,tak buďte zdrávi.Asi Vám uniká,že Evropa chce s Ruskem spolupracovat v boji proti islamistům.O Turecku by se dalo pochybovat.Navíc,nikdo z nás neví,kde to letadlo v ten moment bylo.

A pokud chcete vyzývat k sestřelování ruských letadel v době války s islamisty,když Rusko je spojenec Západu,tak se mějte.

18 6
možnosti
Foto

J94i82ř61í 62K33i92n23d35l

24. 11. 2015 21:14

Rusko bojuje proti islamistů, tak to mě se rozesmál.;-D Aby státy bojovaly spolu s Ruskem proti ISIL, musí Rusko splnit jednu malinkatou věc a to přestat okatě podporovat Asada.

10 15
možnosti
MK

Chtěl bych mít Vaši jistotu,ale prozatimní praxe je poněkud jiná.

Vy chcete vojensky či jakkoli nastolovat v Sýrii zřízení,či vládce?V tom případě se nelišíte od USA,které jsou příčinou těchto konfliktů se svým pojetím vývozu demokracie.Ta je totiž pro tyto státy...Sýrie a spol nikdy nekončící válkou.Dokud je v těchto státech nějaká...jakákoli pevná ruka,mají svých starostí dost.V momentě,kdy jim do toho začnou amíci kecat...je válka,emigrace,trorismus.Tohle,jsou fakta...

7 3
možnosti
VM

Jistě,ale zdejší multikulti levičáci to nepochopí,to jsou novodobí bolševici,i když jsou proti Rusku,kolébce bolševismu,jenže oni nevědí,že EU je daleko bolševičtější než Putinovo Rusko.

6 4
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007