Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vážená redakce, dělejte, jak rozumíte nebo musíte. Není v ničích silách číst všechny blogy, takže člověk si nutně musí vybírat. Každý ví, že blogy nepíší profesionálové, a podle toho s předloženým materiálem zacházejí. Podstatné je, jestli je otevřena diskuze či ne. Tam se totiž může vykrystalizovat, zda blog je snůška blábolů nebo zda je tam pravda či aspoň její jádro. Právě ta diskuze to jistí. Jistá pravidla tady přece již byla a nějak se to dalo ukočírovat. Myslím, že to bylo vyhovující řešení, člověk měl pocit, že svoboda slova není nijak omezována. Navíc jste při změně vzhledu serveru volbu "blog" upozadili na vedlejší lištu.

Když vidím, jakým směrem se již rozběhla diskuze pod tímto vaším oznámením, tak mám dost smíšené pocity. Nemyslím so ale, že by tím úroveň blogosféry šla směrem nahoru, to opravdu ne.

11 0
možnosti
VK

Mno nevím, ale odzdrojovat svá tvrzení by snad až takový problém být neměl. Kouknu na zdroje a vím, že to nemusím číst.

1 0
možnosti
OP

EU nařídila, idnes sklapl kramfleky. Kdyby takový kodex dodržovali také profesionální žurnalisté a jejich přečasté blafy někdo rovnou házel do koše, neměli by blogeři tolik negativních vzorů.

Doufám, že administrátoři mají alespoň základní povědomí o tom, že politická korektnost je sešup do pekel

10 4
možnosti
VK

Copak Olgo? Cítíte se ohrožená?

4 2
možnosti
JM

Naivně jsem si myslel, že na blogu si přečtu i názory tzv. z druhé strany. Dosud tomu tak i bylo. Jenže Babišovi a spol. se to zřejmě nelíbí.

Podle toho nového kodexu lze vyřadit vše, co neodpovídá jediné svaté pravdě hlásné našimi presstituty.

5 4
možnosti

...spousta žumpoidních webů vám tu vaši "pravdu" ráda poskytne...

3 0
možnosti
ZD

psát podle ověřeného zdroje...nyní vysvětlení co je ověřený zdroj...připadá mi to .že se tu bude psát jen podle přání někoho...nu již jsem to zažil...a nbo musí autor přímo k článku zdroje uvádět..nu bude to zajímavé...mě by spíše zajímalo jak k tomuto cezor došel ...protože blog je dle mne snůžka názorů...která má vést k názorové diskusi...k oponentůře ...oboustranné...uvidíme...takže základ...Babiš to je ale zlatý člověk...;-D;-D;-D

4 0
možnosti
VK

To asi neřeší blogy odzdrojované gazeta.ru, sputnik news.....:-/

5 1
možnosti
VS

To, že se někdo odvolává na nějaký zdroj není zárukou, že informace je pravdivá. A kdo určuje, že zdroj je spolehlivý? To budeme u nás také zavádět kádrovací instituce jako v USA např. Southern Poverty Law Center.

9 1
možnosti
VS

Chudák Olšer...

A přitom tímto stylem tvoří všichni kvalitní autoři.

9 0
možnosti
ZH

Není náhodou použití slov "chudák Olšer" a "kvalitní autoři" v jednom příspěvku důvod k pětiletému zabanování?;-D

7 0
možnosti

A jak je možné, že dnes normálně vyšel blog Kašuky, Olšera a Petříka?

12 0
možnosti
SS

Orwell byl vizionar

2 0
možnosti
PV

Zkratka se bude psat tak, jak urci velky cenzor... nicmene uznavam, ze provozovatele tohoto serveru maji pravo trvat na svych pravidkech hry... jen bych poprosil, aby se nam tady neohaneli etikou, proroze tu jaksi v mnoha pripadech nerespektuji ani oni iDnes "profesionalove" ve svych "profesionalnich" clancich...

2 0
možnosti
Foto

J38a25k54u78b 42R89o71t93h

1. 12. 2015 17:17

Vy jste mi připomněl otázku jistého občana směrem k mému kolegovi: "Jak můžete být členem etické komise Syndikátu novinářů, když si někteří žurnalisté s etikou vytírají zadel?" Podobně telecí logika.:-/

1 0
možnosti
PH

On by měl být i přísnější kodex pro diskutéry - tam lítají kolikrát horší nesmysly než na blogu.

2 0
možnosti
VV

Mate pravdu, ale porad jsou to ti stejni. A kupodivu jim icka asi nemizi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 16,29
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.