Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J46i80t87k67a 91T83v82r22d66á

22. 11. 2015 14:36

Dokud bouchaly bomby v Egyptě ,v Evropě se nanejvýš omezily lety do těchto oblastí,pár lidí zrušilo dovolenou.Brusel se zabýval velmi důležitými záležitostmi jako bylo označení rumu v Čechách,nebo správném tvaru banánů.Nikoho nenapadlo ,že to nezůstane jen kdesi i Středozemního moře.Když začali první "uprchlíci" přistávat a hlavně dělat bordel v Řecku či Itálii,ještě stále to bylo dost daleko.Paříž už je dostatečně blízko,aby se tím někdo začal zabývat.Obávám se,že už je pozdě.Teď už to není o tom,že sem přiletí pár fanatiků letadlem,už tu dávno bydlí.Rv

20 0
možnosti
SK

Prave pronesl v debate mistr Stropnicky...Nesmi se moc poslouchat tajne sluzby-protoze jsou nositele spatnych zprav......To je opravdu ministr zraly pro chochlouska :-)

28 1
možnosti
MV

Je doporucovan na misto prezidenta:)

4 0
možnosti
SK

Prave pronesl v debate mistr Stropnicky...Nesmi se moc poslouchat tajne sluzby-protoze jsou nositele spatnych zprav......To je oprvdu ministr zraly pro chochlouska :-)

4 1
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem Vám mohl dát KARMU! R^

10 0
možnosti
JS

Nejsmutnější je, že už přes padesát let přijímají evropské země muslimy. V žádném případě to není kvůli lidským právům, ale hlavně kvůli levné pracovní síle. V Německu, Británii, Francii určitě. Práci, kterou by místní obyvatel za nízkou mzdu nedělal Nyní druhé a třetí generace muslimů páchají teroristické činy. Kvůli krátkozrakosti politických vůdců budou omezovány svobody původních obyvatel Evropy. Svobody zajít si na rockový koncert, svobody zajít si na fotbalové utkání, svobody dopravit se, kam člověk chce. Místo striktního zákazu přijímání uprchlíku, přijímáme dále. Pánbůh s Evropou. ;-€;-€;-€

32 1
možnosti
RS

Pane Svoboda. Ja jsem v Nemecku pracoval. V Singenu. O specielne nizkych mzdach pro muslimy jsem neslysel. Ty by ani odbory nedovolily. Problem muslimu je, ze jsou nevzdelani a tak zastavaji mene kvalifikovanou praci.Jejich spatne vysledky zacinaji uz ve skole. To je statisticky dokazano. O tom uz psal Theo Sarrazin. Vypujcte nebo kupte si jeho knihy. Potom nebudete rozsirovat desinformace.

8 2
možnosti
NM

---lepší už to nebude jste napsal a proč?? když si vezmete kdo je kooptován do Bruselu a za jaké zásluhy;-O;-O tak od těchto lidí nečekejte NIC!

10 0
možnosti
VC

Kdo způsobil, že sám náčelník vydává špatné rozkazy pane Sobotko?

2 0
možnosti
PV

Upřímně, bydlím na vesnici, tak nemám strach ani tak z těch pomatených vousáčů, ale z našich elit. V Paříži ještě nepochovali mrtvé a nám vyhrožuje vlastní ministr spravedlnosti! Tak to mě fakt děsí, naplňují se slova B. Kurase, který tohle zažíval léta v Británii. Demokracie jde do kopru.

57 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články