Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

A dobrá je i hláška o zlých a slizkých obyvatelích planety Ne se třemi bradami, kteří uzurpují ty hodné.

Víme, který prezident o sobě prohlásil, že má tři brady a k emigrantům se nestaví zrovna přátelsky.

https://www.youtube.com/watch?v=2oZkQGJvnT8

9 0
možnosti
JV

Toto je prasárna té nejvyšší kategorie! Že jim není hamba! Rv

13 0
možnosti
TD

Odpověď na stížnost zaslanou přímo tvůrcům pořadu:

"Dobrý den pane Dvořáku,

děkujeme za Váš ohlas k vysílání České televize.

Konzultovali jsme Vaši připomínku s tvůrci pořadu "Planeta YÓ" a níže Vám zasíláme vyjádření:

Pořad Planeta YÓ je vyráběn se značným předstihem před vysíláním a díl, na který reagujete, vznikal ke konci května. Není tedy reakcí na současnou vyhrocenou situaci. Skeč o uprchlících z Planety Ne seznamuje malé diváky v nadsázce a nenásilnou formou s hodnotami empatie, solidarity a tolerance, což je podle našeho názoru plně v souladu s posláním a etickým kodexem veřejnoprávní televize.

Věříme, že i přes své výhrady zachováte České televizi přízeň.

S pozdravem

Miroslava Pevná

Manažerka Diváckého centra"

10 0
možnosti
Foto

Nic jiného jsem ani nečekal. Paní Pevná musí mít pevný názor :-)  V podstatě poslední větou se nám směje do tváře a s oprávněním. Ona ví, že s tím nemůžeme nic dělat a tak si to užívá. Ale jednou se jí to multikulti vrátí jako bumerang. ;-)

9 0
možnosti
DZ

Neuvěřitelné. Okamžite posílám stížnost !

6 1
možnosti
JN

J47o15s97e56f 13N40o98v71á76k

11. 9. 2015 10:12

Vtipné ovšem je, že jako hudební podkres tamje Jízda Valkýr od  Wagnera. 

"Valkýry,jezdící do bitev na okřídlených koních, dle Ódinových pokynůřídily boj, střežily válečníky nebo je nechávaly padnout. Majímoc vyvolávat ty, kdo zahynou, a určovat vítězství. V dobách míruobsluhují a rozptylují padlé válečníky ve Valhalle."

Takže to jenom potvrzuje, že ti uprchlíci jedou na planetu Yó do boje. Asi nějaký záškodnický dramaturg vložiltenhle easter egg :-)

15 0
možnosti
MN

Tady je Jízda Valkýr v jiném filmu:

https://youtu.be/TqtehtSB0LI

0 0
možnosti
VN

Mluvíte mi z duše, jak já se u toho rozčilovala a nevěřícně říkala manželovi, že tahle podprahová masáž nepatří do veřejnoprávní televize.

10 0
možnosti
PK

P85e10t31r 65K92a42p64l95a56n

10. 9. 2015 14:59

Naštěstí děti pohádky neberou vážně, jinak by se nemohly ve zdraví dožít dospělosti. Horší jsou ty pohádky, kterýma se ČT snaží krmit dospělé.

7 0
možnosti
MK

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; }

Váženárado,

zezáznamu jsem shlédl pořad ČT „Déčko“, určený pro děti,ze dne 7. 9. 2015 v 17.40 hodin

Jehoobsah považuji za otřesný!

Autořipořadu zkreslili nejzávažnější problém, který EU řeší,který vedl k zásadním konfliktům na diplomatické úrovni akterý má morálně spoustu nevyřešených otázek, na černobíloukarikaturu „Zlí vs. Dobří“.

Podlemého názoru jde o naprosto nepřípustný druh politicképropagandy, který do veřejnoprávního vysílání nepatří.Dvojnásobně ne do pořadu pro děti! ČT tímto zneužila svojepostavení na mediálním trhu k propagaci soukromýchpolitických názorů svých zaměstnanců.

Jsemdost stár na to, abych si pamatoval vysílání normalizačnítelevize v éře Miloše Jakeše. Tento pořad – jens kosmetickými úpravami – by tam bez potíží zapadl.Nepřeju si, aby něco takového bylo financováno z koncesionářskýchpoplatků.

S pozdravem

RNDr.Marian Kechlibar, PhD.

21 0
možnosti
MK

Vidím, že copy/paste z Wordového dokumentu nefunguje úplně ideálně .... a možnost editovat nám to nedají.

2 0
možnosti
Foto

Tak to je už ta poslední kapka z tzv. ČT...

Zde pomůže jen přestat ČT sponzorovat, a to hned a celý národ, jako jeden muž. Když se nad tím sponzorováním zamyslíte, je to již zbytečně pokračující nesmysl, podporovat penězi ty, co pro televizi pracují. Dává snad někdo pravidelný měsíční sponzorský dar lidem v jejich zaměstnáních, která je sotva uživí?!...Čím si zaslouží podporu penězi?!...Oni nejsou jiní od komerčních televizí, naopak až na ČT2, kde jsou dobré dokumenty, jsou v mnohém horší. Ale výborné dokumenty jsou i na Zoom a tuto televizi krmit měsíčně našimi penězi nemusíme, takže náhrada za ČT dvojku tu je...

Na ČT, která si nezaslouží ani stávající název, jsou neprofesionálové, kteří jsou jako naprogramované loutky už od pohledu. Jejich mimika je křečovitá, umělá a hraná. Je to snad tou lží, kterou denně vypouští do éteru?... 

A ještě budou dokonce ohlupovat malé děti?! Tak to je už konec a poslední kapka. ČT již několik měsíců nepodporuji a tak to i zůstane. Zvou stále stejné "odborníky", což je jasná nevyváženost. Odborníkem na vše je bezesporu Kalousek, který je na obrazovce denně! ČT prakticky dožívá, často sahá do archivu, kdy tvorba byla na vysoké úrovni, alespoň co se týká zábavy a filmové, či inscenační tvorby. ČT žije z televarieté, kde scéna byla vždy na úrovni, balet ČT byl pojem, kostýmy tanečnic, tanečníků, choreografie atd. Herci nebyli pouhými stupidními baviči, ale skutečnými mistry hereckého umění. 

ČT v této dnešní zoufalé podobě musí skončit a my jí v dobrém k tomu konci pomůžeme tím, že jí, jak píše pan Kšír, přestaneme platit výpalné. Vždyť tento zákon, který nás k tomuto výpalnému nutí, je v dnešní době neopodstatněný a je to dokonce i nesmyslný, nelogický přežitek.

16 1
možnosti
JM

J59i98ř77í 48M71í98k20a

11. 9. 2015 13:19

Lidé se mohou dát dohromady a v jednotlivých případech i obecně do veřejné služby šít.  Myslím že máme, co jsme "zaseli" - tedy rezignovanému národu vysílá zprávy Bruselská televize. 

Ale funguje to i opačně.

Takže hromadný bojkot placení např. televizních poplatků je cesta. Stížnost RRTV je to nejmenší, co lze udělat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3131x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)